Utvikle et solid faglig grunnlag i et raskt skiftende felt med vår MSc teori for podiatrisk kirurgi. Akkreditert av College of Podiatry i London og tilbys i samarbeid med Queen Margaret University i Edinburgh, forbereder dette deltidsprogrammet deg på å forfølge en vellykket karriere innen avansert eller podiatrisk kirurgi.

Vi trekker på et bredt spekter av gjeldende undervisningsmetoder og kombinerer uavhengig arbeid med et team tilnærming til omsorg, noe som gir deg et nytt perspektiv på kritisk tenking, problemløsing og refleksiv praksis i feltet. Programmet vil hjelpe deg med de ferdighetene og verktøyene du trenger for å forbedre kvaliteten og utvide omfanget av din praksis - fremme din egen karriere mens du bidrar til det felles gode.

Du lærer å systematisk samle inn og vurdere informasjon og lage lyddommer selv uten komplett data - og du vil forberede deg til å dele disse funnene med kollegaene dine og det brede helsevesenet.

Graduate prospekter

Ferdighetene du får i vår deltid MSc Theory of Podiatric Surgery vil hjelpe deg med å fremme din karriere i kirurgi, muskuloskeletale praksis eller en avansert klinisk setting - uansett om du jobber i Storbritannia eller i utlandet. Vellykket gjennomføring av Postgraduate Diploma (PgD) er en forutsetning for å kvalifisere for praktisk studie under mentorskap av en podiatrisk kirurg.

Hva du vil studere

Anatomi for kirurgisk praksis; Prinsipper for diagnostiske undersøkelser; Podiatrisk mekanikk; Farmakologi for podiatrisk; Medisin og patologi; Diagnostisk Imaging - Interpretative; Forskningsmetoder; Masters Avhandling. Vær oppmerksom på at ikke alle modulene vil bli tilbudt hvert studieår.

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i podiatri.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

engelske språk

Faglig IELTS score på 6,5 (eller tilsvarende) med noelement under 6,0.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

akkreditering

Dette programmet er godkjent av College of Podiatry, London og Australasian College of Podiatric Surgery, ACPS.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 år
Deltid
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline