HEALTHCARESTUDIES

MScs i Columbia i USA 2021

En Master of Science er en grad som er tildelt til studenter som har fullført strenge kurs og opplæring ved en høyskole eller universitet. Tjene en Master kan hjelpe elevene å forbedre sine jobbmuligheter og gi et nivå av erfaring som appellerer til potensielle arbeidsgivere. 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Columbia, har en befolkning på i overkant av 130.000. Den har en stor statlig universitet som registrerer mer enn 28.000 studenter årlig og 10 andre høgskoler.

MScs i Columbia i USA

treff Filter

Master of Science i sykepleie

University of Missouri Kansas City
MSc
sep. 2021
Engelsk

Studentene kan velge en avhandling eller fullføre avanserte forskningskurs. De rimelige prisene i staten, dedikerte lærere og innovative akademikere gjør at programmet vårt sk ...

Les mer

MS i sykepleie

University of Missouri Sinclair School of Nursing
MSc
sep. 2021
Engelsk
Nettstudier

Master of Science (Nursing), eller MS (N) gradsprogram, forbereder sykepleiere med post-baccalaureat eller postgraduate studier for sykepleierpedagoger, sykepleierledere og sy ...

Les mer