Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Perioperativ medisin er et raskt utviklende og spennende felt forpliktet til å gi utmerket omsorg til kirurgiske pasienter. Dette nye masterprogrammet, levert via e-læring, vil takle utfordringene fra den høyrisikologiske kirurgiske pasienten og er utformet for å utstyre de som er involvert i å administrere kirurgisk omsorg med omfattende kunnskap, støttet av beste bevis og oppmuntre til en dyp forståelse av spesialitet.

Inntakskrav

Minst en annen klasse britisk bachelorgrad i biomedisinsk vitenskap eller sykepleie eller en medisinsk grad, eller en oversjøisk kvalifisering av en tilsvarende standard.

Engelskspråklige krav

Hvis utdanningen din ikke har blitt gjennomført på engelsk, vil du bli forventet å demonstrere bevis på et tilstrekkelig nivå av engelsk ferdighet.

Det engelskspråklige nivået for dette programmet er: Bra

Om denne graden

Studentene lærer seg ved å gå på pasientreisen, fra diagnose til utslipp. Å utvikle forståelse av pasientens individuelle behov og hvordan å vurdere risiko og utfall vil bli fulgt av en oversikt over den kirurgiske inflammatoriske responsen. Studentene vil bli introdusert til statistisk studiedesign som den gjelder for forskning og forstår endringer i veiledning. Kvalitets-, sikkerhets- og ledelsesforhold er dekket i stor detalj.

Studentene foretar moduler til en verdi av 180 studiepoeng.

Programmet består av åtte kjernemoduler (120 studiepoeng) og en avhandling / rapport (60 studiepoeng).

En utdannet Diploma (120 studiepoeng, fleksibel studie, opp til fem år) tilbys.

En utdannet sertifikat (60 studiepoeng, fleksibel studie, opptil to år) tilbys.

Obligatoriske moduler

  • Landskapet til perioperativ medisin
  • Mot en ny modell i perioperativ omsorg
  • Data og statistikk i perioperativ omsorg
  • Kvalitet, sikkerhet og ledelse i perioperativ omsorg
  • Det utviklende paradigmet i perioperativ omsorg
  • Perioperativ smerte og kreft sykdom
  • Perioperative problemer for en aldrende befolkning
  • Spesielle temaer i perioperativ omsorg

Valgfrie moduler

Det er ingen valgfrie moduler for dette programmet.

Dissertation / rapport

Studentene vil gjennomføre en del original forskning (som kan inkludere en systematisk gjennomgang), utviklet og presentert i stil med en nominert peer-reviewed journal, og studentene vil bli oppfordret til å publisere dette arbeidet som en del av deres læringserfaring.

Undervisning og læring

Programmet leveres helt gjennom avstands e-læring metodikk. Et bredt spekter av læringsstiler er tatt hensyn til innenfor programmaterialet, inkludert vodcasts, podcaster, formell skriftlig tekst, nettbaserte seminarer, casestudier og grafikk. MSc vedtar en rekke eksamensformer, inkludert korte svarspørsmål, kort essay skriving, reflekterende praksis og bidrar til saksbaserte diskusjoner. Eksamenprosessen vil inkludere både summativ og formativ vurdering og bidra til å utvikle studentenes skriftstil.

Karriere

UCLs Perioperative Medicine MSc vil gi en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon, og etter ferdigstillelse vil elevene være rustet til å utvikle fremgang og utvikle kvalitetsforbedringer i dette nye feltet. Dette vil sterkt øke individuell klinisk praksis, i tillegg til å fremme muligheter i akademia, utdanning, ledelse og lederskap roller.

arbeidsevne

Perioperativ medisin MSc er en høyere grad med reell verdi på arbeidsplassen da den forbereder nyutdannede for ledende stillinger i feltet. Studentene skal utvikle en dyp forståelse av evidensbasen, og utnytte dette til å påvirke endringer i den perioperative prosessen og utfallet er sentralt i programmet.

Hvorfor studere denne graden ved UCL?

Perioperativ medisin er en ny og spennende spesialitet, for tiden med få treningsmuligheter av høy kvalitet. UCLs Perioperative Medicine Group har samlet et ekspert tverrfaglig team dedikert til å gi ekspertise i perioperativ medisin. Dette gjenspeiles i vårt sentrale engasjement i samfunn som Evidence Based Perioperative Medicine (EBPOM) og tidsskriftet Perioperative Medicine.

UCL er hjemsted for et senter for faglig fortreffelighet, Surgical Outcomes Research Center (SOuRCe). Gjennom denne foreningen har den perioperative medisinegruppen tiltrukket samarbeid med et internasjonalt fagfag i denne nye og spennende spesialiteten. Denne mengden kunnskap og kompetanse har gjort det mulig å utvikle et kvalitetsprogram som leveres direkte av eksperter til studenter.

Dette nye programmet, levert av innovative e-læringsmetoder, søker å utvikle et internasjonalt fellesskap av elever, ikke begrenset av avstand, som vil ha glede av felles nettbaserte pedagogiske aktiviteter.

applikasjoner

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.

Påmeldingsavgift

Det er et søknadsbehandlingsgebyr for dette programmet på £ 75 for elektroniske applikasjoner og £ 100 for papirapplikasjoner. Flere detaljer om søknadsavgiften finner du på www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Hvem kan søke?

Dette MSc-programmet er designet for leger (narkoser, kirurger, leger) og sykepleierspesialister involvert i behandling av pasienter i perioperativ perioden, og som er forpliktet til å utvikle kompetanse innen perioperativ omsorg gjennom aktiv deltakelse i dette innovative utdanningsforumet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Sist oppdatert October 29, 2018
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Storbritannia / EU: £ 10,150 (FT). Oversjøisk: £ 20,170 (FT).
Deadline
Juli 26, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020
Søknadsfrist
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 26, 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2020