Biomedisinske forskere vil minimere effekten av sykdommer på mennesker og menneskeheten. Smart, globale visionærer er nødvendig som ønsker å løse helseproblemer i laboratoriet og i feltet. Radboud University tar sikte på å utdanne de beste biomedisinske forskerne, ikke bare en grundig forståelse av molekylære, individuelle og befolkningsaspekter av menneskers helse og sykdom, men også med unike kompetanseområder. For å gjøre dette har vi bygget et masterprogram i biomedisinsk vitenskap som gir studentene mulighet til å bygge eget program basert på personlige faglige og faglige interesser. Studentene velger ett av tre forskningsinstitutter som læringsmiljø og kombinerer det med en av tre karriereprofiler. Biomedisinsk fagfag og forskningsinstitusjoner

 • For molekylær og cellulær forskning valgte Radboud institutt for molekylær livsvitenskap (RIMLS)
 • For intervensjon valgte klinisk og befolkningsforskning Radboud Institute for Health Sciences (RIHS)
 • For medisinsk nevrovitenskap, valgte Donders Center for Neuroscience

Programmet gir studentene en solid base i forskningsmetodikk, statistikk og biostatistikk, laboratorieforskning og kommunikasjonsferdigheter. Ledende forskere i felt som spenner fra metabolisme, membrantransport, nevromuskulær sykdom og betennelse for screeningseffektivitet, kliniske inngrep og bevisbasert medisin er involvert i undervisningsprogrammet som forelesere og veiledere. Et flertall av våre kandidater blir forskere i statlige institutter, forskningsorganisasjoner, universiteter og medisinske eller farmasøytiske selskaper. Nyutdannede velger også karriere som kommunikasjonsrådgivere eller vitenskapelig konsulent / rådgiver med bakgrunn i biomedisinsk vitenskap, en kompetanse som er mye etterspurt. Hvorfor studere biomedisinsk vitenskap på Radboud University ? Muligheten til å spesialisere seg i alle aspekter av biomedisinsk vitenskap fra molekylet (2 spesialiseringer) til mann (1 spesialisering) til befolkning (3 spesialiseringer). Du kan designe ditt eget program slik at du kan få det til å passe dine faglige og faglige interesser. En veileder hjelper deg med å sette opp det beste programmet. Programmet har et sterkt karrieremessig fokus med innebygning i et forskningsinstitutt som startprofessor, rom for lange praktikplasser og muligheten til å velge mellom karriereprofil i forskning, kommunikasjon eller rådgivning. Helse- og biomedisinsk forskning er plassert i kontekst. I programmet blir det knyttet til forskning og pasientomsorg (fra benk til sengs), og omvendt. Biomedisinsk vitenskap ved Radboud University har et godt rykte og nyutdannede er høyt verdsatt av forskningsinstitutter og helsevesenets organisasjoner over hele verden. Hvert av de tre forskningsinstitusjonene har egne mentorer som er ansvarlige for å opprettholde kvaliteten på programmet, samt å coaching studenter i sitt spesialområde. Dette systemet gir intensiv karriere rådgivning - en ekstremt verdifull funksjon som ofte mangler i andre utdanningsprogrammer på dette feltet. Endre perspektiv Takket være fleksibiliteten i å designe et personlig program, har kandidater fra Radboud University mastergradsprogram i biomedisinske fag utviklet en virkelig unik kompetanse innen biomedisinsk vitenskap. Du kan utvide ditt syn fra molekyl til mann til befolkning, eller gå i dybden til bare ett av disse områdene. Uansett har du fått et nytt og forfriskende perspektiv. Og de intensive praktikene vil garantere at du er forberedt på å komme inn i arbeidsstyrken, slik at du raskt kan begynne å spille en viktig rolle i å forbedre menneskers helse.

Karrieremuligheter

Denne masterprogrammet i biomedisinsk vitenskap vil lære deg raffinert forskning ferdigheter. Men på Radboud University forstår vi at ikke alle ønsker å bli forsker. En biomedisinsk forsker har mange alternativer.

 • Forskningsprofil
 • Kommunikasjonsprofil
 • Konsulent profil

Opptakskrav

1. En fullført bachelorgrad i biomedisinsk vitenskap eller relatert område

Du har en bachelorgrad i biomedisinsk vitenskap eller tilhørende disiplin. Din tidligere utdanning bør omfatte:

 • Grunnleggende forståelse av menneskelig fysiologi og store patofysiologiske sykdomsprosesser
 • Vitenskapelig forskningspraksis i minst 3 måneder
 • Erfaring med problembasert læring på faglig nivå

2. En ferdighet på engelsk

For å kunne delta i dette programmet må du være flytende i både skriftlig og muntlig engelsk. Ikke-engelsktalende uten engelsk * uten nederlandsk bachelorgrad eller VWO-diplom trenger ett av følgende:

 • En TOEFL-score på ≥575 (papirbasert) eller ≥90 (internettbasert)
 • IELTS-score på ≥6,5
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) eller Certificate of Proficiency in English (CPE), med et merke på C eller høyere

3. Et motivasjonsbrev

Hvilken institutt du velger (og hvorfor)

Hvorfor vi bør velge deg for dette programmet (din kompetanse og kunnskap)

Hvorfor du vil delta på dette spesifikke programmet (så hvorfor Biomedisinsk Vitenskap ved Radboud University og ikke andre steder)

Et elektronisk intervju følger før du blir tatt opp i programmet.

frister

 • Studenter som trenger stipendier - 1. mars
 • Ikke-EU-studenter med privat finansiering - 1. mars
 • Eu studenter med privat finansiering - 1. april
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Radboud University »

Sist oppdatert March 23, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
2,083 EUR
€ 2.083 for EØS / € 12.645 for studenter utenfor EØS
Deadline
Kontakt skolen
1 March (non-EEA students) or 1 April (EEA students)
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
1 March (non-EEA students) or 1 April (EEA students)

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
1 March (non-EEA students) or 1 April (EEA students)
Sluttdato