Read the Official Description

Terapeutiske radiografer er i forkant med kreftpleie, og har en viktig rolle i leveransen av radioterapi. De behandler kreftpasienter med røntgenstråler ved hjelp av svært sofistikert utstyr. De er også ansvarlige for at behandlingsplanlegging og levering oppnås med absolutt presisjon.

Ved behandling av kreft er nøyaktighet avgjørende, og en rekke høyt spesialiserte utstyr er tilgjengelige innen radioterapi avdelinger for å oppnå dette. Computerized Tomography (CT) simulatorer benytter den nyeste teknologien for å lokalisere svulster.

Teknologiske fremskritt

Teknologiske fremskritt i lineær akseleratorutforming sørger for at behandlingen er i samsvar med pasientens behov med presis nøyaktighet. Behandlingsenheter som inneholder radioaktive kilder, spiller også en viktig rolle i pasientstyring, som i 3D-planleggingssystemer.

London South Bank University har investert tungt for å sikre at studentene har tilgang til de beste læringsverktøyene og -tjenestene. Det er to dedikerte fullt utstyrte ferdighetslaboratorier som muliggjør Dosimetry (Radioterapibehandling planlegging) og et toppmoderne virtuelt miljø i et radioterapi behandlingsrom (VERT).

Kommunikasjon og omsorg

Ved siden av teknologien kan viktigheten av høye standarder for kommunikasjon og omsorg for kreftpasienter ikke overskattes. Kreftpasienter behandles av et tverrfaglig team hvor den terapeutiske radiografen spiller en viktig rolle i å redusere sårbarhetsfølelsen og fremme pasientens autonomi.

Som kandidat vil du kunne søke om registrering hos Helse- og omsorgsrådsrådet (HCPC) som radiograf.

PgDip program

PgDip-programmet er et akselerert program over to år, for studenter som allerede har en nivå 6-kvalifikasjon. Bygg på ferdigheter i ferd med å utvikle en spørrende, reflekterende, kritisk og nyskapende tilnærming til terapeutisk radiografi innenfor rammen av de raske endringene som skjer i helsetjenesten.

På toppen av MSc

Ved å legge til forskerelementet i en avhandling (et utvidet og selvstendig skriftlig forskning), vil du kunne uteksaminere med en Masters-nivå kvalifikasjon.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

På dette programmet utvikler vi deg som en trygg og kompetent utøver som praktiserer autonomt, medfølende, dyktig og trygt. Programmet består av fem obligatoriske moduler som danner en rekke faglige kunnskaper fra helsevitenskap til yrkes-spesifikk radioterapi og onkologi praksis. Og legg til en avhandling for tildeling av en mester.

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

År 1

 • Strålingsvitenskap og teknologi
 • Anvendt biovitenskap
 • Radioterapi teori og praksis 1

År 2

 • Pasientbehandling og ressursforvaltning i strålebehandling
 • Radioterapi teori og praksis 2
 • Dissertation *

* Kun for tildeling av MSc

arbeidsevne

Radioterapi som en karriere

Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du være kvalifisert til å registrere deg hos Helsepersonellrådet (HCPC) som terapeutisk radiograf.

Fra å hjelpe planlegge og administrere behandling for å forklare det til pasienter og vurdere deres svar, er terapeutiske radiografer involvert i alle stadier av behandlingsprosessen.

Terapeutiske radiografer arbeider tett med fagfolk fra andre disipliner, er involvert i omsorg og støtte til kreftpasienten og deres familier gjennom alle deler av pasientens Pathway fra den første henvisningen gjennom til behandling gjennomgang og oppfølging etapper. De er overveiende ansvarlige for behandling for nøyaktig lokalisering, planlegging og levering av ioniserende stråling.

Terapeutiske radiografere trenger gode mellommenneskelige ferdigheter og følelsesmessig motstandskraft da de håndterer pasienter og deres familier i svært vanskelige og følelsesmessige tider. Å gjøre pasientene føler seg komfortable og veilede dem gjennom prosessen kan være like viktig som de tekniske ferdighetene som kreves for denne rollen.

Lønn

De fleste terapeutiske radiografer jobber for NHS, hvor startlønn er mellom £ 20.000 - £ 27.000. Avhengig av karriereutvikling, kan du tjene opp til £ 65,000.

Karriere fremgang

Gjennom oppkjøpet av et bredt spekter av overførbare ferdigheter som psykososiale, organisatoriske, ledelsesmessige, tekniske og vitenskapelige ferdigheter, er enkeltpersoner godt rustet til å jobbe i enhver situasjon som best passer deres individuelle kompetanse og interesse. Arbeide som konsulent er en felles karrierevei, samt ledelse, forskning, klinisk arbeid og undervisning.

Etter kvalifikasjon, kan klinisk erfarne terapeutiske radiografer få ytterligere faglige ferdigheter og ekspertise gjennom forskerutdanning, etterregistrering og videreutvikling av faglige utviklingsrammer. Finn ut mer om faglig utviklingskurs som tilbys gjennom vårt online CPPD-prospekt.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Programmet er validert av Helse- og omsorgsrådsrådet (HCPC) og akkreditert av Samfunnet og Kollegiet for radiografer.

