HEALTHCARESTUDIES

MScs i Düsseldorf i Tyskland 2021

En Master of Science er et avansert studieprogram som kan opptjenes i ca to år. Mange skoler tilbyr online eller deltid MSc programmer slik at travle elevene kan videreutvikle sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Düsseldorf er blant en av de viktigste sentrene for Tysklands handel og mote messer. Det er hovedstaden i Nordrhein-Westfalen og har over 500.000 mennesker. Selv om den har flere akademier og høgskoler, er Heinrich Heine Universitetet byens viktigste institusjon for høyere utdanning.

MScs i Düsseldorf i Tyskland

treff Filter

Master of Science i mental helse og psykoterapi

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Tysk
Campus

Opprettholde og gjenopprette mental helse er en viktig samfunnsoppgave. Vår mangefasettert Masters Kurset gir deg mulighet til å være psykiske lidelser som er aktive i ulike f ...

Les mer

Master of Science i neuro rehabilitering

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
MSc
<
Fulltid
<
3 år
Tysk
Campus

Forekomsten av nevrologiske sykdommer har vært økende i mange år. De resulterende daglige begrensninger kan unngås ved en spesiell nevrologisk rehabilitering og gjenopprette f ...

Les mer