Filter
MSc
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 4 MScs i Farmakologi 2019

Etter omtrent åtte års utdanning, kan elevene oppgradere med en Master of Science i farmakologi, som representerer den grad holder ekspertise innen et bestemt fagområde. Grader som dette er nødvendig for å vise kvalifisering for visse typer arbeid.

Hva er en mastergrad i farmakologi? Farmakologi studerer effekten av legemidler på mennesker fra en fysiologisk ståsted. Dette omfatter å analysere de kjemiske komponentene av legemidler og beskrive den rollen de er ment for å spille. Pharmacologists må også ha en grundig forståelse av kroppen, dens organsystemer, og deres forhold til hverandre, samt de kjemiske prosesser som ting normalt skjer i kroppen til å bedre forstå hvordan narkotika utvider dem.Bortsett fra spesifikke kurs på virkningene av narkotika og om prosessen med et medikament utvikling i en markeds farmasøytisk, de som søker denne graden kan forvente å ta klasser i mikrobiologi, immunologi, biologi, genetikk og anatomi.

Ved å fullføre en farmakologi program, skal studentene vanligvis bli en ekspert på de fysiologiske virkningene av administrasjon av medisiner og vil ha særlig avslørende kunnskap om kontraindikasjoner av stoffer. Disse ferdighetene ofte bedre lønns- og arbeidsmuligheter.

Det er ulike kostnader man kan forvente når forfølge en grad i farmakologi. Mye av det avhenger av regionen eller fylket hvor du studerer, så gjør undersøkelser for å finne den som passer best for deg.

Avhengig av hvilken retning du ønsker å ta det, er det mange muligheter for nyutdannede av en farmakologi program. Noen Pharmacologists ende opp med å jobbe med salg, mens andre anvende sine kunnskaper til regulatoriske stillinger i bransjen.Det er også mulighet for å undervise eller forelese høyere utdanning.

Det er mange online og tradisjonelle kurs tilgjengelig. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

4 Resultater i Farmakologi

University of Bradford

Dette heltid masterprogrammet gir en omfattende oversikt over narkotikasikkerhetspraksis innen stoffutviklingsprosessen. Den tar opp viktige aspekter ved preklinisk medis ... [+]

Oversikt

Dette heltid masterprogrammet gir en omfattende oversikt over narkotikasikkerhetspraksis innen stoffutviklingsprosessen.

Den behandler viktige aspekter ved preklinisk medisinevaluering gjennom studiet av:

Narkotikaforskning og utviklingSikkerhetsfarmakologiMekanismer av legemiddelinducerte toksisiteterRegulatory AffairsBioanalytiske Vitenskap

Det vil gi deg toppmoderne opplæring i preklinisk toksikologi, med vekt på molekylære in vitro og in vivo aspekter av toksikologi og sikkerhetsfarmakologiske vurderinger.

Som en del av programmet skal du gjennomføre et opprinnelig forskningsprosjekt som skal danne grunnlag for avhandlingen.

Leveres på Institute of Cancer Therapeutics, en internasjonalt anerkjent forskningsinstitusjon, gir programmet deg de ferdighetene du trenger for en karriere i farmasøytisk industri eller tilsynsorganer, sammen med grunnlaget for doktorgradsstudier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Bradford

Programmet er utformet for å gi deg et "state-of-the-art" kurs i moderne kreftfarmakologi som oppfyller etterspørselen fra arbeidsgivere og gir en ekspertvisning av tilgj ... [+]

Dette er en spennende tid for å være involvert i kreftbehandling. Basert på en større forståelse av de molekylære aspektene av kreft, har nye muligheter for terapeutisk intervensjon oppstått som er effektive "målorienterte". Disse nye terapeutene er ganske forskjellig fra de klassiske kjemoterapeutiske midlene, og de gir utsikt til virkelig selektive kreftbehandlinger som er skreddersydd mot den enkelte pasientens svulst. Kreftfarmakologi spiller en nøkkelrolle i stoffutviklingen. I både laboratoriet og klinikken har kreftfarmakologi blitt nødt til å tilpasse seg endringsområdet for stoffutviklingen ved å etablere eksperimentelle modeller og målorienterte tilnærminger.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bradford
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom ramme ... [+]

Fra inhalatorer som lindrer pusten til piller og injeksjoner som ødelegger kreft, påvirker farmakologien milliarder mennesker rundt om i verden som en kraftig kraft for godt. I vårt MSc Farmakologi program, vil du finne ut hvordan du kan utnytte den kraften til å redde og forbedre utallige liv.

På GCU vil du utvikle en omfattende forståelse av vitenskapen bak medikamenter og deres effekter på menneskekroppen - og mestre banebrytende teknikker, laboratoriebenkevner og kritiske tenkningstilnærminger du trenger for å lykkes.

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettverksbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom treffer - og lære hvordan legemidler er konstruert for å reversere og til og med forhindre et bredt spekter av medisinske forhold.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Sheffield Hallam University

Få detaljert kunnskap om farmakologi og bioteknologi - vurderer forskning, industri, kommersiell og medisinsk aspekt av disiplinen. Dette er det eneste master-kurset i St ... [+]

Dette kurset gir deg mulighet til å få grunnleggende kunnskap om hvordan narkotika virker på molekylært og cellulært nivå, og hvordan bioteknologiske teknikker brukes til å produsere nye stoffer.

Dette er det eneste master-kurset i Storbritannia som kombinerer fagområdene Farmakologi og bioteknologi. Målet med kurset er å gi deg en solid kunnskapsbase for å forstå de grunnleggende aspektene ved disse to distinkte områdene, spesielt med hensyn til den molekylære mekanismen for narkotikahandlinger eller til bioteknologiske applikasjoner for sykdommer.

Dette kurset gir deg muligheten til å:

Utforsk de grunnleggende prinsippene for molekylær farmakologi og bioteknologi.Forbedre dine laboratorieferdigheter fra eksperimentell design gjennom til tolkning av resultater.Lær hvordan du kan syntetisere nye stoffer, eller produsere dem fra en genetisk modifisert mikroorganisme.Utvikle som en selvstendig lærer som er i stand til å reflektere over læring, kunnskap og profesjonell praksis.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk