Mastergradsprogrammet i medisinsk vitenskap gir studentene bakgrunn i audiologi, jordemødre, sykepleie, ergoterapi, fysioterapi, radiografi eller tale- og språkterapi muligheten til å oppnå en Master of Medical Science-grad.

Programmet starter med obligatorisk kurs Scientific Research Design. Programmet er interprofessional og tar sikte på å utvikle og forberede deg på avansert arbeid og ledelse innen helsepraksis og forskning, samt for kvalitetsutvikling innen offentlig og privat praksis.

Programmet er organisert som et rammeverk, med noen obligatoriske kurs og en rekke valgfag. Alle kurs inkluderer både klasserom og elektroniske elementer. Mengden klasserombaserte økter varierer fra kurs til kurs, alt fra et par økter til ukentlige møter. I løpet av studiene vil du skaffe deg kunnskap og ferdigheter som kreves for å jobbe i global helse- og forskningsmiljø, gjennom student-sentrert undervisning og læring i et forskningsintensivt akademisk miljø. Alle lærere er også aktive forskere.

Programmoduler / kurs

Alle studentene utvikler en individuell studieplan innenfor sitt store studiefelt. Programmet tilbyr en rekke kurs, inkludert evidensbasert praksis, kommunikasjon, ledelse og profesjonell utvikling, kvalitativ forskningsmetodikk og biostatistikk, samt spesialiserte kurs.

Mastergradsoppgaven er organisert i fire deler som kan tas i løpet av flere semestre. Du har mulighet til å gjøre oppgaven din i en forskergruppe.

Karrieremuligheter

Du vil være kvalifisert til å jobbe uavhengig og i ledende funksjoner innenfor forskning og utvikling, både i universitetskontekst og i offentlig sektor. Et fullført masterprogram kan, hvis det er godkjent av en relevant godkjenningsinstans, inngå som en del av et PhD-program.

Les mer om dette programmet på www.lunduniversity.lu.se/medical-science

Hvorfor Lund University ?

Lund University ble grunnlagt i 1666 og er et av Nord-Europas eldste, bredeste og fineste universitet. Universitetet er blant verdens topp 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internasjonale studenter som kommer til Sverige - et av verdens mest innovative, bærekraftige og demokratiske land.

Hvis du ønsker å begynne å bygge ditt internasjonale nettverk i en global klasseromstilling, er Lund University et godt alternativ. Opplev en annen måte å lære i et land rangert som en av de beste i verden for å gi høyere utdanning. Gruppearbeid og uformelle lærer-studentrelasjoner gjør det lettere å lære.

Universitetet ligger i Lund, en sjarmerende og kompakt universitetsby i sør-Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er kjent for sitt livlige studentliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsanlegg og internasjonale selskaper.

Lær mer om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Program undervist i:
Engelsk
Lund University

Se 2 flere kurs fra Lund University »

Sist oppdatert February 8, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
Contact school
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school