Du vil problemløses i en klinisk kapasitet, tenk selvstendig og praktiser som en chartret fysioterapeut - og du er klar til å komme deg raskt. Vår akselererte MSc Fysioterapi er programmet for deg.

På GCU er programmene både svært relevante for karrieren din - og fokusert på å skape meningsfylt forandring som bidrar til det felles gode. Du får den kompetansen og kunnskapen du trenger for å søke om medlemskap i Fondet for Fysioterapi (CSP), registrere deg hos Helse- og omsorgsrådet (HCPC) og bli en praktiserende fysioterapeut.

Du vil utvikle ny innsikt innen neuromuskuloskeletale, kardiovaskulære og respiratoriske terapi og neurorehabilitering - kombinere tradisjonell studie med omfattende praktisk erfaring i kliniske plasseringer. Og du får støtte fra et blomstrende, vennlig og mangfoldig GCU-fellesskap som du lærer.

Graduate prospekter

Uansett om du forfølger en karriere med NHS, går inn i privat praksis eller deltar i klinisk forskning, vil du la vår forhåndsregistrering MSc Fysioterapi-program være forberedt på å gi en positiv innvirkning på ditt eget liv og utover. Med et støttende globalt nettverk og et rykte i verdensklasse, fortsetter GCU-kandidater til givende roller i hele Storbritannia og internasjonalt.

Hva du vil studere

Neuromusculoskeletal 1 og 2; Helsefremmende; Helse-relatert aktivitet og fitness; Kardiovaskulære og respiratoriske terapeutiske midler; Øvelse utdanning; Inter-Professional Context of Practice; neurorehabilitation; Arbeide i organisasjoner: Interprofesjonelle og kritiske perspektiver; og avhandling.

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

Typiske opptakskrav

UK førsteklasses eller øvre andre klasse Honours grad (eller tilsvarende) i en vitenskapsdisiplin relatert til fysioterapi, som fysiologi, humanbiologi, biokjemi, sportvitenskap eller medisin.

Høgskolen skal ha inneholdt et vesentlig element i humanfysiologi innenfor sitt studium. Erfaring med forskningsprosessen er viktig.

Et diplom eller grad i fysioterapi er ikke hensiktsmessig.

Tilleggskrav

Før du søker på programmet, anbefales det at du er klar over den mangfoldige arten av fysioterapipraksis.

Relevante besøk på sykehus, frivillig arbeid eller deltidsarbeid i et område hvor virkningen av funksjonshemming er opplevd, er ønskelig.

Utvalget vil være basert på dine pedagogiske kvalifikasjoner, faglige referanser, medisinsk trening og intervjuopptreden.

Studentene må kunne utføre fysioterapeutens rolle fra et treningsperspektiv. Hvis søkere har spørsmål i forhold til dette aspektet, bør de kontakte et medlem av opptaksgruppen for å diskutere deres individuelle krav. Ved å starte kurset må alle studenter gjennomføre arbeidsmessig screening.

Som fysioterapeut kriminelle opptegnelser anses ikke som brukt under rehabilitering av lovovertredere (1974) (unntak) Bestille 1975. Hvis du har en kriminell overbevisning, ber vi deg om å kontakte et medlem av opptaket laget for å diskutere virkningen på din egnethet for kvalifisering til å søke om registrering hos tilsynsorganet og ansettelsesevne. Alle studenter må gjennomføre en PVG-sjekk på å starte programmet. Kostnaden for denne prosessen må oppfylles av studenten. Hvis du ønsker å diskutere dette, vennligst kontakt et medlem av innmeldingslaget.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

engelske språk

Faglig IELTS-score på 7,0 (eller tilsvarende) uten element under 6,5.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 6835
  • RUK: £ 6835
  • EU: £ 6835
  • Internasjonalt: £ 13600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

akkreditering

Med godkjenning fra Chartered Society of Physiotherapy (CSP) og Health and Care Professions Council (HCPC) gir dette programmet deg muligheten til å få kompetanse og kunnskap til å bli en praktiserende fysioterapeut.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker sørger for at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
6,835 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline