MSc i fysioterapi (pre-registrering)

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc i fysioterapi (pre-registrering)

London South Bank University

Dette programmet gir en akselerert 2-års rute til kvalifisering i fysioterapi for kandidater med en første grad i et beslektet felt. Det er også et alternativ til å studere dette kurset på BSc (Hons) nivå eller som en integrert mester.

Studentene skal utvikle kunnskapen og ferdighetene til å bli en effektiv og ressursrik fysioterapeut som kan jobbe i et raskt forandret helsemiljø. Fysioterapeuter spiller en stadig viktigere rolle i å gjøre det mulig for folk å forbedre sin helse, trivsel og livskvalitet ved å hjelpe pasienter til å håndtere smerte og forebygge sykdom. De bruker et bredt spekter av behandlingsmetoder som fokuserer på å gjenopprette bevegelse og funksjon, ofte etter sykdom eller skade.

Vårt kurs har sterke forbindelser med fysioterapeuter som arbeider innen helse og sosial omsorg, samt privat sektor og sosiale virksomhetsinnstillinger i hele Stor-London-området. Vi benytter ekspertise fra klinikere til å bidra til kursdesign, undervisningssamtaler og praktiseringstilbud.

MSc i fysioterapi (pre-registrering) er et klinisk orientert studieprogram. Øvelsesbasert læring vil være sentral i programleveransen. Studentene skal tilbringe minst 1000 timer i klinisk praksis under programmet. Øvelsesplasseringer er ferdighetsbaserte for å legge til rette for overføring av ferdigheter på tvers av kliniske områder. Utvalget av praksisinnstillinger / plasseringer dekket vil gi studentene mulighet til å møte læringsutfallene.


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Modulene vurderes ved hjelp av en rekke tilnærminger, inkludert praktisk vurdering, presentasjoner, skriftlige eksamener, reflekterende casestudier og kliniske plasseringsvurderinger, vil bli brukt for å balansere evalueringsmetodene og å fremme ulike ferdigheter / evner samtidig som de reflekterer arten av modulen av læring.

År 1

 • Humaniora (grunnlag)
 • Rehabilitering
 • Grunnlag for klinisk praksis 1
 • Klinisk bruk av fysioterapi 1

År 2

 • Grunnlag for klinisk praksis 2
 • Klinisk bruk av fysioterapi 2
 • Optimalisering av kliniske og terapeutiske resultater


arbeidsevne

Første års moduler leverer grunnvitenskapen underbygget fysioterapi praksis og er et viktig utgangspunkt for å utvikle kunnskap ferdigheter og forståelse av moderne fysioterapeutisk praksis. En bred helhetlig forståelse av menneskekroppen blir tilrettelagt tidlig i studentens utvikling og vil legge til rette for bred kunnskap og ferdighetssett som gjelder for moderne fysioterapi praksis.

Andreårsstudier letter læring og utvikling for å forberede studentene som utdannede fysioterapeuter som arbeider på tvers av en rekke tjenester og med et bredt spekter av klientpresentasjoner. Praktisk kompetanseutvikling vil utstyre studenter med de nødvendige ferdighetene til å vurdere og behandle pasienter. Modulene skal støtte utviklingen av grunnleggende klinisk kunnskap og ferdigheter for å muliggjøre moderne og effektiv praksis

Fysioterapeuter spiller en sentral rolle i å gjøre det mulig for folk å forbedre deres helse, trivsel og livskvalitet. De bruker et bredt spekter av behandlingsmetoder som fokuserer på å gjenopprette bevegelse og funksjon, ofte etter sykdom eller skade. Fysioterapeuter jobber ofte innenfor et tverrfaglig team og kan gjøre dette i en rekke kliniske miljøer som poliklinikker, ambulatorier, i pasientens hjem eller i idretts- eller opptreden.

Du kan jobbe som fysioterapeut i en rekke kliniske omgivelser, i forskning, ledelse eller forelesning. I NHS er startlønnene £ 20.000 til £ 27.000, og avhengig av karriereutvikling kan du tjene opp til £ 65.000.


LSBU Employability Services

LSBU er forpliktet til å hjelpe deg med å utvikle ansettelsesevnen din og lykkes i å få jobb etter at du har oppgradert. Din kvalifikasjon vil sikkert hjelpe, men i et konkurransedyktig marked må du også jobbe med arbeidsforhold, og på din karrieresøk. Vår ansattstjeneste vil hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter, finne en jobb, intervju teknikker, arbeidserfaring eller en internship, og vil hjelpe deg med å vurdere hva du trenger å gjøre for å få jobben du ønsker på slutten av kurset. LSBU tilbyr en omfattende Employability Service, med en rekke tiltak for å utfylle dine studier, inkludert:

 • direkte engasjement fra arbeidsgivere som kommer inn for å intervjue og snakke med studenter.
 • Jobbbutikk og rekrutteringstjenester på campus for å hjelpe jobbsøkingen.
 • veiledning og arbeidsskyggeordninger.


plasseringer

Dette kurset er planlagt for å sikre at du fullfører det nødvendige antall timer i både teori og praksis (ikke mindre enn 1000 timer i vurdert klinisk praksis). Praksis læringsmuligheter vil være gjennom plasseringer i lokale NHS organisasjoner og samfunn, private og frivillige sektor byråer. Spesialområder kan omfatte omsorg for eldre, nevrologi, ortopedi, respiratorisk, medisin, poliklinikker, amputere, obstetrik og gynekologi, pediatrik eller samfunn.

Det er en rekke teori og praktiske vurderinger å vurdere og karakterisere læring gjennom hele kurset. Du må oppnå det nødvendige antall akademisk kreditt og angitte øvelsestimer og kompetanse for å kunne kvalifisere for riktig faglig pris og faglig registrering som fysioterapeut.

Akademiske og kliniske blokker er strukturert for å muliggjøre effektive teori-praksis lenker som skal etableres. Kurset er designet for å bygge teori og kunnskap på tvers av en kompleksitet og rekke moderne fysioterapeutiske miljøer.

År 1: 3 X 5-ukers kliniske plasseringer (dette tilsvarer maksimalt 562,5 timer over 3 plasseringer).

År 2: 3 X 5-ukers kliniske plasseringer (dette tilsvarer maksimalt 562,5 timer over 3 plasseringer).


fasiliteter

Du vil dra nytte av en rekke fremragende fasiliteter, som gir de perfekte miljøene for å øve deg og utvikle dine ferdigheter. Noen av fasilitetene du får tilgang til inkluderer:


Kliniske ferdigheter laboratorier

Vi har en rekke ferdighetslaboratorier som gjengir virkelige arbeidsmiljøer og gir en ideell ramme for simuleringslæring ved hjelp av de nyeste teknologiene. Fasilitetene inkluderer voksenavdelinger, fysioterapi-suite og kritisk ferdighetslaboratorium.


Human Performance Center

Utstyrt med moderne teknologi, gjør Human Performance Center mulighet for ordklasseforskning innen idrett, helse, fysisk aktivitet og trening.


Sportsklubben

Du har tilgang til en rekke fasiliteter og utstyr innen Sports Academy, inkludert en fullt utstyrt trenings suite med SMART Center Technology, en funksjonell treningssone, gratis vekterrom og sportshall.


Undervisning og læring

Det er en blandet tilnærming til læring som gir en rekke læringsformater og læringsstilter. Dette letter en individualisert tilnærming til studentlæring, noe som gir deg litt fleksibilitet i din foretrukne læringsstil.

Interaktive forelesninger vil introdusere hovedfag. Praktiske økter, liten gruppeundervisning og demonstrasjoner vil bli brukt til å legge til rette for kompetanseutvikling.

En rekke andre tilnærminger vil bli innlemmet i elevernes læring som kan omfatte elektroniske regneark, guidet uavhengig studie, e-læring, peer group læring og gruppediskusjoner.


Vurderingsmetoder

En rekke tilnærminger vil bli brukt for å balansere evalueringsmetodene og for å fremme ulike ferdigheter / evner samtidig som de reflekterer karakteren av læringsmodulen.

Hovedgrunnlaget for valg av vurderingsmetode er å hjelpe studentene i utviklingen av et bredt spekter av faglig kunnskap og ferdigheter. Typene oppgaver viser fremdrift av ferdigheter og evner som studenters fremgang på kurset.

Typiske vurderinger inkluderer skriftlige eksamener, skriftlige oppgaver, muntlig (casestudie) presentasjon, praktisk eksamen og klinisk vurdering.


Studentstøtte tilgjengelig

Studenttjenester støtter studenters pedagogiske, personlige, karriere og åndelige behov på en rekke måter mens de studerer ved Universitetet (inkludert samtidig på praksisplassering). Det er verdsatt at mange faktorer kan påvirke studentens suksess, og så tilbys en rekke tjenester som studentene kan stole på.

Fysioterapi studenter vil også ha regelmessige møter med din personlige veileder som vil gi pastoral støtte og faglig veiledning gjennom hele kurset.


Inntakskrav

2: 2 UK Honours grad i et emne relatert til vitenskap eller helse, som biologi, sportsvitenskap, fysiologi, atferdsvitenskap eller helsefag, ideelt med menneskelig anatomi og fysiologi innhold.

Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS-verdiene.


Personlig uttalelse

Vennligst oppgi et kortfattet personlig utsagn som gir bevis på spesifikke ferdigheter, kvaliteter, verdier og attributter som du tror demonstrere din;

 • Motivasjon til å bli fysioterapeut
 • Spesifikke personlige ferdigheter, kvaliteter og egenskaper som du tar med til kursene og yrket.
 • Evne til å jobbe selvstendig og i små grupper innenfor et akselerert profesjonelt program på masternivå.


Vurdering og intervju

Hvis du er på listen, vil du bli invitert til å fullføre et intervju. Intervjupanelet består av LSBU-ansatte, forelesere, service brukere og klinikere.


engelske språk

De som ikke er engelskspråklige, må oppnå minimumskrav på 7,0 totalt eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for International English Language Test Score (IELTS) på tidspunktet for søknaden.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 9250; Internasjonalt gebyr: £ 16500.
Information
Deadline