Lær i state-of-the-art fasiliteter, studere det siste innen klinisk forskning og få ledende trening i vårt MSc Fysioterapi-program. GCU samarbeider med industrien for å få en banebrytende studie til fysioterapeuter som ønsker å fremme karrieren deres. Programmet er levert av praktiserende eksperter, spesialister og akademikere - og informert av de siste utviklingene i feltet.

Du vil finpusse dine ferdigheter i et vennlig, åpent og variert miljø - der vi er fokusert på å fremme din karriere og forpliktet til globalt engasjement, samfunnsansvar og tjene det felles gode. Få en verdensklasse utdanning som tar en tverrfunksjonell tilnærming, med bidrag fra sykepleie-, podiatriske, ergoterapi- og radiografiske områder, samt fysioterapi og moduler undervist av gjesteksperter og erfarne akademiske ansatte på tvers av GCUs skole for helse og liv Sciences.

Programmet inneholder et bredt spekter av læringsmetoder som hjelper deg med å utvikle seg i din karriere - inkludert problemløsende aktiviteter, case studies, praksisbasert læring, peer support og blandet læring ved hjelp av GCULearn, vår high- tech virtuelt miljø.

Graduate prospekter

Du kan utvide omfanget av ditt nåværende arbeid - eller starte en ny karriere som klinisk spesialist, konsulent, forsker eller privatpraktiserende. Uansett hvilken vei du velger, vil din MSc Fysioterapi gi deg de ferdighetene og kvalifikasjonene du trenger for å lykkes. Våre alumner konkurrerer om roller i privat, offentlig og tredje sektor, i Storbritannia og i utlandet.

Hva du vil studere

Fremgangspraksis (1 og 2); Evaluering av bevis for å utvikle forskning og informasjonspraksis Avansert ledelse for helsepersonell; og avhandling.

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i fysioterapi. Alternativt en uklassifisert grad eller profesjonelt diplom i fysioterapi med over to års yrkeserfaring.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

engelske språk

Faglig IELTS-score på 6,5 (eller tilsvarende) uten element under 6,0.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline