The Master of Arts grad i gerontologi er en av Youngstown State University nyeste studieprogrammene. Med en solid tverrfaglig fokus på sosial epidemiologi og aldring, skiller programmet fra de få andre av sitt slag i staten, og blir med bare en håndfull andre i hele landet.

Befolkningen over hele landet er i endring på en måte som vil i stor grad påvirke helsepersonell - det er aldring. Ohio har i dag den sjette største bestanden av eldre voksne i USA i henhold til 2010 Census. Den aldrende befolkning, kombinert med en økning i forventet levealder og nedgang i fødselsraten, vil fortsette å øke både andelen og antallet eldre voksne, og skaper et sterkere behov for økt fagfolk i feltet. Fra frivillige koordinatorer i hospice sentre og sykehus til hjem helseansatte og saksbehandlere for aldring-relaterte etater, vil gerontology-fokusert karriere være i høy etterspørsel i nær fremtid.

En masterstudiet i gerontologi kan snart være avgjørende for enkeltpersoner som er interessert i å delta til landets aldrende befolkning; YSU nye graduate program i gerontologi kommer som et svar på nye muligheter i feltet.

Studieplan

MA i gerontologi program på YSU gir studentene avansert opplæring i problemer mot eldre voksne med det formål å forberede dem for avansement innen gerontologi. Under programmet unike blanding av psykologi, statsvitenskap, sosialt arbeid, og menneskelig økologi kurs, vil fakultetet og hovedfagsstudenter studerer helsen til eldre voksne, inkludert risikofaktorer for sykdom som påvirker helse og sykdom av denne populasjonen. De vil også studere samspillet mellom sosiale faktorer, som kjønn, rase, og SES, og helse og sykdom i samfunnet.

Med en helse-fokusert læreplaner, er dette programmet nyttig for fagfolk som arbeider i aging- og helserelaterte områder, samt lavere grads studenter i følgende studieretninger: gerontologi, sosiologi, sykepleie, sykehjem administrasjon, helse yrker, offentlig helse, human økologi, biologi, og sosialt arbeid.

The master i gerontologi programmet fokus på to typer karrieremuligheter: forskningsrelaterte karriere spor (forsker eller innreise til doktorgradsprogrammer i gerontologi) og service / kliniske relaterte karriere spor (Sykehjem administrasjon, offentlig politikk, non-profit organisasjoner, etc .). Det fungerer som både et springbrett for å oppnå en terminal grad i feltet, og som en karrierestige for fagfolk til å forbedre jobbutførelse, øke deres kunnskap om aldring, og til å søke opprykk. Gjennom programmet, studentene har også flere muligheter til å få praktisk erfaring - fra praksisplasser til graduate assistant - og kveld, distanse-læring, og hybrid kurs lette fleksibilitet rundt elevenes arbeidsplaner.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato