close

Filtre

Se resultater

MScs i St. Andrews i Storbritannia 2021

En Master of Science er en grad som er tildelt til studenter som har fullført strenge kurs og opplæring ved en høyskole eller universitet. Tjene en Master kan hjelpe elevene å forbedre sine jobbmuligheter og gi et nivå av erfaring som appellerer til potensielle arbeidsgivere. Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under… Les mer

En Master of Science er en grad som er tildelt til studenter som har fullført strenge kurs og opplæring ved en høyskole eller universitet. Tjene en Master kan hjelpe elevene å forbedre sine jobbmuligheter og gi et nivå av erfaring som appellerer til potensielle arbeidsgivere. 

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

St. Andrews ligger i Skottland og kjent som hjemmet til golf. En av femten skotske universiteter, er The University of St Andrews ligger der. Det er også den eldste skotske universitetet, grunnlagt i 1410.

MScs i St. Andrews i Storbritannia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University of St Andrews
St. Andrews, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

MSc i helsepsykologi starter studentene på vei til å bli en Chartered Psychologist og gir opplæring i applikasjoner av psykologisk teori og forskningsmetoder.

MSc i helsepsykologi starter studentene på vei til å bli en Chartered Psychologist og gir opplæring i applikasjoner av psykologisk teori og forskningsmetoder. -
MSc
Fulltid
Engelsk
06 sep. 2021
30 juni 2021
Campus
 
University of St Andrews
St. Andrews, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

MSc i digital helse utforsker prinsippene og utøvelsen av digital helse samt anvendte ferdigheter som ofte er nødvendige for digitale helsekarrierer.

MSc i digital helse utforsker prinsippene og utøvelsen av digital helse samt anvendte ferdigheter som ofte er nødvendige for digitale helsekarrierer. -
MSc
Fulltid
Engelsk
06 sep. 2021
11 aug. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter