HEALTHCARESTUDIES

MScs i Chelmsford i Storbritannia 2021

En Master of Science er en grad som er tildelt til studenter som har fullført strenge kurs og opplæring ved en høyskole eller universitet. Tjene en Master kan hjelpe elevene å forbedre sine jobbmuligheter og gi et nivå av erfaring som appellerer til potensielle arbeidsgivere. 

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Chelmsford er hjembyen til John Dee, berømt elizabethan filosof og vitenskapsmann. Det er hjem til to videregående skoler med et bredt spekter av akademiske, håndverksfag og yrkesmessig programmer.

MScs i Chelmsford i Storbritannia

treff Filter

MSc i folkehelsen

Anglia Ruskin University
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Campus

Få den kunnskapen og ferdighetene du trenger for en offentlig helse karriere over hele verden. Fra epidemiologisk forskning til avhengighet og sykdom, policy-making for servic ...

Les mer