Read the Official Description

Vårt mål er å gi studentene ledende kompetanse innen biomedisinsk forskning slik at de er godt forberedt på selvstendig arbeid innen medisinsk forskning og utvikling. Programmet fører til en Master of Medical Science, med en major i Biomedisin. Undervisningen foregår i et forskningsmiljø ved Det biomedisinske forskningsenteret i Lund.

Programmoduler / kurs

Første semester er viet til avanserte studier, inkludert toppmoderne eksperimentell laboratoriearbeid ved hjelp av metodikker som er svært relevante for biomedisinske forskningsområder. Anvendt biostatistikk er innebygd i semesterets kurs. I løpet av andre og tredje semester kan du enkelt tilpasse studiene avhengig av dine interessepunkter. Eksempler på valgfag er tumorbiologi, molekylær og cellulær nevromobiologi, mikrobiell patogenese og metabolske sykdommer.

Det andre året er viet til forberedelser til et fremtidig yrke som forsker, inkludert vitenskapelig kommunikasjon, publisering og etikk i vitenskap. Du skal også gjennomføre et selvstendig forskningsprosjekt, enten på universitetet eller hos et privat selskap i Sverige eller i utlandet.

Obligatoriske emner: Avansert molekylærmedisin (30 studiepoeng), masteroppgave (30, 45 eller 60 studiepoeng).

Valgfag: Du kan velge mellom en rekke kurs ved Det medisinske fakultet og Det naturvitenskapelige fakultet for å skape din egen spesialisering.

Karrieremuligheter

Gjennom hele programmet vil du skaffe deg nyskapende ferdigheter innen biomedisin. Du vil være kvalifisert til å jobbe uavhengig og i ledende funksjoner innen medisinsk forskning og utvikling, både i universitetssammenheng, i privat industri og offentlig sektor.

Et fullført masterprogram kan, hvis det er godkjent av en relevant godkjenningsinstans, inngå som en del av et PhD-program.

Les mer om dette programmet på www.lunduniversity.lu.se/biomedicine

Hvorfor Lund University ?

Lund University ble grunnlagt i 1666 og er et av Nord-Europas eldste, bredeste og fineste universitet. Universitetet er blant verdens topp 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internasjonale studenter som kommer til Sverige - et av verdens mest innovative, bærekraftige og demokratiske land.

Hvis du ønsker å begynne å bygge ditt internasjonale nettverk i en global klasseromstilling, er Lund University et godt alternativ. Opplev en annen måte å lære i et land rangert som en av de beste i verden for å gi høyere utdanning. Gruppearbeid og uformelle lærer-studentrelasjoner gjør det lettere å lære.

Universitetet ligger i Lund, en sjarmerende og kompakt universitetsby i sør-Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er kjent for sitt livlige studentliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsanlegg og internasjonale selskaper.

Lær mer om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Lund University »

Last updated February 8, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 1, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 1, 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 1, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato