Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Musculoskeletal Science MSc dekker et bredt spekter av muskuloskeletale emner, inkludert grunnleggende vitenskap og kliniske aspekter. Målet er å gi studenter i en tverrfaglig ramme et helhetlig syn på muskelskjelettvitenskap, ortopedisk bioteknologi og medisin og gir en grundig kunnskap om spesifikke områder som passer til hver enkelt elevs individuelle interesser.

Inntakskrav

Minst en annen klasse medisinsk grad eller britisk bachelorgrad i en relevant disiplin, eller en oversjøisk kvalifisering av en tilsvarende standard.

Engelskspråklige krav

Hvis utdanningen din ikke har blitt gjennomført på engelsk, vil du bli forventet å demonstrere bevis på et tilstrekkelig nivå av engelsk ferdighet.

Det engelskspråklige nivået for dette programmet er: Standard

Om denne graden

Studentene på dette MSc-programmet får grunnleggende vitenskapelig kunnskap, forbedrer sine grunnleggende forskningsferdigheter, og er utstyrt med evnen til å løse muskel- og skjelettproblemene som er understreket i NHS-rammen. Programmet legger vekt på de fire hovedområdene som identifisert av Bone og Joint Decade - leddgikt, osteoporose, traumer og ryggradssykdommer, og overførbare ferdigheter og forskningsmetodikk i ortopedisk bioengineering.

Studentene foretar moduler til en verdi av 180 studiepoeng. Programmet består av åtte lærte moduler (120 studiepoeng), og et forskningsprosjekt (60 studiepoeng).

Studentene vil bli tildelt en MSc på vellykket gjennomføring av alle lærte moduler og forskningsprosjekt; et diplom på vellykket gjennomføring av åtte lærte moduler (alle kjerne moduler pluss noen fire fra alternativer); og et sertifikat ved vellykket gjennomføring av fire lærte moduler.

En utdannet Diploma (120 studiepoeng, fulltids ni måneder og fleksibel studie opp til fem år) tilbys.

En utdanningssertifikat (60 studiepoeng, heltid tre måneder og fleksibel studie opptil to år) tilbys.

Kjernemoduler

 • Kliniske aspekter av muskuloskeletisk medisin og kirurgi, del I
 • Muskelskjelettvævbiologi - Form og funksjon
 • Muskelskjelettbiomekanikk og biomaterialer, del I
 • Forskningsmetodikk og generiske ferdigheter

Valgfrie moduler

Opptil 60 studiepoeng valgfrie moduler (4 moduler) hentet fra følgende:

 • Kliniske aspekter av muskelskjelettmedisin og kirurgi, del II
 • Muskelskjelettvævbiologi - sykdom og dysfunksjon
 • Muskelskjelettbiomekanikk og biomaterialer, del II
 • Forskning Styring
 • Klinisk erfaring i muskuloskeletisk kirurgi
 • Kirurgiske ferdigheter i ortopedisk kirurgi

Dissertation / rapport

Alle MSc-studenter gjennomfører et selvstendig forskningsprosjekt som skal bidra til banebrytende vitenskapelig, klinisk og industriell forskning, og kulminerer i en avhandling og muntlig eksamen.

Undervisning og læring

Programmet leveres gjennom en kombinasjon av lærte forelesninger, seminarer, opplæringsprogrammer, gruppeprosjektarbeid og workshops. Vurdering er gjennom online MCQs, kurs, og avhandlingen og viva voce. Kandidater blir undersøkt i det året de fullfører programmet.

Programmet vil bli undervist hovedsakelig på Royal National Orthopedic Hospital i Stanmore, London. Noen undervisning vil også finne sted i Bloomsbury.

Karriere

Dette programmet gir studentene fra et bredt spekter av fagområder mulighet til å få høyere grad i et spennende og raskt utviklende felt og gir dem et sterkt bidrag til utviklingen av muskuloskeletale tjenester. Studentene kan utvikle sin karriere innen helsevesenet, medisinsk utstyrsindustrien og bioindustrien, regenerativ medisin, reguleringsorganer, samt det akademiske samfunnet.

Nylige karriere destinasjoner for denne graden

 • Ph.D., University of Oxford
 • Arbeidsterapeutassistent, Watford General Hospital (NHS)
 • Ortopedisk kirurg, Assaswa International Hospital
 • Medisinsk forskning på erstatningsledninger, Cardiff University (Prifysgol Caerdydd)

Hvorfor studere denne graden ved UCL?

Kirurgi

Studenter på denne MSc vil få en enestående jording i muskelskjelettsvitenskap og ortopedisk bioengineering, inkludert et helhetlig syn på klinisk omsorg, samt ortopediske vitenskap og bioengineering. Programmet drives av det internasjonalt anerkjente Royal Orthopedic Hospital i Stanmore.

applikasjoner

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.

Søknadsavgift: Det er et søknadsgebyr for dette programmet på £ 75 for elektroniske applikasjoner og £ 100 for papirapplikasjoner. Flere detaljer om søknadsavgiften finner du på www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Hvem kan søke?

Programmet er for: medisinske praktikanter eller lege som ønsker å ta karrieren til neste nivå innen ortopedi og idrettsmedisin; osteopater og komplementære medisinprofessorer; sykepleiere, fysioterapeuter og andre allierte helsepersonell; ingeniørfag eller biologiske vitenskapsutdannede som ønsker å utvikle sin karriere i helsesektoren.

Søknadsfrist

Alle søkere

26. juli 2019

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Sist oppdatert December 4, 2018
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
15,220 GBP
Storbritannia / EU: £ 15,220 (FT). £ 7,780 (PT). Oversjøisk: £ 25,610 (FT). £ 12.750 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Mai 1, 2020
Søknadsfrist
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 26, 2019
Sluttdato
Mai 1, 2020