MSc i kardiovaskulær vitenskap

Kardiovaskulære sykdommer forblir en stor dødsårsak og dårlig helse over hele verden. Denne nye MSc, undervist av forskere og klinikere som er ledere på sitt felt, gir studentene mulighet til å lære om aktuelle områder innen kardiovaskulær vitenskap, forberede dem til videre forskning eller en karriere i bransjen.

Hva skal jeg lære?

Studentene skal utvikle en detaljert kunnskap om molekylær og cellulær kardiovaskulær vitenskap, dyremodeller av kardiovaskulær sykdom, mikrovaskulær biologi og mekanismene som hjerte og vaskulatur fungerer i helse og sykdom, samt statistisk metode. De vil få verdifulle forskningsferdigheter og en bevissthet om de etiske, juridiske og sosiale aspektene av utviklingen i kardiovaskulær sykdom.

Hvorfor skal jeg studere denne graden ved UCL?

Institutt for kardiovaskulær vitenskap ved UCL bringer sammen verdensledende forskere og klinikere som arbeider innen kardiovaskulær forskning for å gi nyskapende forskning for forebygging og behandling av hjertesykdom og sykdom i verdensklasse, undervisning og trening, og fremtidsrettet politikkutvikling.

UCL har en av de største, mest dynamiske kardiovaskulære forskningsbasene i Storbritannia. Dette tverrfaglige programmet undervises i samarbeid med UCLH, Institute of Ophthalmology, Institute of Child Health, UCL Heart Hospital og Great Ormond Street Hospital, og tilbyr studentene tilgang til et verdensledende samfunn i forkant av kardiovaskulær forskning.

Din karriere

Nyutdannede fra dette programmet vil være godt plassert for en doktorgrad i dette feltet og en karriere innen forskning, og vil ha et godt grunnlag for oppføring i pharma industrien. Programmet gir også en utmerket trening mot relaterte felt som vitenskapelig journalistikk og på områder som krever kritisk vurdering av komplekse data.

Inntakskrav

Minst en annen videregående bachelorgrad i en vitenskapelig eller medisinsk disiplin fra et britisk universitet eller en oversjøisk kvalifisering av en tilsvarende standard.Hvordan søke


UCLs forskerutdannede grader i 2019 er underlagt en generell avsluttningsdato for søknader av 26. juli 2019.

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.


Hvem kan søke?


Dette programmet er utviklet for både forskere og klinikere som ønsker å få en grundig bakgrunn i kardiovaskulær vitenskap, enten for videre forskning på dette feltet eller for inntreden i farmasøytisk industri.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert November 14, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline