Å fremme sykepleie kunnskaper, ferdigheter og attributter er avgjørende for å understøtte profesjonell praksis. MSc Nursing: Advancing Professional Practice gir registrerte sykepleiere en pedagogisk plattform for karriereutvikling ved å foreta en fokusert studie på å fremme deres kliniske kunnskaper, ferdigheter og attributter innenfor bestemte områder av praksis.

Dette programmet gjenkjenner den stadig skiftende kompleksiteten i omsorg og tilbyr en rekke fleksible og valgfrie studiealternativer, som er pedagogisk lydhøre over for å endre retningen av Storbritannias politikk.

Bidragende ansatte på MSc Nursing: Advancing Professional Practice-programmet er aktivt i ledende forskning og policyutvikling i samarbeid med grupper som; Helsevern Skottland; The Scottish Healthcare Associated Infection Institute; UK Stroke Self Management Network, Association of Advanced Practice Educators (AAPEUK).

Graduate prospekter

Programmet vil gi deg ferdigheter og erfaring du trenger for å utvikle din karriere og å fungere som leder og innovatør innen avansert sykepleie. Denne akademiske prisen vil øke din ansettelsesevne for muligheter i en rekke roller, blant annet avanserte sykepleierutøvere, kliniske spesialister, sykepleierpedagoger og forskere.

Hva du vil studere

I programmet er det fire mulige valgfrie studie Pathways for deg å velge mellom: Advancing Clinical Nursing Practice; Anvendt folkehelse i en global sammenheng; Fleksibel Pathway : valg over en rekke moduler som tilbys.

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende). Må være registrert sykepleier.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

engelske språk

Faglig IELTS-score på 6,5 (eller tilsvarende) uten element under 6,0.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline