MSc i Farmakologi

Beste skoler 2 MScs i Farmakologi 2019

Farmakologi

Etter omtrent åtte års utdanning, kan elevene oppgradere med en Master of Science i farmakologi, som representerer den grad holder ekspertise innen et bestemt fagområde. Grader som dette er nødvendig for å vise kvalifisering for visse typer arbeid.

Hva er en mastergrad i farmakologi? Farmakologi studerer effekten av legemidler på mennesker fra en fysiologisk ståsted. Dette omfatter å analysere de kjemiske komponentene av legemidler og beskrive den rollen de er ment for å spille. Pharmacologists må også ha en grundig forståelse av kroppen, dens organsystemer, og deres forhold til hverandre, samt de kjemiske prosesser som ting normalt skjer i kroppen til å bedre forstå hvordan narkotika utvider dem.Bortsett fra spesifikke kurs på virkningene av narkotika og om prosessen med et medikament utvikling i en markeds farmasøytisk, de som søker denne graden kan forvente å ta klasser i mikrobiologi, immunologi, biologi, genetikk og anatomi.

Ved å fullføre en farmakologi program, skal studentene vanligvis bli en ekspert på de fysiologiske virkningene av administrasjon av medisiner og vil ha særlig avslørende kunnskap om kontraindikasjoner av stoffer. Disse ferdighetene ofte bedre lønns- og arbeidsmuligheter.

Det er ulike kostnader man kan forvente når forfølge en grad i farmakologi. Mye av det avhenger av regionen eller fylket hvor du studerer, så gjør undersøkelser for å finne den som passer best for deg.

Avhengig av hvilken retning du ønsker å ta det, er det mange muligheter for nyutdannede av en farmakologi program. Noen Pharmacologists ende opp med å jobbe med salg, mens andre anvende sine kunnskaper til regulatoriske stillinger i bransjen.Det er også mulighet for å undervise eller forelese høyere utdanning.

Det er mange online og tradisjonelle kurs tilgjengelig. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

MSc i farmakologi

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom rammer og lærer hvordan stoffene er konstruert for å reversere og til og med forhindre et bredt spekter av forhold. [+]

Fra inhalatorer som lindrer pusten til piller og injeksjoner som ødelegger kreft, påvirker farmakologien milliarder mennesker rundt om i verden som en kraftig kraft for godt. I vårt MSc Farmakologi program, vil du finne ut hvordan du kan utnytte den kraften til å redde og forbedre utallige liv.

På GCU vil du utvikle en omfattende forståelse av vitenskapen bak medikamenter og deres effekter på menneskekroppen - og mestre banebrytende teknikker, laboratoriebenkevner og kritiske tenkningstilnærminger du trenger for å lykkes.

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettverksbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom treffer - og lære hvordan legemidler er konstruert for å reversere og til og med forhindre et bredt spekter av medisinske forhold.... [-]


MSc i farmakologi og bioteknologi

Sheffield Hallam University
Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield

Dette kurset gir deg mulighet til å få grunnleggende kunnskap om hvordan narkotika virker på molekylært og cellulært nivå, og hvordan bioteknologiske teknikker brukes til å produsere nye stoffer. Dette er det eneste master-kurset i Storbritannia som kombinerer fagområdene Farmakologi og bioteknologi. Målet med kurset er å gi deg en solid kunnskapsbase for å forstå de grunnleggende aspektene ved disse to distinkte områdene, spesielt med hensyn til den molekylære mekanismen for narkotikahandlinger eller til bioteknologiske applikasjoner for sykdommer. [+]

Dette kurset gir deg mulighet til å få grunnleggende kunnskap om hvordan narkotika virker på molekylært og cellulært nivå, og hvordan bioteknologiske teknikker brukes til å produsere nye stoffer.

Dette er det eneste master-kurset i Storbritannia som kombinerer fagområdene Farmakologi og bioteknologi. Målet med kurset er å gi deg en solid kunnskapsbase for å forstå de grunnleggende aspektene ved disse to distinkte områdene, spesielt med hensyn til den molekylære mekanismen for narkotikahandlinger eller til bioteknologiske applikasjoner for sykdommer.

Kurset gir deg

oppdatert kunnskap om den cellulære og molekylære patologien til ulike humane sykdommergrunnlaget for terapeutiske rasjoner for behandling av sykdommer og deres utviklingen avansert forståelse av rekombinant DNA-teknologi og hvordan den brukes til å produsere medisinererfaring med de nyeste praktiske teknikkene, som for eksempel cellekultur, kvantitativ PCR analyse, kloning, western blotting og analytiske teknikker som HPLC og massespektrometriOverførbare og forskningsmessige ferdigheter som gjør at du kan fortsette å utvikle din kunnskap og forbedre ditt ansettelsespotensial.... [-]