HEALTHCARESTUDIES

MScs i Fayetteville i USA 2021

En Master of Science er et avansert studieprogram som kan opptjenes i ca to år. Mange skoler tilbyr online eller deltid MSc programmer slik at travle elevene kan videreutvikle sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fayetteville er den tredje største byen i delstaten Arkansas og rangert som en av de beste stedene å fratre. The University of Arkansas er byens mest berømte stedet og flaggskipet universitet i større stat. Byen er kjent for å tilby arkitektur grad og masterstudier blant andre.

MScs i Fayetteville i USA

treff Filter

MS i sykepleie (NURS)

University of Arkansas College of Education and Health Professions
MSc
sep. 2021
Engelsk
Campus

Master of Science in Nursing (MSN) Program: Programmet som tilbys av Eleanor Mann School of Nursing utvider filosofien til det lavere sykepleierprogrammet og bidrar til oppdra ...

Les mer