MSc i biomedisinsk vitenskap

Radboud University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc i biomedisinsk vitenskap

Radboud University

Biomedisinske forskere vil minimere effekten av sykdommer på mennesker og menneskeheten. Smart, globale visionærer er nødvendig som ønsker å løse helseproblemer i laboratoriet og i feltet. Radboud University tar sikte på å utdanne de beste biomedisinske forskerne, ikke bare en grundig forståelse av molekylære, individuelle og befolkningsaspekter av menneskers helse og sykdom, men også med unike kompetanseområder. For å gjøre dette har vi bygget et masterprogram i biomedisinsk vitenskap som gir studentene mulighet til å bygge eget program basert på personlige faglige og faglige interesser. Studentene velger ett av tre forskningsinstitutter som læringsmiljø og kombinerer det med en av tre karriereprofiler. Biomedisinsk fagfag og forskningsinstitusjoner

 • For molekylær og cellulær forskning valgte Radboud institutt for molekylær livsvitenskap (RIMLS)
 • For intervensjon valgte klinisk og befolkningsforskning Radboud Institute for Health Sciences (RIHS)
 • For medisinsk nevrovitenskap, valgte Donders Center for Neuroscience

Programmet gir studentene en solid base i forskningsmetodikk, statistikk og biostatistikk, laboratorieforskning og kommunikasjonsferdigheter. Ledende forskere i felt som spenner fra metabolisme, membrantransport, nevromuskulær sykdom og betennelse for screeningseffektivitet, kliniske inngrep og bevisbasert medisin er involvert i undervisningsprogrammet som forelesere og veiledere. Et flertall av våre kandidater blir forskere i statlige institutter, forskningsorganisasjoner, universiteter og medisinske eller farmasøytiske selskaper. Nyutdannede velger også karriere som kommunikasjonsrådgivere eller vitenskapelig konsulent / rådgiver med bakgrunn i biomedisinsk vitenskap, en kompetanse som er mye etterspurt. Hvorfor studere biomedisinsk vitenskap på Radboud University ? Muligheten til å spesialisere seg i alle aspekter av biomedisinsk vitenskap fra molekylet (2 spesialiseringer) til mann (1 spesialisering) til befolkning (3 spesialiseringer). Du kan designe ditt eget program slik at du kan få det til å passe dine faglige og faglige interesser. En veileder hjelper deg med å sette opp det beste programmet. Programmet har et sterkt karrieremessig fokus med innebygning i et forskningsinstitutt som startprofessor, rom for lange praktikplasser og muligheten til å velge mellom karriereprofil i forskning, kommunikasjon eller rådgivning. Helse- og biomedisinsk forskning er plassert i kontekst. I programmet blir det knyttet til forskning og pasientomsorg (fra benk til sengs), og omvendt. Biomedisinsk vitenskap ved Radboud University har et godt rykte og nyutdannede er høyt verdsatt av forskningsinstitutter og helsevesenets organisasjoner over hele verden. Hvert av de tre forskningsinstitusjonene har egne mentorer som er ansvarlige for å opprettholde kvaliteten på programmet, samt å coaching studenter i sitt spesialområde. Dette systemet gir intensiv karriere rådgivning - en ekstremt verdifull funksjon som ofte mangler i andre utdanningsprogrammer på dette feltet. Endre perspektiv Takket være fleksibiliteten i å designe et personlig program, har kandidater fra Radboud University mastergradsprogram i biomedisinske fag utviklet en virkelig unik kompetanse innen biomedisinsk vitenskap. Du kan utvide ditt syn fra molekyl til mann til befolkning, eller gå i dybden til bare ett av disse områdene. Uansett har du fått et nytt og forfriskende perspektiv. Og de intensive praktikene vil garantere at du er forberedt på å komme inn i arbeidsstyrken, slik at du raskt kan begynne å spille en viktig rolle i å forbedre menneskers helse.

Karrieremuligheter

Denne masterprogrammet i biomedisinsk vitenskap vil lære deg raffinert forskning ferdigheter. Men på Radboud University forstår vi at ikke alle ønsker å bli forsker. En biomedisinsk forsker har mange alternativer.

 • Forskningsprofil
 • Kommunikasjonsprofil
 • Konsulent profil

Opptakskrav

1. En fullført bachelorgrad i biomedisinsk vitenskap eller relatert område

Du har en bachelorgrad i biomedisinsk vitenskap eller tilhørende disiplin. Din tidligere utdanning bør omfatte:

 • Grunnleggende forståelse av menneskelig fysiologi og store patofysiologiske sykdomsprosesser
 • Vitenskapelig forskningspraksis i minst 3 måneder
 • Erfaring med problembasert læring på faglig nivå

2. En ferdighet på engelsk

For å kunne delta i dette programmet må du være flytende i både skriftlig og muntlig engelsk. Ikke-engelsktalende uten engelsk * uten nederlandsk bachelorgrad eller VWO-diplom trenger ett av følgende:

 • En TOEFL-score på ≥90
 • IELTS-score på ≥6,5
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) eller Certificate of Proficiency in English (CPE), med et merke på C eller høyere

3. Et motivasjonsbrev

frister

 • Studenter som trenger stipendier - 1. mars
 • Ikke-EU-studenter med privat finansiering - 1. mars
 • Eu studenter med privat finansiering - 1. april

Vil du vite mer?

Vil du lære mer om Radboud University , alt fra komforten til ditt eget hjem? Bli med på vår virtuelle åpne dag, en unik begivenhet som finner sted 24. januar 2019. Registrer deg på www.ru.nl/vod slik at du ikke går glipp av det!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 15, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,083 EUR
€ 2.083 for EØS / € 12.645 for studenter utenfor EØS
Information
Deadline
Mars 1, 2019
1 March (non-EEA students) or 1 April (EEA students)
Locations
Nederland - Nijmegen, Gelderland
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Mars 1, 2019
1 March (non-EEA students) or 1 April (EEA students)
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Nederland - Nijmegen, Gelderland
Søknadsfrist Mars 1, 2019
1 March (non-EEA students) or 1 April (EEA students)
Studieslutt Kontakt skolen