HEALTHCARESTUDIES

MScs i Manhattan i USA 2021

En Master of Science er en høyere grad som kan oppnås av studenter som først har fullført en bachelor-program i en lignende felt. En MSc tar vanligvis ca to år med fulltidsstudier å tjene.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Manhattan er en av de fem bydelene i New York City. Manhattan har blitt beskrevet som den økonomiske og kulturelle sentrum av USA og er hjem til FN Headquarters.Anchored av Wall Street i Lower Manhattan, New York City funksjoner som en av de finansielle hovedsteder i verden.

MScs i Manhattan i USA

treff Filter

MS grad i kinesiologi

Kansas State University College of Human Ecology
MSc
sep. 2021
Engelsk

MS-graden i kinesiologi krever minimum 30 timer for studenter som fullfører en masteroppgave og 36 timer for studenter som fullfører et kursarbeidsalternativ. Det spesifikke s ...

Les mer

MS i veterinærmedisinsk vitenskap (VBS)

Kansas State University College of Veterinary Medicine
MSc
sep. 2021
Engelsk

Veterinærbiomedisinsk vitenskap (VBS) MS-program ved College of Veterinary Medicine ved Kansas State University er designet for å trene studenter gjennom dyktighet i undervisn ...

Les mer