Som forsker fra NHS bidrar du allerede til det felles gode - som har en positiv innvirkning på meningsfylt arbeid. Nå er du klar for neste trinn: du er klar til å lede.

MSc Biomedical Science er utviklet for arbeidsforskere, og er den eneste i sitt slag i Glasgow. Dette deltidsprogrammet gjør det mulig for biomedisinske forskere som for tiden er ansatt i NHS-patologi service laboratorier for å oppnå større kompetanse og videre til neste fase av deres karriere.

GCUs MSc Biomedical Science er akkreditert av Institute of Biomedical Science (IBMS). Med deltidsstudie tar programmet to til tre år å fullføre.

Gjennom dette programmet kan sykehuslaboratoriearbeidere utvikle seg gjennom Agenda for Change bandings og oppfylle de nødvendige kvalifikasjonene for å bli en Chartered Scientist (CSci).

Pensumet bruker en integrert systemtilnærming til å studere sykdom. Du vil bygge et sterkt fundament gjennom bred forespørsel:

  • Avansert studie av patofysiologi
  • Laboratoriestyring og forskningsmetoder
  • Forskning planlegging

Du vil også gjennomføre et omfattende praktisk forskningsprosjekt, få praktisk erfaring og forbedre din kompetanse. Dette prosjektet bør velges med innspill fra din arbeidsgiver for å støtte dine karrieremål.

I GCUs MSc Biomedical Science finner du et innbydende fellesskap av kolleger og klassekamerater, dine andre NHS-forskere - alle jobber sammen for å finne nye måter å utmerke seg og forandre verden til det bedre.

Graduate prospekter

Dette karrierefokuserte programmet hjelper arbeidende forskere til et ledelsesnivå. Du vil lære om de siste utviklingene i feltet, utforske banebrytende funn og deres implikasjoner for fremtiden og få praktisk kompetanse innen kvalitet og laboratorieadministrasjon.

Programmets virkelige læreplan betyr at kandidater er fullt forberedt på suksess som toppledere. Våre alumner gir et globalt perspektiv - og fokus på det felles gode - å gjøre meningsfylt forandring uansett hvor de går.

Hva du vil studere

Pathobiology A, B og C; Kvalitet og laboratorieforvaltning; Forberedelse til prosjekt; Forskningsmetoder for biomedisinsk vitenskap; Spesialportefølje og forskningsprosjekt.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

IBMS akkreditert BSc Honours grad ved 2: 2 eller høyere i biomedisinsk vitenskap eller anvendt biomedisinsk vitenskap; Honours grad ved 2: 2 eller høyere i et biologisk fagfag og ytterligere studie som bestemt ved søknad til IBMS registreringsenhet; eller faglig kvalifisering av tilsvarende status.

Tilleggsinformasjon

Tilleggskrav

Søkere bør for tiden være ansatt som biomedisinsk forsker i et NHS patologisk service laboratorium, og søkere som ønsker å gjennomføre spesialistporteføljemodulen bør ha IBMS-medlemskap.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 - 3 år
Deltid
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline