De biomolekylære og biomedisiske vitenskapene er utfordrende, krevende entusiastiske, drevne studenter. Selvfølgelig tilbyr disse banebrytende feltene også utrolig potensial for positiv påvirkning - og meningsfylte karrierer.

De biomedisinske vitenskapene tilbyr håp om å kurere sykdommer og bedre helse og velvære for mennesker over hele verden. Hver oppdagelse danner fremtiden. Hvert bidrag fremmer det felles gode.

GCU er rangert i topp 20 i Storbritannia for alliert helseforskning utført på verdensledende standarder (Research Excellence Framework). Vårt høyt ansette MSc Biomolekylære og Biomedical Sciences program vil forberede deg med praktiske ferdigheter i vitenskapelig etterforskning og en verdifull faglig kunnskap informert av den nyeste forskningen på feltet.

  • Undersøk mekanismene for sykdomsutvikling
  • Utforsk cellens og molekylærbiologiens underliggende sykdom
  • Undersøk patofysiologien og molekylære aspekter ved medisin
  • Bygg ferdig laboratorieferdigheter

Vi holder læreplanen karrierefokusert med laboratoriebaserte klasser og Research Project-moduler.

Vår avdeling respekteres for tverrfaglig forskning. Vårt arbeid har en reell innvirkning på å fremme menneskers helse. Vi stiller spørsmål som betyr noe - og svarer på dem. Denne forfølgelsen ligger i hjertet av alt vi gjør.

Det raskt voksende feltet av biomolekylær og biomedisinsk vitenskap tilbyr karrieremuligheter som er både meningsfylte og givende. Profesjonelle er i høy etterspørsel.

Graduate prospekter

GCUs kandidater er konkurransedyktige kandidater som arbeidsgivere verdsetter for sin integritet, kunnskap og ferdigheter. Som utdannet ved MSc Biomolecular og Biomedical Sciences, vil du være forberedt på å ta på seg noen utfordringer og lykkes i hvilken rolle du velger.

Programmet forbereder kandidater for karriere innen helse, medisin, biomedisinsk, bioteknologi og mer. Arbeid i industrien, utføre forskning i offentlig eller privat sektor, eller finn en akademisk rolle. Arbeidet du gjør i dette programmet vil også forberede deg til å forfølge videre studier, for eksempel en Ph.D.

Hva du vil studere

Biomolekylære studier; Molekylære aspekter av medisin; Cellular and Systems Pathology; Novel Cell-Based Technologies and Therapeutics; Integrert Cellbiologi; Anvendt molekylær mikrobiologi; Ferdigheter for profesjonell praksis for biovitenskap og MSc forskningsprosjekt.

Last ned programspesifikasjonen for en detaljert oversikt over strukturen, hva du vil lære og annen nyttig informasjon.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i en biomedisinsk eller biologisk vitenskapsdisiplin.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

engelske språk

Faglig IELTS score på 6,0 (eller tilsvarende) uten element under 5,5.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline