MSc i nanomedisin

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Har du en grad i celle- og molekylærbiologi, biokjemi, genetikk, farmakologi, farmasi, medisinsk ingeniørfag eller fysikk? Har du ambisjoner om å anvende denne kunnskapen innen medisinsk eller biovitenskapelig felt? Nanomedisin kan være graden for deg. Forbedre karriereutsiktene dine ved å studere Nanomedicine.

Nanomedisin er grensesnittet mellom klinisk medisin, farmasi, regenerativ medisin og nano (geno) toksikologi. Økende etterspørsel og bevissthet rundt anvendelser av nanoteknologi i medisin har ført til fremveksten av nanomedisin. Kapitaliserer på investeringen på £ 22 millioner i infrastruktur i Center for Nanohealth (CNH).

Studentene vil være egnet for alle som har en biovitenskapsgrad som målretter industrien som sysselsetter pharma eller forskerkarrierer gjennom doktorgrader, og nano-aktivert innovasjon innen molekylær medisin, medikamentutvikling, avansert medikamentlevering og avbildning / diagnostikk. Farmasøytiske midler og avansert terapeutikk er innebygd på tvers av disse temaene. I tillegg har vi to fokusområder: Regenerativ medisin (med biomaterialer) og nano (geno) toksikologi som kartlegger de viktigste forskningstemaene på skolen. Disse områdene er innredet av ekspertise fra høgskolene i ingeniørvitenskap og vitenskap, og kulminerer i et tverrfaglig laboratoriebasert forskningsprosjekt underbygget av dedikerte statistikk / informatikkmoduler og forskningsdesign / etikk.

Hvorfor nanomedisin i Swansea?

Du vil bli undervist av verdensledende akademikere og forskere som samler fagfelt inkludert ingeniørfag, vitenskap og medisin i våre forskningsanlegg i verdensklasse, Intistute of Life Science. Studenter i nanomedisin vil registrere seg med klinikere gjennom etablerte partnerskap med lokale helsetavler, mens de vil dra nytte av tilgangen til vårt £ 100million Institute of Life Science, som er 1. i Storbritannia for forskningsmiljø og andre i Storbritannia for generell forskningskvalitet (REF 2014). Sammen med klinikere, bransjeledere og eksperter på forskningsinnovasjon og teknologioverføring, tilbyr MSc i nanomedisin en unik mulighet til å studere og spille en rolle i betydelige bidrag som nanoteknologi gir til fremskritt i diagnostisering, behandling og forebygging av sykdom.

Gjennom nære relasjoner med British Society for Nanomedicine vil vi gi våre toppstudenter muligheten til å studere i utlandet i tråd med våre internasjonale strategiske partnerskap. Mange av studentene våre har gått videre til å studere Graduate Entry Medicne, eller gått inn i forskningsroller for å fullføre en doktorgrad. De nære tverrfaglige forholdene til forskningsprosjekter som PATROLS, CALIN og Institute of Life Science lar studentene våre etablere relasjoner og nettverk med akademikere over hele forskningsbredden i Medical School.

Din nanomedisinopplevelse

Fra det øyeblikket du ankommer Medisinskolen, vil spesialistene våre hjelpe deg med å planlegge og forberede deg på fremtiden din ved å identifisere og utvikle ferdigheter som vil gjøre deg i stand til å få mest mulig ut av studiet og forbedre karrieremulighetene dine.

Du vil ha muligheten til å utføre samarbeid med industrien, inkludert høyteknologiske medisinsk utstyrsselskaper med base i Medical Schools Institute of Life Science.

Programmet vil gi deg generisk evidensbasert praksisopplæring med ytterligere moduler som utforsker områder der Center for NanoHealth spesialiserer seg, inkludert; Farmasøytiske midler og nye terapeutika, medikamentutvikling og forskriftsmessige hensyn, bildediagnostikk og diagnostikk, forskningsdesign, etikk og implementering, statistiske plattformer og dataanalyse for biovitenskapelige applikasjoner, nano (geno) toksikologi, biomaterialer og regenerativ medisin, alt undervist av ledende forskere innen felt.

Som en del av MSc-studentene oppfordres studentene til å samhandle med det bredere nanoteknologi- og nanomedisinemiljøet ved å bli medlemmer av British Society for Nanomedicine som deltar på den årlige konferansen / seminarene.

Nanomedicine ansettelsesmuligheter

En ph.d.-grad er designet for å utstyre våre nyutdannede med overførbare ferdigheter som er høyt verdsatt på arbeidsplassen. Vår forskningsledede etos sikrer at studentene utforsker grensene for vitenskapelig kunnskap, og de intensive praktiske komponentene gir streng opplæring i banebrytende tekniske ferdigheter som brukes i moderne biovitenskap (vitenskapelig eller klinisk forskningskarriere innen nanomedisin og avansert terapeutikk) mens du arbeider innen områder med verdensledende kompetanse innen skolen.

Nanomedisinekurset appellerer til alle sektorer i biovitenskap. Vi har studenter som har forlatt kurset og gått over til industri, akademia (doktorgrader) og profesjonelle yrker. De fleste holder seg i akademia; noen gjør en doktorgrad i et mer spesifikt felt relatert til nanomedisin, andre går videre til Graduate Entry Medicine. Noen har gått inn i industrien, med en rekke biofarmasøytiske til bioteknologiselskaper innen medisin / teknologitesting og utvikling.

Inntakskrav

  • Søkere bør ha en 2: 2 i et relevant fag som biokjemi, biologi, genetikk, fysikk, farmakologi, medisinsk ingeniørfag, farmasi
  • Betydelig relevant erfaring kan aksepteres i stedet for en grad
  • IELTS: 6,5 (eller Swansea University anerkjente tilsvarende)

Karriere og arbeidskraft

Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte deg i hvert trinn av karriereveien og hjelpe deg med å bygge en lys fremtid.

Våre karrierehjelpstjenester inkluderer:

  • Arbeidsomhet workshops, arbeidsgiverforedrag, skreddersydd arrangementer og karriere messer
  • Individuell veiledning og veiledning fra faglig kvalifiserte karriereadministratorer
  • Hjelp med å finne jobber, praktikplasser, arbeidsplasser og frivillighetsmuligheter
  • Tilgang til informasjon ressurser på et bredt spekter av karriere ledelse emner
  • Finansiering for å støtte studentopplæringsmuligheter og Studentforening / Klubbhendelser.

Vi tilbyr også hjelp og råd til Swansea University Alumni opptil to år etter at du har uteksaminert.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Les mer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Minimér