MSc i medisinsk biologi

Radboud University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc i medisinsk biologi

Radboud University

Menneskekroppen er genialt konstruert. Men noen ganger går systemet feil. Derefter gir cellene i nervesystemet feile meldinger, immunsystemet svikter, eller det er rampant cellevekst. I Radboud University mastergradsprogram Medisinsk biologi vil du utforske de biologiske mekanismer for helse og sykdom. Vårt program er unikt fordi det er en kombinasjon av grunnleggende forskning og oversettelsen av funnene i kliniske applikasjoner. Dette forenkles av vårt tette samarbeid med Universitetet.

spesialiseringer

Du kan velge mellom tre spesialiseringer innenfor dette programmet:

 • Medisinsk epigenomikk
 • Klinisk biologi
 • Neuroscience / nevrobiologi

Program

Dette programmet er strukturert som følger:

 • To forskerstipendiater (hver 45 EC) inkludert praktisk arbeid (36 EC), en teoretisk komponent og tester (3 EC) og en avhandling (6 EC)
 • Bio-vitenskapelige master kurs (12 EC)
 • Filosofi kurs (3 EC)
 • Valgfag (15 EC)

788_RU-Campus-Grassfield.jpg

eksperter

Programmet er nært knyttet til forskningen utført av Institutt for Våt- og Vannforskning, Institutt for Neurovitenskap og Universitetsmedisinske Senter. Forskere fra disse internasjonalt anerkjente instituttene er eksperter i forståelsen av de grunnleggende årsakene og behandlingen av smittsomme sykdommer som malaria og aids, genetiske mangler, onkologi og sykdommene forbundet med eldre som Parkinson og Alzheimer.

Personlig veileder

Dette masterprogrammet gir deg mye frihet til å følge dine egne interesser under veiledning og veiledning av en personlig veileder. Et internship vil være i en biologisk forskergruppe og den andre innen Universitetet for medisinsk senter eller Donders institutt for hjernekognisjon og oppførsel. Innenfor hver gruppe vil studentene bli tildelt en personlig veileder for å hjelpe dem med å bestemme sin forskning, deres spesialisering og de mest passende valgfagene. I praksis vil du tilbringe fire dager på egen forskning og en dag på forelesninger.

Dette programmet kvalifiserer deg til en Ph.D. plass. De fleste av våre kandidater fortsetter å gjøre en Ph.D. og hvert år er det ledige stillinger i våre forskningsinstitutter. Våre kandidater finner også arbeid i næringslivet, farmasøytisk industri, samt i forskningsinstitutter og undervisningssykehus.

Opptakskrav

Som internasjonal student må din tidligere utdanning oppfylle visse krav.

1. En fullført bachelorgrad i biomedisinsk vitenskap eller relatert område.

Eksamenstyret vil avgjøre om en internasjonal student har den nødvendige kunnskapen for å bli tatt opp eller må følge spesifikke emner fra bachelorprogrammet for å eliminere mulige mangler.

2. En ferdighet på engelsk

For å kunne delta i dette programmet må du ha flyt i både skriftlig og muntlig engelsk. Engelskspråklige uten nederlandsk bachelorgrad eller VWO-diplom trenger ett av følgende:

 • En TOEFL score på
 • En IELTS-score på ≥6,5;
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) eller Certificate of Proficiency in English (CPE) med et merke på C eller høyere

frister

Programmer som starter i september

 • Ikke-EØS-studenter: 1. april.
 • EØS studenter: 1. mai.

Kvalitetsmerke

Både Keuzegids Masters og Bachelor Program Information Guide Keuzegids Universities har nå utpekt Radboud University som "Best General University" i Nederland.

Vil du vite mer?

Vil du lære mer om Radboud University , alt fra komforten til ditt eget hjem? Bli med på vår virtuelle åpne dag, en unik begivenhet som finner sted 24. januar 2019. Registrer deg på www.ru.nl/vod slik at du ikke går glipp av det!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 15, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,083 EUR
€ 2.083 for EØS / € 12.645 for studenter utenfor EØS
Information
Deadline
April 1, 2019
1 April (non-EEA students) or 1 May (EEA students)
Locations
Nederland - Nijmegen, Gelderland
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist April 1, 2019
1 April (non-EEA students) or 1 May (EEA students)
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Nederland - Nijmegen, Gelderland
Søknadsfrist April 1, 2019
1 April (non-EEA students) or 1 May (EEA students)
Studieslutt Kontakt skolen