Helse- og omsorgsrådet (HCPC) er regulator for helse-, psykologiske og sosiale fagfolk.

The Society and College of Radiographers (SOR) er den profesjonelle kroppen som representerer radiografien.

Industriforbindelser

 • Elekta - kliniske løsninger for behandling av kreft og hjernesykdommer
 • Vertual - Selskapet gir teknologien til vår Virtual Radiography VERT Lab
 • Varian - medisinske systemer

Kliniske partnere

 • Guy og St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Royal Surrey County Hospital
 • Brighton og Sussex universitetssykehus
 • Barking Havering og Redbridge University Hospital
 • Øst og Nord Hertfordshire NHS
 • Maidstone og Tunbridge Wells NHS Trust.

plasseringer

Kliniske plasseringer er et viktig element i kurset. Du vil bruke 50% av tiden din i studiet og 50% i klinisk praksis innenfor et bredt spekter av helsetjenester. Med en klinisk praksisplassering kan du sette teori i praksis ved å jobbe med en rekke helsepersonell i kliniske situasjoner for å utvikle ferdigheter, kunnskaper og erfaring som kreves for å bli en kompetent radiograf. Selv om det i utgangspunktet utfordrende er praksis er læring et av de mest interessante og spennende aspektene ved å lære å være en radiograf.

Kliniske innstillinger

På LSBU vil du oppleve en rekke kliniske innstillinger som NHS Trusts og den uavhengige sektoren.

Plasser for terapeutisk radiografi inkluderer:

 • Brighton og Sussex universitetssykehus: Sussex Cancer Center
 • Maidstone og Tunbridge Wells NHS Trust: Kent Oncology Center
 • Guy og St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Royal Surrey Hospital
 • Queens Hospital, Romford.

Struktur av plasseringer

Plasseringer er spredt over to år.

Den første kliniske plasseringen; Omtrent syv uker etter starten av kurset, gir en ekte smak av rollen som radioterapi-radiografen i behandlingsprosessen for strålebehandling. Det gir deg muligheten til å bekrefte det riktige valget av karriere tidlig i løpet av kurset. Deretter følger kliniske plasseringer det samme mønsteret i løpet av kurset.

Støtte fra en mentor

En identifisert lenkeforeleder og personlig veileder fra Universitetet vil være den personen du kan kontakte i løpet av arbeidsdager, mens du er på plass med eventuelle bekymringer eller spørsmål du ikke kan løse på annen måte. Siden det er et nært forhold mellom LSBU og klinisk plassering; Foreleseren betaler regelmessig planlagte besøk til de ulike nettstedene for å møte studentene.

Undervisning og læring

Akademisk teoretisk kunnskap er oppnådd gjennom lært økt ledet av forelesere og eksperter på feltet, støttet av blandet læring og selvstudier.

Praktiske ferdigheter utvikles normalt gjennom praktiske ferdighetsbaserte økter ved hjelp av VERT og dosimetry programvare, problembaserte tilnærminger og klinisk plassering.

Typer av læringsaktiviteter inkluderer:

 • forelesninger
 • seminarer
 • Forespørselsbasert læring
 • Guider
 • Formative vurderinger
 • E diskusjoner
 • Observasjon og demonstrasjon av praksis innenfor kliniske plasseringer.

Personlig veiledning

Som helsepersonell vil du bli tildelt en navngitt veileder i løpet av de første tre ukene på LSBU. Tutorens rolle er å være din primære kontakt for faglig og faglig utviklingsstøtte.

Din veileder vil støtte deg for å få mest mulig ut av din tid på LSBU, gi råd og skilting til andre kilder til støtte på universitetet. De burde være den første personen ved universitetet som du snakker med hvis du har problemer som påvirker arbeidet ditt. Disse kan være akademiske, økonomiske, helsemessige eller en annen type problem.

Du vil ha avtaler med din personlige veileder en gang i året i opptil 30 minutter gjennom hele kurset. Du kan kontakte din veileder for ytterligere støtte via e-post.

Inntakskrav

Det forventes at søkere vil ha et bredt spekter av akademiske bakgrunner, men de bør ideelt sett ha:

 • En bachelorgrad andre klasse Honours Upper Division (2: 1) i et emne relatert til vitenskap eller helse, for eksempel fysikk, biologi, helsefag
 • Det vil også bli tatt hensyn til andre relevante kvalifikasjoner som er anerkjent som liknende med ovennevnte
 • Alle søkere må være 18 år eller over ved oppstart av kurset.

Alle tilbud på steder på programmet er betinget av:

 • Tilfredsstillende utfall ved intervju
 • Yrkesmessig helse clearance;
 • Et tilfredsstillende resultat av en DBS (Disclosure Barring Service)
 • Tilfredsstillende klinisk besøksrapport
 • Personlige kvaliteter og verdier i tråd med de som forventes av NHS grunnloven.

For de som ikke er engelskspråklige, må de ha en minimumspoengsum på totalt 7,0 eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Heltidsansatte studenter går til UK Postgraduate and Statistical Service (UKPASS). Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er tilgjengelig på vår Hvordan søke nettside for studenter

Tre trinn til søknaden din

 1. Delta på en åpen dag om mulig for å finne ut mer om universitetet og kurset
 2. Søk på oss gjennom UCAS Postgraduate
 3. Forbered deg på intervjuet ditt, inkludert et klinisk besøk

intervjuer

Hvis din første søknad er vellykket, vil du bli invitert til intervju.

Klinisk besøk

Vi anbefaler at du, før intervjuet, besøker en radioterapi-avdeling i minst en halv dag.

Postgraduate Application Service

Bestill din tid hos en av våre spesialister på Postgraduate Advisors. Over en en på en rådssesjon vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaringer. Og når du er klar til å søke om å bli med på en av våre Postgraduate Application Sessions. Der tar vi små grupper på opptil fire personer gjennom søknadsprosessen.

Forbered deg på å starte

Følgende informasjon er for søkere når du har lykkes i intervju og har blitt tilbudt et sted på ditt valgte kurs.

Disclosure Barring Service (DBS) og karakterdeklarasjon og opptaksskjema

Du er pålagt å fullføre en erklæring i ditt intervju og erklære eventuelle tidligere overbevisninger, advarsler eller advarsler. Etter intervjuet vil du også bli bedt om å fullføre en Disclosure Barring Service (DBS) (tidligere kjent som Criminal Records Bureau eller CRB). Ta en titt på vår DBS-prosess for søkere og Deklaration of Character and Conduct informasjon for å finne ut mer.

For å kontrollere kategoriene som identifisert av DBS som filtrert og derfor ikke vil bli inkludert i et kriminelt registreringsbevis utstedt av DBS, se på filtreringsreglene for strafferegistre sertifikatene.

Arbeids helse

Du må fullføre en helsevurdering når du har fått tilbud om helse- og sosialtjenester.

Last ned og skriv ut følgende dokumenter om retningslinjer for vaksinering og les nøye veiledningen om helseprosessen:

 • Vaksinasjons screening Advisory Letter
 • GP-vaksinasjon og screeningshistorieformular

Du må ta GP-vaksinasjonen og skjermbildet til din lege for at de skal fullføre, signere og stemple. Dette må gjøres før innmelding. Dette skjemaet må også tas til møtet med yrkeshelsesykepleieren etter påmelding, hvor sykepleieren kan sjekke immuniseringsstatus og bekrefte dette for din plassering. Du bør være oppmerksom på at hvis du ikke fullfører arbeidshelseprosessen, vil du ikke bli tillatt på plassering, og dette kan skade din fortsettelse på kurset ditt.

Søkere som har møtt vilkårene for et tilbud må laste ned og fullføre et online medisinsk spørreskjema. Dette vil gå til vår nåværende helsepersonell. Eventuelle forsinkelser i å fullføre det medisinske spørreskjemaet vil utsette innmelding.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Registrering og Induksjon

Påmelding skjer før du starter kurset. Etter å ha fullført prosessen, deltar nye studenter formelt på universitetet. Registrering består av to faser: online, og ansikt til ansikt påmeldingsmøte. Den elektroniske prosessen er en online datainsamlingsøvelse som du vil fullføre selv, så du vil bli invitert til ansikt til ansikt påmeldingsmøte.

I september vil søkere som har akseptert et ubetinget tilbud om å studere ved LSBU, sendes detaljer om induksjon, det vil si når de er velkommen til universitetet og deres skole. Induksjon hjelper deg med å få det beste ut av universitetets erfaring og sørger for at du har alle verktøyene for å lykkes i studiene.

Holidays

Du vil motta faste ferieperioder, som ikke følger normal timeplan for universitetet. Ytterligere detaljer vil foreligge ved oppstart av kurset.

Øv plasseringer

Praktiske plasseringer er gitt under vår kontrakt med NHS Trusts og andre organisasjoner. På enkelte helse- og sosialfaglige kurs kan det hende du finner lokale ordninger som krever at du går på treningsplasseringer utenfor normal arbeidstid (kveld, netter, helger og helligdager).

Uniform

Hvis du er pålagt å ha en uniform på plassering og i løpet av noen praktiske økter i ferdighetslaboratoriene, vil dette bli gitt sammen med et formelt navnemerken.

ODP-studenter vil bli pålagt å ha teaterskrubb på plassering, som vil bli levert av vertstøtten. Under praktiske økter i ferdighetslaboratoriene, vil du bli pålagt å bruke LSBU scrubs som vil bli levert sammen med et formelt navnemerken. ODP-studenter vil få ett sett med scrubs. Ingen ytterligere elementer vil bli utstedt, og du må betale for eventuelle tilleggs- eller erstatnings uniform.

Endringer

Hvis du ønsker å endre adressen, endre dine personlige opplysninger eller ta ut søknaden din, må du skrive dette skriftlig til Admissions Office.

Forberedende lesing

 1. Symonds, RP., Deehan, C., Meredith, C.
 2. Tobias, J.
 3. Waugh, A.
Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
Fulltid UK / EU-avgift: £ 9,250; Internasjonalt gebyr: £ 13,125
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 4, 2021