Akkreditert av: HCPC

Tenk deg at du er tilfreds med å hjelpe folk med å nå sitt virkelige potensial, ta kontroll over deres liv og delta fullt ut i verden rundt dem. Med en MSc Arbeidsterapi fra GCU, er det akkurat hva du skal gjøre. Arbeidsterapeuter er dyktige fagfolk som hjelper folk i alle aldre til å utføre aktiviteter som er vanskeliggjort av fysisk eller psykisk sykdom, funksjonshemning eller aldring.

Godkjent av Helse- og omsorgsrådet og akkreditert av både Arbeidsterapeutskollegiet og Arbeidsgruppen for Arbeidsterapeuter, vil vårt program utvide din erfaring og gi deg ny innsikt i omsorg for pasienter.

Som utdannet av en hvilken som helst disiplin, kan du få en førsteklasses utdanning i ergoterapi med en internasjonalt anerkjent læreplan. Tren i både teori og praksis, og forberede seg på å bidra til det felles gode, samtidig som det også påvirker din fremtidige karriere positivt.

Du vil dra nytte av det vennlige, åpne og mangfoldige fellesskapet ved GCU - og få erfaring i fagets inter profesjonelle natur ved å lære side om side med studenter i fysioterapi, dietetikk, sykepleie og sosialt arbeid.

Graduate prospekter

Når du oppgraderer fra GCU, vil du være kvalifisert til å søke om registrering som ergoterapeut med Storbritannias Helse- og omsorgsrådsråd - og du vil være klar til å gjøre en meningsfylt forskjell.

Vår felles satsing på samfunnsansvar er tydelig i vårt internasjonale alumni nettverk, som jobber med dårlige og marginaliserte grupper rundt om i verden på sykehus, samfunnsinnstillinger, veldedige organisasjoner og privat praksis.

Hva du vil studere

Arbeidsterapi Grunnlag for praksis; Inter-Professional Context of Practice; Utfordringer for yrkeshelse og velvære; Yrke for lokal og global helse; Forståelse Arbeidsterapi i praksis; Implementere Arbeidsterapiprosessen i praksis; Utvikle Essential Practice Ferdigheter; Fellesskap basert praksis; Utvikling av beredskap for praksis; Profesjonell utvikling og arbeidsmiljø; Arbeide i organisasjoner: Interprofesjonell og kritisk perspektiv Organisatorisk oppførsel og profesjonell praksis; og avhandling.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

Nylig UK Honours grad av en første eller øverste andre klasse stående (eller tilsvarende) i helse, atferdsmessig eller samfunnsvitenskap. Alternativt UK Honours grad av første eller høyere klasse klasse (eller tilsvarende) i et ikke-relatert emne og relevant og betydelig pre-profesjonell opplevelse.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 6835
  • RUK: £ 6835
  • EU: £ 6835
  • Internasjonalt: £ 13600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

akkreditering

Programmet er godkjent av Health and Care Professions Council og akkreditert av College of Occupational Therapists og World Federation of Occupational Therapists.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
6,835 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline