MSc i Farmakologi

Beste skoler 5 MScs i Farmakologi 2018

Farmakologi

Etter omtrent åtte års utdanning, kan elevene oppgradere med en Master of Science i farmakologi, som representerer den grad holder ekspertise innen et bestemt fagområde. Grader som dette er nødvendig for å vise kvalifisering for visse typer arbeid.

Hva er en mastergrad i farmakologi? Farmakologi studerer effekten av legemidler på mennesker fra en fysiologisk ståsted. Dette omfatter å analysere de kjemiske komponentene av legemidler og beskrive den rollen de er ment for å spille. Pharmacologists må også ha en grundig forståelse av kroppen, dens organsystemer, og deres forhold til hverandre, samt de kjemiske prosesser som ting normalt skjer i kroppen til å bedre forstå hvordan narkotika utvider dem.Bortsett fra spesifikke kurs på virkningene av narkotika og om prosessen med et medikament utvikling i en markeds farmasøytisk, de som søker denne graden kan forvente å ta klasser i mikrobiologi, immunologi, biologi, genetikk og anatomi.

Ved å fullføre en farmakologi program, skal studentene vanligvis bli en ekspert på de fysiologiske virkningene av administrasjon av medisiner og vil ha særlig avslørende kunnskap om kontraindikasjoner av stoffer. Disse ferdighetene ofte bedre lønns- og arbeidsmuligheter.

Det er ulike kostnader man kan forvente når forfølge en grad i farmakologi. Mye av det avhenger av regionen eller fylket hvor du studerer, så gjør undersøkelser for å finne den som passer best for deg.

Avhengig av hvilken retning du ønsker å ta det, er det mange muligheter for nyutdannede av en farmakologi program. Noen Pharmacologists ende opp med å jobbe med salg, mens andre anvende sine kunnskaper til regulatoriske stillinger i bransjen.Det er også mulighet for å undervise eller forelese høyere utdanning.

Det er mange online og tradisjonelle kurs tilgjengelig. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Msc I Intl. Legemiddeløkonomi, Helseøkonomi Og Markedsstrategier For Helseprodukter

Fresenius University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 4 semestre October 2018 Tyskland Frankfurt am Main

[+]

har en første grad innen helseøkonomi? har en bachelor grad i realfag som apotek, biologi, kjemi eller medisin? har en bachelor grad i medisinsk utstyr eller medisinsk teknikk? økonomi og egenskapene til helsetjenester markedet? sammenligne og vurdere ulike helsevesen? utvikle markedstilgang strategier for nye helseprodukter? lære de grunnleggende statistikk og forskning ferdigheter?

Hvis ja, da gjelde for Master i International legemiddeløkonomi, helseøkonomi og markedsstrategier for Healthcare Products. Dette studiet gir deg en ideell avansert kvalifisering, og med sin internasjonale orientering, åpner opp karrieremuligheter i både helsevesenet og farmasøytisk industri.

Kursinnhold ... [-]

Msc Narkotika Toksikologi Og Sikkerhetsfarmakologi

University of Bradford, Faculty of Life Sciences
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford

Dette er en veldig dynamisk og aktuell disiplin involverer profilering av både kjente og nye mekanismer sekundært narkotika handling, som i prinsippet kan føre til suksess ... [+]

MSc Drug Toxicology and Safety Pharmacology Oppdagelse og utvikling av nye legemidler og medisiner er en kompleks og tverrfaglig prosess. For å lykkes med å utvikle disse legemiddelselskap må vi først forstå både deres virkningsmekanisme, og enda viktigere vurdere deres potensial til å forårsake uønskede eller skadelige effekter på kroppen. Vurdering av disse effektene og karakterisering av deres mekanistisk grunnlag er en sentral og lovkrav innenfor narkotika oppdagelse og utvikling.

Dette er en veldig dynamisk og aktuell disiplin involverer profilering av både kjente og nye mekanismer sekundært narkotika handling, som i prinsippet kan føre til suksess eller fiasko for nye behandlingsformer.... [-]


Msc Kreft Farmakologi

University of Bradford, Faculty of Life Sciences
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford

Dette kurset vil gi en ekspert utsikt over de tilgjengelige kreft legemidler og utvikling av nye kreftbehandlingen. Det vil møte kravene til arbeidsgivere og studenter ... [+]

MSc Cancer Pharmacology Dette kurset vil gi en ekspert utsikt over de tilgjengelige kreft legemidler og utvikling av nye kreftbehandlingen. Det vil møte kravene til arbeidsgivere og studenter ved undervist høyere nivå. Kurset bruker en rekke læringsstrategier for å fremme uavhengige studier og forskning for å utvikle en systematisk og kritisk forståelse av det molekylære grunnlaget for kreft og kreft narkotika handlinger og skjebne.

Kurset vil dra nytte av tverrfaglig team av forskere innen anti-kreft narkotika design, syntese, screening og farmakologi både i Bradford og gjennom våre omfattende forbindelser med eksperter ved andre universitet og industri. Studentene vil ha nytte av fremragende forskning laboratorier i et forskningsprosjekt fokusert miljø.... [-]


Msc I Farmakologi

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom rammer og lærer hvordan stoffene er konstruert for å reversere og til og med forhindre et bredt spekter av forhold. [+]

Fra inhalatorer som lindrer pusten til piller og injeksjoner som ødelegger kreft, påvirker farmakologien milliarder mennesker rundt om i verden som en kraftig kraft for godt. I vårt MSc Farmakologi program, vil du finne ut hvordan du kan utnytte den kraften til å redde og forbedre utallige liv.

På GCU vil du utvikle en omfattende forståelse av vitenskapen bak medikamenter og deres effekter på menneskekroppen - og mestre banebrytende teknikker, laboratoriebenkevner og kritiske tenkningstilnærminger du trenger for å lykkes.

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettverksbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom treffer - og lære hvordan legemidler er konstruert for å reversere og til og med forhindre et bredt spekter av medisinske forhold.... [-]


MSc I Farmakologi Og Bioteknologi

Sheffield Hallam University
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield

Dette kurset gir deg mulighet til å få grunnleggende kunnskap om hvordan narkotika virker på molekylært og cellulært nivå, og hvordan bioteknologiske teknikker brukes til å produsere nye stoffer. Dette er det eneste master-kurset i Storbritannia som kombinerer fagområdene Farmakologi og bioteknologi. Målet med kurset er å gi deg en solid kunnskapsbase for å forstå de grunnleggende aspektene ved disse to distinkte områdene, spesielt med hensyn til den molekylære mekanismen for narkotikahandlinger eller til bioteknologiske applikasjoner for sykdommer. [+]

Dette kurset gir deg mulighet til å få grunnleggende kunnskap om hvordan narkotika virker på molekylært og cellulært nivå, og hvordan bioteknologiske teknikker brukes til å produsere nye stoffer.

Dette er det eneste master-kurset i Storbritannia som kombinerer fagområdene Farmakologi og bioteknologi. Målet med kurset er å gi deg en solid kunnskapsbase for å forstå de grunnleggende aspektene ved disse to distinkte områdene, spesielt med hensyn til den molekylære mekanismen for narkotikahandlinger eller til bioteknologiske applikasjoner for sykdommer.

Kurset gir deg/>

up-to-date kunnskap om cellulær og molekylær patologi av ulike menneskelige sykdommergrunnlaget for terapeutiske rasjoner for behandling av sykdommer og deres utviklingen avansert forståelse av rekombinant DNA-teknologi og hvordan den brukes til å produsere medisinererfaring med de nyeste praktiske teknikkene, som for eksempel cellekultur, kvantitativ PCR analyse, kloning, western blotting og analytiske teknikker som HPLC og massespektrometriOverførbare og forskningsmessige ferdigheter som gjør at du kan fortsette å utvikle din kunnskap og forbedre ditt ansettelsespotensial.... [-]