Read the Official Description

Oversikt

Folkhelsen refererer til alle organiserte tiltak (enten offentlige eller private) for å forebygge sykdommer, fremme helse og forlenge livet blant befolkningen som helhet. Dens aktiviteter tar sikte på å gi forhold der folk kan være sunne og fokusere på hele befolkningen, ikke på enkelte pasienter eller sykdommer.

(Kilde: Verdens helseorganisasjon)

Pensumstruktur

Hvem kan registrere deg?

Medisinske leger, forskere, sykepleiere, paramedikere, ernæringsfysiologer, bioteknologer, biomedisinsk personale, andre allierte helsepersonell, industrihygienister, miljø- / biomedisinske ingeniører, sikkerhets- og helsemyndigheter, samt andre relevante gradsholdere som er ivrige etter å fordype seg i spennende verden av folkehelse.

Hvem vil veilede meg?

Vitenskapsteamet består av dedikerte og erfarne lokale og utenlandske akademikere, industriaktører, tjenestemenn i Helsedepartementet og andre viktige interessenter innen folkehelse.

Hvordan vurderes jeg?

En rekke evalueringsmetoder brukes i tråd med anbefalingen fra Malaysias kvalifikasjonsbyrå og i samspill med lokale og internasjonale praksiser. De ulike modusene for vurderingsmetoder som brukes er flervalgsspørsmål skriftlige eksamener, klastest, presentasjoner, saksdiskusjoner, prosjektarbeid, oppgaver og avhandling.

Leveringsmodus

Forelesninger, problembasert læring, opplæring, seminarer, selvregistrert læring og prosjekt.
Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Perdana University »

Last updated June 8, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato