Utviklet for å trene en ny generasjon ledere i feltet, vil vårt MSc Diagnostic Imaging-program gi deg ny innsikt i dagens og beste praksis - og trene deg for å skape reell og meningsfylt forandring. Du vil utvikle avanserte kritiske tenkning ferdigheter, syntetisere bevis fra en rekke forskning og andre kilder og bygge på industriens kunnskaper og klinisk erfaring for å informere faglig diskusjon og debatt.

Som en del av GCUs blomstrende og mangfoldige akademiske fellesskap, vil du ikke bare forberede deg til en vellykket karriere, men bruk det du lærer å fremme feltet og bidra til det felles gode.

Du kan velge mellom å studere det brede MSc Diagnostic Imaging-programmet eller en valgfri Pathway spesifikk for ditt treningsområde.

Valgfrie Pathways

Magnetic Resonance Imaging: Øk forståelsen av MR-teori og praksis med denne profesjonelle utviklingsmuligheten, som inkluderer veiledte plasseringer.

Medisinsk ultralyd: Bruk toppmoderne simuleringsanlegg og sonografisk utstyr for å få nytt innblikk i kliniske anvendelser av medisinsk ultralyd. Du vil øve praktisk skanning ferdigheter og få verdifull tilbakemelding fra eksperter på feltet.

Graduate prospekter

Din MSc Diagnostic Imaging hjelper deg med å forbedre dine ferdigheter og skyve grenser - sette deg opp for suksess om du forfølge en karriere i industri eller akademia. Våre nyutdannede har en positiv innvirkning gjennom serviceredesign og radiografiledet tjenesteleveranse - samt publisert forskning, konferansepresentasjoner og doktorgradsstudier.

Hva du vil studere

I tillegg til yrkesspesifikk læring tillater kjernemoduler å lære fra og sammen med et bredt spekter av helsepersonell og sosialpersonell og oppmuntre til utvikling av avanserte praksisfag som bevisbasert praksis, forskning og ledelse.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i diagnostisk radiografi eller bildebehandling med praksisopplevelse Alternativt kan en uklassert grad i diagnostisk radiografi eller bildebehandling med over 2 års praksisopplevelse bli vurdert.

Når en Pathway er valgt, må søkere ha erfaring med å jobbe i dette feltet.

engelske språk

Faglig IELTS score på 6,0 (eller tilsvarende) uten element under 5,5.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 13600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline