Vår MSc Investigative Ophthalmology and Vision Research gir øyehelsepersonell som deg den faglige kunnskapen og de praktiske ferdighetene de trenger for å bidra til banebrytende medisinske fremskritt og effektivt diagnostisere og behandle et bredt spekter av okulære forhold.

Enten du ønsker å forfølge videre akademiske studier eller ta på seg nye oppgaver som primær omsorgsperson - vårt program gir deg den kliniske kompetansen og forskningsopplevelsen du trenger. Forbedre karrieren din og få en meningsfylt innflytelse på fremtiden til feltet.

En kombinasjon av kjerne- og valgfagsmoduler og forskningsmuligheter - med et forskningsprosjekt som utgjør en tredjedel av programmet - lar deg tilpasse dine studier basert på dine personlige interesser og faglige krav. Dette inkluderer muligheten til å velge en spesialisering som fører til en navngitt grad etter ferdigstillelse av avhandlingen din:

  • MSc Undersøkende Oftalmologi og Visjon Forskning (General)
  • MSc Undersøkende Oftalmologi og Visjon Forskning (Diabetes)
  • MSc Undersøkende Oftalmologi og Visjon Forskning (Terapeutikk)

Graduate prospekter

Enten du velger en vei i akademia eller klinisk praksis, vil din MSc Investigative Ophthalmology and Vision Research låse opp nye muligheter for å fremme og utvide din karriere. Programmet er ideell forberedelse for etterfølgende studier mot PhD eller annen høyere faglig kvalifikasjon. Det tillater også optometere og andre utøvere å fremme karriere i primær øyevikt.

Hva du vil studere

Programmet er egnet til søkere som har oppnådd en første grad i optometri eller et relatert felt utenfor Storbritannia. Den generiske strømmen av programmet gir et bredere perspektiv enn diabetes og terapeutiske ruter.

moduler

Avansert Binokulær Visjon; Avansert klinisk undersøkelse og forskningsprosjekt; Kroniske komplikasjoner av diabetes; Klinisk Oftalmologi; Diabetes Care; Okulær terapeutikk; Praktisk og teoretisk prescribing og helseøkonomi; Ferdigheter for praksis for visjonsteknologi; Ferdigheter for Professional Practice Biosciences 2; og folkehelse.

Studenter med interesse for diabetes kan velge diabetesrelaterte moduler for å forbedre forståelsen av hvordan diabetes påvirker ulike strukturer i menneskekroppen.

Kjerne moduler: Diabetes Care; Ferdigheter for profesjonell praksis for visjonsvitenskap; Ferdigheter for profesjonell praksis for biosikkerhet 2; Kroniske komplikasjoner av diabetes; Avansert klinisk undersøkelse og forskningsprosjekt.

Valgfrie moduler: Klinisk Oftalmologi; Helseøkonomi og folkehelse.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i Optometry, eller et annet visjonsrelatert emne. Alternativt UK General Optical Council (GOC) registrering (MCOptom).

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjem: £ 6300
  • RUK: £ 6300
  • EU: £ 6300
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
6,300 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline