Til tross for utrolige fremskritt innen medisin, er det fortsatt mye arbeid som skal gjøres i det 21. århundre for å skape sunne samfunn over hele verden - og mikrobiologene leder veien.

Tuberkulose og kolera ødelegger stadig befolkninger rundt om i verden. Nye og dødelige influensastammer forekommer. Zika virus sprer seg raskt med varmere globale temperaturer - som det er andre parasittiske sykdommer.

I nesten et århundre har vi avhengig av vaksiner og antibiotika for å forebygge og behandle smittsomme sykdommer. Men når nye patogener oppstår, og antimikrobielle stoffresistensspredninger, er det nødvendig med innovative tilnærminger. Innsatsen for mikrobiologer er høyere enn noensinne.

GCUs MSc klinisk mikrobiologi vil gi deg den kompetansen du trenger for å overvinne disse utfordringene - bygge kunnskap, fremme botemidler og bidra til felles gode.

Læreplanen tar en vitenskapelig tilnærming til feltet klinisk mikrobiologi, og holder den karrierefokusert med vekt på forskning og utvikling.

  • Utforsk prinsipper og praksis for bakteriologi, virologi, parasitologi og mykologi
  • Undersøk sykdomsprosessen: Overføring av patogener, diagnose og behandling
  • Undersøk forebygging av smittsomme sykdommer

Programmet samler forelesninger, seminarer og praktiske laboratorieklasser, slik at du får både nyskapende teoretisk kunnskap og praktisk praktiske ferdigheter. Du vil holde tritt med de siste fremskrittene i mikrobiologi - inkludert de store gjennombruddene som skjer nå i de beste mikrobiologiske laboratoriene over hele verden.

Til slutt skal du utføre et laboratoriebasert forskningsprosjekt med virkelige virkninger, og praktisere de ferdigheter som kreves av en vellykket, uavhengig forsker i klinisk mikrobiologi.

Graduate prospekter

Gjennom GCUs MSc Clinical Microbiology, vil du skaffe deg de ferdighetene som er nødvendige for å lykkes i dette svært konkurransedyktige og viktige feltet.

Med en forståelse av denne raskt skiftende sektoren og etterspørselslabsopplevelse, gjør våre kandidater konkurransedyktige kandidater til jobber innen helse, medisin og biovitenskap, og i universitets- og industriforskningsavdelinger. Du vil også være godt forberedt på å forfølge videre studier på PhD-nivå.

Hva du vil studere

(Re) Emerging Infectious Disease; Mikrobiel patogenitet; Medisinsk mikrobiologi; Ferdigheter for profesjonell praksis for biovitenskap; Anvendt molekylær mikrobiologi; Mikrobiell genetikk; Case studier i smittsomme sykdommer; og forskningsprosjekt.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i mikrobiologi, biologisk vitenskap eller et beslektet emne.

engelske språk

Faglig IELTS score på 6,0 (eller tilsvarende) uten element under 5,5.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline