Read the Official Description

Oversikt

Dette programmet tar sikte på å gi kjernekunnskap og forståelse av rekonstruktiv kirurgi. Programmet bidrar til å utstyre helsepersonell og forskere med forskningsmessige ferdigheter og oversettelseskunnskaper som er nødvendige for klinisk anvendt forskning på dette feltet.

Inntakskrav

En medisinsk grad (MBBS) eller et minimum av en annen klasse britisk bachelorgrad i et beslektet emne eller en oversjøisk kvalifikasjon av en tilsvarende standard er nødvendig. I tillegg krever utenlandske studenter standard kunnskapsnivå på engelsk.

Engelskspråklige krav

Hvis utdanningen din ikke har blitt gjennomført på engelsk, vil du bli forventet å demonstrere bevis på et tilstrekkelig nivå av engelsk ferdighet.

Det engelskspråklige nivået for dette programmet er: Standard

Om denne graden

Programmet er utformet for å gi deg en robust forståelse av det vitenskapelige og kliniske forskningsgrunnlaget. Det vil gi de nødvendige overførbare forskningsferdighetene (f.eks. Laboratorie, kritisk analyse og syntetisk) og tillate forskere å sette pris på de kliniske behovene og kravene til pasientene som krever denne spesialiteten. En kjerneplan inneholder brennstoff, militær, hånd- og rekonstruktiv plastikkirurgi gir et unikt innblikk i rekonstruerende pasienters manglende behov sammen med forskningsmetoder for klinisk og forskningsdataanalyse. Avhengig av valg av valgfrie moduler kan du enten følge en mer vitenskapelig basert rute med tverrfaglige fag som nanoteknologi og regenerativ medisin, biomaterialer og anvendelse av stamceller eller kliniske ferdighetsmoduler som avansert mikrokirurgi, robotteknikk og bevisbasert systematiske vurderinger.

Studentene foretar moduler til en verdi på 180 studiepoeng for MSc.

Programmet består av tre kjernemoduler (45 studiepoeng), tre valgfrie moduler (45 studiepoeng) og et forskningsprosjekt (90 studiepoeng).

Et PG-sertifikat (60 studiepoeng) tilbys kun i fleksibel / modulær modus, over maksimalt to år. Programmet består av to kjernemoduler (30 studiepoeng) og to valgfrie moduler (30 studiepoeng).

Obligatoriske moduler

 • Plast og rekonstruktiv kirurgisk brann
 • Militær skade og sårheling
 • Forskningsmetodikk

Valgfrie moduler

Velg tre av følgende alternativer:

 • Avansert kirurgisk ferdigheter: Mikrokirurgi
 • Avanserte kirurgiske ferdigheter: Robotics
 • Stamceller
 • Applied Tissue Engineering
 • biomaterialer
 • Utføre systematiske gjennomganger av inngrep (del 1)
 • Utføre systematiske gjennomganger av tiltak (del 2) *
 • Påføring av bevis i klinisk praksis
 • Introduksjon til bevisbasert helsetjenester
 • Randomized Controlled Trials: Design
 • Transplantation Science

* Tilfredsstillende gjennomføring av del 1 er en forutsetning.

Dissertation / rapport

Et grundig (13-15k ordskrift) forskningsprosjekt er en integrert del av programmet med mulighet for å undersøke banebrytende prosjekter og dermed åpne muligheter for videre forskning og publikasjoner.

Undervisning og læring

Programmet leveres gjennom en kombinasjon av forelesninger, opplæringsprogrammer, workshops, praktiske økter og gruppediskusjoner. Vurderingen er gjennom skriftlig eksamen, kurs, presentasjon, avhandling og viva voce.

Karriere

Etablering av karriere i kirurgi blir svært konkurransedyktig, og studenter på dette programmet drar nytte av den nyeste kunnskapen og erfaringen i dette ekspanderende feltet. Etter ferdigstillelse finner kandidatene at de er i bedre posisjon til å finne plasseringer på grunn av den brede eksponeringen de har hatt til nye teknologier som nanoteknologi, regenerativ medisin og spesialisert plastikkirurgi. Denne MSc gir deg også et godt grunnlag for videre forskning enten på MD eller PhD nivå eller for en karriere som kliniker eller helsepersonell innen denne kirurgiske spesialiteten.

arbeidsevne

Denne MSc fokuserer på teoretisk kunnskap, i tillegg til praktisk kirurgisk opplæring og anvendt forskning. Du kan skaffe deg tekniske og laboratoriebaserte ferdigheter. Nettverk er også en av de viktigste aspektene ved dette programmet. Konsulent plastikkirurger fra både militær og sivil bakgrunn presenterer forelesninger, noe som gir deg tilgang til en-til-en-kontakt og en rekke nettverksmuligheter.

Hvorfor studere denne graden ved UCL?

Dette er det eneste MSc-programmet i brann, plast og rekonstruktiv kirurgi som er tilgjengelig og adresserer et nasjonalt behov.

Klinisk personale som forplikter seg til å undervise, inkluderer anerkjente konsulenter basert på Royal Free Hospital og andre spesialistsentre.

Kirurgi

applikasjoner

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.

Påmeldingsavgift

Det er et søknadsbehandlingsgebyr for dette programmet på £ 75 for elektroniske applikasjoner og £ 100 for papirapplikasjoner. Flere detaljer om søknadsavgiften finner du på www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Hvem kan søke?

Dette programmet er rettet mot trainee plastikkirurger, klinikere, forskere som ønsker å spesialisere seg innen plastikk og rekonstruktiv kirurgi og helsepersonell.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Last updated October 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Storbritannia / EU: £ 16.420 (FT). £ 8,350 (PT). Oversjøisk: £ 29,220 (FT). £ 14 610 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Sept. 30, 2020
Application deadline
Juli 26, 2019

Okt. 2019

Location
Application deadline
Juli 26, 2019
Sluttdato
Sept. 30, 2020