Kursoversikt

Én av to personer i Storbritannia vil utvikle kreft i løpet av livet. Når kreftbehandlingen fortsetter å forbedre seg, overlever flere pasienter og gjennomfører rehabiliterende terapier for å hjelpe til med utvinning. Dette programmet gir videreutdanning og utdanning for nåværende helsepersonell og de som ønsker å jobbe i det utviklende feltet.

Når du studerer dette kurset på Hull, vil du glede deg over sterke bånd til mange lokalsamfunn og helsearbeidsgivere. Disse gir gode muligheter for arbeidsplasser å bruke ferdighetene dine i virkelige omgivelser. Universitetet samarbeider med City Healthcare Partnership, som kjører rehabiliteringsprogrammer i Hull og østkjøringen. Du vil ha muligheten til å delta i en større forskningsundersøkelse, publisere i fagfellevurderte tidsskrifter og bidra til å utvikle et evidensgrunnlag for disiplinen for kreftrehabilitering i Storbritannia

Hva du skal studere

Kjernemoduler

Alle moduler er avhengig av tilgjengelighet, og denne listen kan endres når som helst.

  • Kreft og modifiserbar risiko
  • Forskningsmetoder
  • Essentials of Rehabilitering av treningen
  • Psychology of Health and Disease
  • Profesjonell praksis og klinisk plassering
  • Testing, resept og programmering av klinisk trening
  • Forskningsundersøkelse

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Dine fremtidsutsikter

Ansettbarhet er et sentralt fokus i dette programmet. Du vil få teori og praksis kunnskap relevant for fagområdet og muligheten til å anvende den vitenskapelige kunnskapen som er oppnådd i virkelige omgivelser.

Det er foreløpig ingen andre MSc Cancer Rehabilitation kurs i Storbritannia. Med de unike mulighetene dette programmet gir, vil du være foran kurven i et raskt utviklende område etter endt utdanning.

Potensielle fremtidige karrierer kan omfatte rehabiliterings- og treningsfysiolog i NHS eller privat helsevesen, livsstilsrådgiver, personlig trener og ansatte ved høyere utdanning og videreutdanning.

Utforsk den virtuelle turen

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Inntakskrav

Minst en 2,2 honours degree eller internasjonal tilsvarende i et relevant fag (idretts- og treningsvitenskap, sykepleie, idrettsbehandling, fysioterapi, folkehelse eller medisin). Når du har startet programmet, vil skolen administrere en forbedret Disclosure and Barring Service (DBS) -sjekk på dine vegne. En vellykket forbedret DBS-sjekk kreves for at du skal kunne delta i en klinisk plassering, som utgjør en obligatorisk del av andre semester. Du bør derfor bare søke om dette programmet hvis du er sikker på at den forbedrede DBS-sjekken vil være tilfredsstillende og med kunnskap om at du ikke vil være i stand til å fullføre programmet hvis det ikke er det.

Internasjonale studenter

Hvis du trenger et studievisum for nivå 4 for å studere, eller hvis det første språket ditt ikke er engelsk, vil du bli bedt om å fremlegge akseptabelt bevis på det engelskspråklige nivået.

Dette kurset krever akademisk IELTS 6.5 totalt sett, med 6,0 i hver ferdighet.

Hvis engelsk for øyeblikket ikke når universitetets nødvendige standard for dette programmet, kan du være interessert i et av våre engelskkurs.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette programmet fra University of Hull vennligst fyll ut skjemaet og les vår personvernpolicy.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra University of Hull »

Sist oppdatert Oktober 13, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
16,600 GBP
Hjem / EU: £ 7.500 - Internasjonalt: £ 16.600. Vær oppmerksom på at gebyrene som vises er for inngangen til 2019/20. Gebyrene for 2020/21 er ennå ikke bekreftet og kan øke.
Frist
aug. 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
sep. 2021
Søknadsfrist
aug. 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
aug. 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
Sluttdato
sep. 2021

Through These Doors - Allam Medical Building - University of Hull