MScPgDip / PgCert i psykisk helse og klinisk psykologi

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MScPgDip / PgCert i psykisk helse og klinisk psykologi

London South Bank University

MSc Psykisk helse og klinisk psykologi er designet for de med interesser eller erfaring innen psykisk helse og klinisk psykologi og har en særegen vekt på erfaringene fra mennesker som lever med nød.

Du vil utvikle kompetanse i psykologi i psykisk helse og relatert område av klinisk psykologi. Kurset fokuserer på psykososiale tilnærminger til studien og "behandling" av mental nød, både i kliniske og samfunnsinnstillinger. Du vil utforske den sosiale og kulturelle konteksten hvorfra psykisk lidelse oppstår, og svarene til de som har opplevd nødsituasjonen, og utvikle forståelse av psykologiske tilnærminger til forebygging, behandling og samfunnsmessig betydning for sosial støtte og veiledning.


Unikt kurslevering

Eksperter av erfaring (noen ganger referert til som tjenestebrukere) er sterkt involvert i leveringen av kurset og utformingen av den generelle kursstrukturen. Jacqui Dillon (leder av Hearing Voices Network) er konsulent om design og implementering av dette unike programmet.


Kliniske plasseringer

Alle studenter fullfører en klinisk relevant plassering. LSBU har gode forbindelser med ulike psykiske helseorganisasjoner. Tidligere studenter har hatt plasseringer som æresassistente psykologer hos NHS-organisasjoner, inkludert South London og Maudsley NHS Foundation Trust og Oxleas NHS Foundation Trust.

Tidligere plasseringer utenfor NHS har medført en støttearbeider hos Cyrenians (en frivillig organisasjon som støtter personer med psykiske problemer, bor i samfunnet), og en utvinningsarbeider ved Camden MIND. Vi kan hjelpe deg med å finne en passende plassering.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

  • Introduksjon til klinisk og samfunnssykologi
  • Forskningsmetoder i psykologi
  • Psykososiale tiltak og behandlinger
  • Eksperter av erfaring
  • Introduksjon til kliniske ferdigheter
  • Plasseringsmodul
  • Dissertation

Alle moduler vurderes av en blanding av kurs, eksamener, presentasjoner og en plasseringslogg.


arbeidsevne

Vi har plassert ansettelsesegenskaper i hjertet av psykologi-kursene, og undervisningen og læring sikrer at du utvikler ferdigheter verdifulle for fremtidig sysselsetting. Du vil dra nytte av en årlig psykologi-spesifikk karrieredag, tydelig skilting av ferdighetsutvikling innen moduler, og karrieremuligheter og ferdighetsutviklingsmuligheter fra skolen og over Universitetet.

Du kan fortsette å jobbe på en rekke områder, inkludert klinisk psykologi, psykoterapi, omsorgskoordinering, sosialt arbeid, psykisk sykepleie og ergoterapi. Kurset kan hjelpe med eldre roller og ansvar, ledelse og veiledning, eller seniorroller innen veldedige organisasjoner eller frivillige organisasjoner.

Vær oppmerksom på at vellykket gjennomføring av programmet ikke kvalifiserer deg til å praktisere som klinisk psykolog i Storbritannia, og vil ikke tillate deg å registrere deg hos Helsepersonellrådet som en "praktiserende psykolog" eller å bruke den beskyttede tittelen "klinisk psykolog" . Hvis du ønsker å søke etter britisk doktorgradsstudium, må du fortsatt ha en BPS-akkreditert bachelorgrad i psykologi (en god øvre sekund er ofte et minimumskrav). Dette Masters kurset erstatter ikke BPS akkrediteringskrav.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

  • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
  • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Du vil gjennomføre en obligatorisk plassering på dette kurset. For eksempel ble det i år hentet 10 nye plasseringer, inkludert muligheter til å jobbe i NHS Foundation Trust, South London og Maudsley (SLaM), som æresassistent psykolog.

Selv om personalet kan hjelpe deg med å finne en plassering, er det ditt ansvar å sikre at du er vellykket på en plassering innen utgangen av første semester.


Undervisning og læring

Du vil dra nytte av liten gruppeundervisning, samt motta veiledningssessioner for å gi ytterligere råd og støtte til fremtidig sysselsetting. Læring vil også bli støttet via e-læringssteder.


Inntakskrav

2: 1 Honours grad i psykologi eller alliert felt som nevrovitenskap, sosialt arbeid, sykepleie, medisin eller psykososiale studier.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
13 - 26 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
8,700 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 8700; Internasjonalt gebyr: £ 13125. År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 2900; Internasjonalt gebyr: £ 4375
Information
Deadline