3 MSc Programmer i Albany, USA for 2024

MSc Programmer i Albany, USA for 2024Filter
    • Albany, USA

    Engelsk

    Cytoteknologer er lisensierte laboratoriefagfolk som har sterk oppmerksomhet på detaljer og en lidenskap for å løse gåter. Men mer enn noen av disse tingene deler de et ønske om å forbedre helsen til pasientene - mange av dem kan de ikke engang se. Før du slår på et mikroskop, begynner cytoteknologene å gjennomgå pasientens historie for å se om det er områder der de bør rette oppmerksomheten. Deretter vil de se på et lysbilde av et celleprøve under mikroskopet for å prøve å oppdage eventuelle cellulære endringer og stille diagnoser som spenner fra godartet / normalt, til infeksjoner, forstadier til kreft og kreft.

    • Albany, USA

    Engelsk

    Hovedvekten til MS i biomedisinsk vitenskap, en akademisk rekordforsterker Post Bac-program, er å styrke studentens faglige kvalifikasjoner for å komme inn i helseprofesjonsprogrammer gjennom studiekurs. Post-Bac-programmet ved ACPHS er utviklet for å forberede studenter som er interessert i å gjøre karriere innen medisin, tannbehandling, optometri, legeassistent, farmasi osv. For å få vellykket inngang til helseprofesjonelle programmer.

    • Albany, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Family Nurse Nursing Programmet (FNP) er designet for studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad i sykepleie fra et NLNAC-godkjent program.