HEALTHCARESTUDIES

MScs i Baton Rouge i USA 2021

En Master of Science er et avansert studieprogram som kan opptjenes i ca to år. Mange skoler tilbyr online eller deltid MSc programmer slik at travle elevene kan videreutvikle sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Det er mange store universiteter at man kan delta i Baton Rouge, LA. Noen av de akkrediterte navnene er Louisiana State University, Southern University, University of Phoenix og Baton Rouge Community College.

MScs i Baton Rouge i USA

treff Filter

Master of Science i sykepleie

Southern University Baton Rouge College of Nursing and Allied Health
MSc
sep. 2021
Engelsk
Campus

Master of Science in Nursing (MSN) -programmet i School of Nursing tilbyr en spesialitet innen familiehelsesykepleie med en rollekonsentrasjon i et av følgende: sykepleieradmi ...

Les mer

Master i terapeutisk rekreasjon

Southern University Baton Rouge College of Nursing and Allied Health
MSc
sep. 2021
Engelsk
Campus

MS Therapeutic Recreation Therapeutic Recreation er et alliert helseprofesjon som bruker rekreasjon og spiller erfaringer for å legge til rette for helsefremmende og rehabilit ...

Les mer