Read the Official Description

Effektiv og ressursfull

Bli en effektiv og ressursrik fysioterapeut, komfortabel å jobbe i et raskt skiftende helsemiljø.

Fysioterapeuter spiller en stadig mer sentral rolle i å gjøre det mulig for andre å forbedre sin helse, trivsel og livskvalitet ved å håndtere smerte og forebygge sykdom. De bruker et bredt spekter av behandlingsmetoder som fokuserer på å gjenopprette bevegelse og funksjon, ofte etter sykdom eller skade.

Vi har sterke forbindelser med fysioterapeuter som arbeider innen helse og sosial omsorg, så vel som privat sektor og i sosiale bedriftsinnstillinger over hele Stor-London-området. Vi benytter kompetansen til klinikere til å bidra til kursdesign, undervisningssemester og praksisutplassering.

Vårt program gir en akselerert 2-års rute for kandidater med en første grad i et beslektet felt.

Hvorfor Fysioterapi ved LSBU?

 • No.1 blant London Moderne konkurrenter for helsepersonell (Guardian 2019).
 • Dette kurset er godkjent av Health and Care Professions Council (HCPC) og akkreditert av Chartered Society of Physiotherapy (CSP).
 • Kurset ledes av en lærergruppe som inkluderer aktive forskere og klinikere.
 • Våre dedikerte fasiliteter inkluderer kliniske ferdigheter laboratorier og fremragende virtuelle læringsmiljøer på campus - samt tilgang til treningsfasiliteter i Sport Academy.
 • No.1 blant Londons konkurrenter for undervisning, vurdering

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Modulene vurderes ved hjelp av en rekke tilnærminger, inkludert praktisk vurdering, presentasjoner, skriftlige eksamener, reflekterende casestudier og kliniske plasseringsvurderinger.

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

År 1

 • Humaniora (grunnlag)
 • Rehabilitering
 • Grunnlag for klinisk praksis 1
 • Klinisk bruk av fysioterapi 1

År 2

 • Grunnlag for klinisk praksis 2
 • Klinisk bruk av fysioterapi 2
 • Optimalisering av kliniske og terapeutiske resultater
 • Forskning innen helse og sosial omsorg
 • Avhandling for allierte helsevitenskap

arbeidsevne

Fysioterapeuter spiller en sentral rolle i å gjøre det mulig for folk å forbedre sin helse, trivsel og livskvalitet. De bruker et bredt spekter av behandlingsmetoder som fokuserer på å gjenopprette bevegelse og funksjon, ofte etter sykdom eller skade. Fysioterapeuter jobber ofte innenfor et tverrfaglig team og kan gjøre dette i en rekke kliniske miljøer som poliklinikker, pasientavdelinger, i pasientens hjem, eller i idretts- eller opptreden.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

LSBU har samarbeidende forskningsforbindelser med Guy og St Thomas 'NHS Foundation Trust Therapies avdeling og med andre viktige helsepersonell i den uavhengige sektoren. Dette inkluderer samfunns-, akutte og spesialiserte innstillinger, som gjenspeiler den mangfoldige arten av fysioterapipraksis.

Dette kurset er planlagt for å sikre at du fullfører det nødvendige antall timer i både teori og praksis (ikke mindre enn 1000 timer i vurdert klinisk praksis). Øvelse læringsmuligheter vil være gjennom plasseringer i lokale NHS organisasjoner og samfunn, private og frivillige sektorer. Spesialområder kan omfatte omsorg for eldre, nevrologi, ortopedi, respiratorisk, medisin, poliklinikker, amputere, obstetrik og gynekologi, pediatrik eller samfunn.

Du må oppnå det nødvendige antall akademisk kreditt og angitte øvelsestimer og kompetanse for å kunne kvalifisere for riktig faglig pris og faglig registrering som fysioterapeut.

Akademiske og kliniske blokker er strukturert for å muliggjøre effektive teori-praksis lenker som skal etableres. Kurset er designet for å bygge teori og kunnskap på tvers av en kompleksitet og rekke moderne fysioterapeutiske miljøer.

År 1: 3 X 5-ukers kliniske plasseringer (dette tilsvarer maksimalt 562,5 timer over 3 plasseringer)

År 2: 3 X 5 ukers kliniske plasseringer (dette tilsvarer maksimalt 562,5 timer over 3 plasseringer)

Undervisning og læring

Dette kurset tar en blandet tilnærming til læring. Det gir en rekke læringsformater og læringsstilter - og gir en individuell tilnærming, noe som gir deg litt fleksibilitet i din foretrukne læringsstil.

Interaktive forelesninger vil introdusere hovedfag. Praktiske økter, liten gruppeundervisning og demonstrasjoner vil bli brukt til å legge til rette for kompetanseutvikling.

En rekke andre tilnærminger vil bli innlemmet i elevernes læring som kan omfatte elektroniske regneark, guidet uavhengig studie, e-læring, peer group læring og gruppediskusjoner.

Når det gjelder vurdering, bruker vi en rekke tilnærminger for å fremme ulike ferdigheter og evner samtidig som de reflekterer innholdet i modulen for læring. Hovedgrunnlaget for valg av vurderingsmetode er å hjelpe studentene i utviklingen av et bredt spekter av faglig kunnskap og ferdigheter. Typene oppgaver viser fremdriften av ferdigheter og evner som studenters fremgang på kurset. Typiske vurderinger inkluderer skriftlige eksamener, skriftlige oppgaver, muntlig (casestudie) presentasjon, praktisk eksamen og klinisk vurdering.

Personlig veiledning

Som helsepersonell vil du bli tildelt en navngitt veileder i løpet av de første tre ukene på LSBU. Tutorens rolle er å være din primære kontakt for faglig og faglig utviklingsstøtte.

Din veileder vil støtte deg for å få mest mulig ut av din tid på LSBU, gi råd og skilting til andre kilder til støtte på universitetet. De burde være den første personen ved universitetet som du snakker med hvis du har problemer som påvirker arbeidet ditt. Disse kan være akademiske, økonomiske, helsemessige eller en annen type problem.

Du vil ha avtaler med din personlige veileder minst en gang i semester i 45 minutter gjennom hele kurset. Du kan kontakte din veileder for ytterligere støtte via e-post eller telefon.

Inntakskrav

 • 2: 2 UK Honours grad i et fag relatert til vitenskap eller helse, som biologi, sportsvitenskap, fysiologi, atferdsvitenskap eller helsefag, ideelt med menneskelig anatomi og fysiologi innhold.
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS-verdiene.
 • Fullføring av minst en uke arbeidserfaring i fysioterapiinnstilling, helst i enten NHS eller andre sykehusinnstillinger.

Personlig uttalelse

Vennligst oppgi et kortfattet personlig utsagn som gir bevis på spesifikke ferdigheter, kvaliteter, verdier og attributter som du tror demonstrere din;

 • Motivasjon til å bli fysioterapeut
 • Spesifikke personlige ferdigheter, kvaliteter og egenskaper som du tar med til kursene og yrket.
 • Evne til å jobbe selvstendig og i små grupper innenfor et akselerert profesjonelt program på masternivå.

Vurdering og intervju

Hvis du er på listen, vil du bli invitert til å fullføre et intervju. Intervjupanelet består av LSBU-ansatte, forelesere, tjenestebrukere og klinikere.

engelske språk

De som ikke er engelskspråklige, må oppnå minimumskrav på 7,0 totalt eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for International English Language Test Score (IELTS) på tidspunktet for søknaden.

Hvordan søke

Internasjonale studenter

Internasjonale søkere (ikke-Hjem / EU) bør følge vår internasjonale veiledning.

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Heltids- og deltidsstudenter skal søke gjennom UCAS Lærerutdanning.

Postgraduate søkere er pålagt å gi opptil to referanser som en del av søknaden deres.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Finansiere

Det er en god idé å tenke på hvordan du skal betale universitetsopplærings- og vedlikeholdskostnader mens du fortsatt søker om et sted å studere. Husk - du trenger ikke å vente på et bekreftet sted på et kurs for å begynne å søke studentfinansiering.

Postgraduate Application Service

Bestill en økt med en av våre spesialist postgraduate rådgivere. Over en en på en rådssesjon vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaringer.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 9,250; Internasjonalt gebyr: £ 16 500.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 4, 2021