Read the Official Description

Oversikt

MSc i kirurgisk og intervensjonell vitenskap har godkjent Royal College of Surgery. MSc er designet for kirurgiske praktikanter til å forbedre sitt nivå av vitenskapelig forståelse ved å utsette dem for vitenskapelige prinsipper og metoder. Programmet er egnet for både kirurgiske og dentalstuderende og er primært ment å gi vitenskapelig forskningserfaring før eller som en del av det kirurgiske treningsprogrammet.

Inntakskrav

En medisinsk kvalifisering fra et britisk universitet eller en oversjøisk kvalifikasjon av tilsvarende standard. Søkere kan ha klinisk erfaring, men dette er ikke nødvendig.

Engelskspråklige krav

Hvis utdanningen din ikke har blitt gjennomført på engelsk, vil du bli forventet å demonstrere bevis på et tilstrekkelig nivå av engelsk ferdighet.

Det engelskspråklige nivået for dette programmet er: Standard

Om denne graden

Studentene får ferdigheter i verbal og skriftlig vitenskapelig kommunikasjon, sammen med en grundig forståelse av vitenskapsbaserte fag av klinisk relevans. Studentene gjennomfører også et grundig vitenskapelig forskningsprosjekt (50% av sluttkarakter) og får takknemlighet for vitenskapelig forskning som videre lærer dem å vurdere dagens vitenskapelige litteratur / bevis og eksperimentell design, praksis og analyse.

Studentene foretar moduler til en verdi av 180 studiepoeng.

Programmet består av et forskningsprosjekt (90 studiepoeng), tre kjernemoduler (45 studiepoeng) og tre valgfrie moduler (45 studiepoeng).

Kjernemoduler

 • Avansert kirurgisk ferdigheter (mikrokirurgi)
 • Avanserte kirurgiske ferdigheter (Robotics)
 • Forskningsmetodikk og overførbar kompetanse (del I)

Mikrokirurgi-kurset ved Northwick Park Institute for Medical Research (NPIMR), etablert i 1979, er en integrert del av instituttets tverrfaglige opplærings- og utdanningsprogram. MSc-kursmodulen ble etablert i 2013 og er utformet som en introduksjon til vaskulær mikrosurgery som inkorporerer mange av øvelsene fra hele mikrokirurgi-kurset. Mer informasjon om NPIMR finner du her.

Valgfrie moduler

Studentene velger tre av følgende valgfrie moduler:

 • Kirurgisk onkologi
 • Applied Tissue Engineering
 • Transplantation Science
 • Biomaterialer i Vev Regenerering: Overflate Strukturering av mikro og nanoskala
 • Klinisk erfaring i muskuloskeletisk kirurgi
 • Utføre systematiske gjennomganger av inngrep (del I)
 • Utføre systematiske gjennomganger av inngrep (del II)
 • Muskelskjelettbiologi (del I)
 • Muskelskjelettbiologi (del II)
 • Muskelskjelettbiomekanikk og biomaterialer (del I)
 • Muskelskjelettbiomekanikk og biomaterialer (del II)
 • nanoteknologi
 • Forskningsmetodikk og overførbar kompetanse (del II)
 • Oversettelse av nanoteknologi og regenerativ medisin (benk til sengetid)

Dissertation / rapport

Alle studentene gjennomfører et selvstendig forskningsprosjekt med relevans for deres kliniske interesser som kulminerer i en avhandling på 18.000 ord og bidrar med 50% av sluttkarakteren. Vi oppfordrer elevene til å legge fram sitt arbeid for presentasjon på konferanser og for publisering.

Undervisning og læring

Programmet leveres gjennom en kombinasjon av forelesninger, seminarer, workshops og opplæringsprogrammer. Studentprestasjoner vurderes gjennom usynlige skriftlige eksamensoppgaver, skriftlige rapporter, muntlige presentasjoner, skriftlige oppgaver og muntlige prøver, samt en avhandling og muntlig eksamen for forskningsprosjektet.

Karriere

Nyutdannede har blitt junior kirurger i kirurgisk trening, mens flertallet av erfarne kandidater har blitt konsulenter i spesialiserte kirurgiske felt, generelt i hele Storbritannia og i utlandet.

Hvorfor studere denne graden ved UCL?

Kirurgi

UCL Medical School har høyt karakterisert vitenskapskompetanse innen sine faglige og kliniske avdelinger og dermed garanterer et utmerket forskningsmiljø.

Studentene har fordelene ved å studere i et universitets universitet med en lang tradisjon for fortreffelighet, som ligger i hjertet av en av verdens største byer.

applikasjoner

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.

Påmeldingsavgift

Det er et søknadsbehandlingsgebyr for dette programmet på £ 75 for elektroniske applikasjoner og £ 100 for papirapplikasjoner. Flere detaljer om søknadsavgiften finner du på www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Hvem kan søke?

Programmet er designet for kandidater som har som mål å utvikle seg i en kirurgisk karriere. Det gir også et godt vitenskapelig grunnlag for de mer akademisk motiverte studentene som kanskje vil fortsette å studere for en MD eller PhD.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Last updated October 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Storbritannia / EU: £ 15,220 (FT). £ 7,780 (PT). Oversjøisk: £ 29,220 (FT). £ 14 610 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020
Application deadline
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juli 26, 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020