MSc kreftrehabilitering

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Én av to personer i Storbritannia vil utvikle kreft i løpet av livet. Når kreftbehandlingen fortsetter å forbedre seg, overlever flere pasienter og gjennomfører rehabiliterende terapier for å hjelpe til med utvinning. Dette programmet gir videreutdanning og utdanning for nåværende helsepersonell og de som ønsker å jobbe i det utviklende feltet.

Når du studerer dette kurset på Hull, vil du glede deg over sterke bånd til mange lokalsamfunn og helsearbeidsgivere. Disse gir gode muligheter for arbeidsplasser å bruke ferdighetene dine i virkelige omgivelser. Universitetet samarbeider med City Healthcare Partnership, som kjører rehabiliteringsprogrammer i Hull og østkjøringen. Du vil ha muligheten til å delta i en større forskningsundersøkelse, publisere i fagfellevurderte tidsskrifter og bidra til å utvikle et evidensgrunnlag for disiplinen for kreftrehabilitering i Storbritannia

Hva du skal studere

Kjernemoduler

Alle moduler er avhengig av tilgjengelighet, og denne listen kan endres når som helst.

  • Kreft og modifiserbar risiko
  • Forskningsmetoder
  • Essentials of Rehabilitering av treningen
  • Psychology of Health and Disease
  • Profesjonell praksis og klinisk plassering
  • Testing, resept og programmering av klinisk trening
  • Forskningsundersøkelse

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Dine fremtidsutsikter

Ansettbarhet er et sentralt fokus i dette programmet. Du vil få teori og praksis kunnskap relevant for fagområdet og muligheten til å anvende den vitenskapelige kunnskapen som er oppnådd i virkelige omgivelser.

Det er foreløpig ingen andre MSc Cancer Rehabilitation kurs i Storbritannia. Med de unike mulighetene dette programmet gir, vil du være foran kurven i et raskt utviklende område etter endt utdanning.

Potensielle fremtidige karrierer kan omfatte rehabiliterings- og treningsfysiolog i NHS eller privat helsevesen, livsstilsrådgiver, personlig trener og ansatte ved høyere utdanning og videreutdanning.

Utforsk den virtuelle turen

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Inntakskrav

Minst en 2,2 honours degree eller internasjonal tilsvarende i et relevant fag (idretts- og treningsvitenskap, sykepleie, idrettsbehandling, fysioterapi, folkehelse eller medisin). Når du har startet programmet, vil skolen administrere en forbedret Disclosure and Barring Service (DBS) -sjekk på dine vegne. En vellykket forbedret DBS-sjekk kreves for at du skal kunne delta i en klinisk plassering, som utgjør en obligatorisk del av andre semester. Du bør derfor bare søke om dette programmet hvis du er sikker på at den forbedrede DBS-sjekken vil være tilfredsstillende og med kunnskap om at du ikke vil være i stand til å fullføre programmet hvis det ikke er det.

Internasjonale studenter

Hvis du trenger et studievisum for nivå 4 for å studere, eller hvis det første språket ditt ikke er engelsk, vil du bli bedt om å fremlegge akseptabelt bevis på det engelskspråklige nivået.

Dette kurset krever akademisk IELTS 6.5 totalt sett, med 6,0 i hver ferdighet.

Hvis engelsk for øyeblikket ikke når universitetets nødvendige standard for dette programmet, kan du være interessert i et av våre engelskkurs.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette programmet fra University of Hull vennligst fyll ut skjemaet og les vår personvernpolicy.

Sist oppdatert okt. 2019

Om skolen

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Les mer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Minimér