MSc / topp-up til MSc / PgDip i terapeutisk radiografi

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc / topp-up til MSc / PgDip i terapeutisk radiografi

London South Bank University

Terapeutiske radiografer er i forkant av kreftpleie, og har en viktig rolle i leveransen av radioterapi. De behandler kreftpasienter med røntgenstråler ved hjelp av det svært sofistikerte utstyret. De er også ansvarlige for at behandlingsplanlegging og levering oppnås med absolutt presisjon.

Ved behandling av kreft er nøyaktighet avgjørende, og en rekke høyt spesialiserte utstyr er tilgjengelige innen radioterapi avdelinger for å oppnå dette. Datastyrt tomografi (CT) simulatorer benytter den nyeste teknologien for å lokalisere tumorer.


Teknologiske fremskritt

Teknologiske fremskritt i lineær akseleratorutforming sørger for at behandlingen er i samsvar med pasientens behov med presis nøyaktighet. Behandlingsenheter som inneholder radioaktive kilder, spiller også en viktig rolle i pasientstyring, som i 3D-planleggingssystemer.

London South Bank University har investert tungt for å sikre at studentene har tilgang til de beste læringsverktøyene og -tjenestene. Det er to dedikerte fullt utstyrte ferdighetslaboratorier som muliggjør Dosimetry (Radioterapibehandling planlegging) og et toppmoderne virtuelt miljø i et radioterapi behandlingsrom (VERT).


Kommunikasjon og omsorg

Ved siden av teknologien kan viktigheten av høye standarder for kommunikasjon og omsorg for kreftpasienter ikke overskattes. Kreftpasienter behandles av et tverrfaglig team hvor den terapeutiske radiografen spiller en viktig rolle i å redusere sårbarhetsfølelsen og fremme pasientens autonomi.

Som kandidat vil du kunne søke om registrering hos Helse- og omsorgsrådsrådet (HCPC) som radiograf.


PgDip-programmet

PgDip-programmet er et akselerert program over to år, for studenter som allerede har en nivå 6-kvalifikasjon. Bygg på ferdigheter i ferd med å utvikle en spørrende, reflekterende, kritisk og nyskapende tilnærming til terapeutisk radiografi innenfor rammen av de raske endringene som skjer i helsetjenesten.


På toppen av MSc

Ved å legge til forskerelementet i en avhandling (et utvidet og selvstendig skriftlig forskning), vil du kunne uteksaminere med en Masters-nivå kvalifikasjon.


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

På dette programmet utvikler vi deg som en trygg og kompetent utøver som praktiserer autonomt, medfølende, dyktig og trygt. Programmet består av fem obligatoriske moduler som skaper en rekke faglige kunnskaper fra helsevitenskap til profesjonsspesifikk radioterapi og onkologi praksis. Og legg til en avhandling for tildeling av en mester.

År 1

 • Strålingsvitenskap og teknologi
 • Anvendt biovitenskap
 • Radioterapi teori og praksis 1

År 2

 • Pasientbehandling og ressursforvaltning i strålebehandling
 • Radioterapi teori og praksis 2
 • Dissertation *

* Kun for tildeling av MSc


arbeidsevne

Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du være kvalifisert til å registrere deg hos Helsepersonellrådet (HCPC) som terapeutisk radiograf.

Fra å hjelpe planlegge og administrere behandling for å forklare det til pasienter og vurdere deres svar, er terapeutiske radiografer involvert i alle stadier av behandlingsprosessen.

Terapeutiske radiografer arbeider tett med fagfolk fra andre disipliner, er involvert i omsorg og støtte til kreftpasienten og deres familier gjennom alle deler av pasientens Pathway fra den første henvisningen gjennom til behandling gjennomgang og oppfølging etapper. De er overveiende ansvarlige for behandling for nøyaktig lokalisering, planlegging og levering av ioniserende stråling.

Terapeutiske radiografere trenger gode mellommenneskelige ferdigheter og følelsesmessig motstandskraft da de håndterer pasienter og deres familier i svært vanskelige og følelsesmessige tider. Å gjøre pasientene føler seg komfortable og veilede dem gjennom prosessen kan være like viktig som de tekniske ferdighetene som kreves for denne rollen.


Lønn

De fleste terapeutiske radiografer jobber for NHS, hvor startlønn er mellom £ 20.000 - £ 27.000. Avhengig av karriereutvikling kan du tjene opp til £ 65.000. (Alt om karriere)


Karriere fremgang

Gjennom oppkjøpet av et bredt spekter av overførbare ferdigheter som psykososiale, organisatoriske, ledelsesmessige, tekniske og vitenskapelige ferdigheter, er enkeltpersoner godt rustet til å jobbe i enhver situasjon som best passer deres individuelle kompetanse og interesse. Arbeide som konsulent er en felles karrierevei, samt ledelse, forskning, klinisk arbeid og undervisning.

Etter kvalifikasjon kan klinisk erfarne terapeutiske radiografer få ekstra spesialkompetanse og ekspertise gjennom forskerutdanning, postregistrering og videreutvikling av faglige utviklingsrammer.


Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Kliniske plasseringer er et viktig element i kurset. Du vil bruke 50% av tiden din i studiet og 50% i klinisk praksis innenfor et bredt spekter av helsetjenester. En klinisk praksisplassering lar deg sette teori i praksis ved å jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å utvikle ferdigheter, kunnskaper og erfaring som kreves for å bli en kompetent radiograf. Selv om det i utgangspunktet utfordrende er praksis er læring et av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være en radiograf.


Kliniske innstillinger

På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS Trusts og den uavhengige sektoren.

Plasser for terapeutisk radiografi inkluderer:

 • Brighton og Sussex universitetssykehus: Sussex Cancer Center
 • Maidstone og Tunbridge Wells NHS Trust: Kent Oncology Center
 • Guy og St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Royal Surrey Hospital
 • Queens Hospital, Romford.


Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over to år.

Den første kliniske plasseringen; Omtrent syv uker etter starten av kurset, gir en ekte smak av rollen som radioterapi-radiografen i behandlingsprosessen for strålebehandling. Det gir deg muligheten til å bekrefte det riktige valget av karriere tidlig i kurset. Deretter følger kliniske plasseringer det samme mønsteret gjennom hele kurset.


Støtte fra en mentor

En identifisert lenkeforeleder og personlig veileder fra Universitetet vil være den personen du kan kontakte i løpet av arbeidsdager, mens du er på plass med eventuelle bekymringer eller spørsmål du ikke kan løse på annen måte. Siden det er et nært forhold mellom LSBU og klinisk plassering; Foreleseren betaler regelmessig planlagte besøk til de ulike nettstedene for å møte studentene.


fasiliteter

Våre utmerkede fasiliteter gjør at du får praktisk erfaring innen design, implementering, testing og måling - og å produsere dine egne produkter. Det er syv fullt utstyrte laboratorier som er utelukkende for studenter innen elektronikk og telekommunikasjonsteknologi.

Du har fri tilgang til disse laboratoriene, unntatt når det er en planlagt klasse pågår. Du vil bli overvåket av erfarne og dedikerte akademiske ansatte og teknikere som kan hjelpe deg med de fleste praktiske aspekter av læreplanen.


Undervisning og læring

Akademisk teoretisk kunnskap er oppnådd gjennom lært økt ledet av forelesere og eksperter på feltet, støttet av blandet læring og selvstudier.

Praktiske ferdigheter utvikles normalt gjennom praktiske ferdighetsbaserte økter ved hjelp av VERT og dosimetry programvare, problembaserte tilnærminger og klinisk plassering.

Typer av læringsaktiviteter inkluderer:

 • forelesninger
 • seminarer
 • Forespørselsbasert læring
 • Guider
 • Formative vurderinger
 • E diskusjoner
 • Observasjon og demonstrasjon av praksis innenfor kliniske plasseringer.


Inntakskrav

Det forventes at søkere vil ha et bredt spekter av akademiske bakgrunner, men de bør ideelt sett ha:

 • En bachelorgrad andre klasse Honours Upper Division (2: 1) i et emne relatert til vitenskap eller helse, for eksempel fysikk, biologi, helsefag
 • Overveielse vil også bli gitt til andre relevante kvalifikasjoner anerkjent som liknende med ovennevnte
 • Alle søkere må være 18 år eller over ved oppstart av kurset.

Alle tilbud på steder på programmet er betinget av:

 • Tilfredsstillende utfall ved intervju
 • Yrkesmessig helse clearance;
 • Et tilfredsstillende resultat av en DBS (Disclosure Barring Service)
 • Tilfredsstillende klinisk besøksrapport
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.

For de som ikke er engelskspråklige, må de ha en minimumspoengsum på totalt 7,0 eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 9250; Internasjonalt gebyr: £ 16500
Information
Deadline