Les den offisielle beskrivelsen

Innhold og mål

The Master of Arts i helsefag ved Universitetet i Lucerne tilbyr studenter fra et bredt spekter av disipliner den nødvendige kunnskaper og ferdigheter mot en helhetlig forståelse av helse, funksjon og funksjonshemming.

I hjertet av programmet er den levde erfaringen av personer, og hvordan individer samhandler med omgivelsene sine i sammenheng med helse. Elevene lære å beskrive, forstå og påvirke en persons helse i et samfunnsvitenskapelig perspektiv. Studentene har også mulighet til å velge en større og få mer inngående kunnskap i et bestemt område, avhengig av deres faglige interesser og karriere retning.

MA Health Sciences mål å bringe en ny dimensjon inn i forskning, helsetjenestetilbudet, og helsetjenester ledelse av banebrytende utvikling og anvendelse av en helhetlig tilnærming innen helse. Det er det ideelle læreplanen for å fremme innovasjon i vårt samfunn hvor aldring og den økende forekomsten av kroniske sykdommer er en hovedutfordring innen helsevesenet.

Potensielle studenter

Programmet tar imot elever med ulik bakgrunn som naturvitenskap, biologi, medisin, samfunnsvitenskap og humaniora. For spørsmål angående opptakskrav, organisering og planlegging av studier, vennligst ta kontakt med skolen via vår henvendelse form.

MA Health Sciences tilbyr en ideell forberedelse for studenter som ønsker å ha yrker i helsevesenet i et dynamisk og tverrfaglig miljø. I vår masterprogrammet, er vi dedikert til å utdanne studentene slik at de er i en utmerket posisjon for å fremme sin karriere i helse-relaterte områder, inkludert stillinger i forskning, i privat sektor, helse administrasjon / folkehelse, helse utdanning, helsefremmende arbeid, og styring i statlige og føderale helsemyndigheter.

Oversikt Master Program i helsefag

Master of Arts i helsefag (Tverrfaglig studieprogrammet, 120 studiepoeng)

  • Grunnleggende studier: Menneskelig Fungerende Sciences 16 studiepoeng, Health Systems and Services 6 studiepoeng, metoder jeg 12 studiepoeng, Metoder II 6 studiepoeng, forskning og faglig ferdighetene jeg 8 studiepoeng, forskning og faglig Ferdigheter II 8 studiepoeng, forskning og faglig Ferdigheter III 8 studiepoeng, Forskning og faglige ferdigheter IV 4 Credits
  • Majors: Helse Communication, helseatferd og ledelse, helseøkonomi og helsepolitikk, helsetjenesteforskning, forskningsmetode - 20 studiepoeng
  • Masteroppgave: med Forsknings Internship og Oral Defense - 32 studiepoeng

Study Program

Den toårige masterprogram med 120 studiepoeng består av sentrale kurs, som tilbys i løpet av de tre første semestrene, og store kurs starter i andre semester. Kjernen kurs omfatter ulike moduler: menneskelig funksjons fag, helsesystemer og tjenester, forskningsdesign, og kvantitative / kvalitative forskningsmetoder. Andre sentrale kurs inkluderer vitenskapelig og faglig kompetanseutvikling. Starter i andre semester, kan studentene velge en stor, i henhold til deres interesse. Etter det første året, vil studentene bli pålagt å gjøre et internship og starte et forskningsprosjekt, mens den fjerde (siste) semester vil bli dedikert til å fullføre masteroppgaven.

Majors

Våre majors gi studentene en unik mulighet til å jobbe tett sammen med sine veiledere og videreutvikle sin kompetanse i det valgte området av interesse.

  • Helse Kommunikasjon: Studerer vitenskapen om å bruke kommunikasjon for å påvirke helse beslutninger på individnivå, i institusjoner og i politikken.
  • Helseatferd og ledelse: Lære hvordan helseatferd og helse erfaringer kan tas opp og endres med egnede tiltak.
  • Helseøkonomi og helsepolitikk: Tilby grunnlaget og prinsippene for økonomisk tenkning og teorier om statsvitenskap for å forstå komplekse helsesystemer, og for å identifisere og løse fremtidige utfordringer i helsesektoren.
  • Helsetjenesteforskning: Lære metoder for å evaluere effekten av helsetjenester og vurdere resultatene av helsesystemer.
  • Forskningsmetode: Utvikle ferdigheter til å hjelpe beslutningsprosesser i helsefag og relaterte felt ved hjelp av state of the art kvantitativ og kvalitativ forskning.

Internship og Masteroppgave

Studenter har en unik mulighet til å søke om en betalt internship med en samarbeidspartner organisering av Institutt for helsefag og Health Policy. De har sjansen til å få førstehånds erfaring i å anvende sine kunnskaper og ferdigheter i helsefag, forskning og praksis. Under internship, vil studentene forventes å utvikle sin masteroppgave forslaget, som vil bli støttet av sin veileder og medlemmer av sin forskningsgruppe.

Studenter Betroelser

«The MA Health Sciences programmet gir meg med en omfattende kunnskap i helse fra ulike perspektiver og forbereder meg godt for fremtidige utfordringer i det spennende området helse.»
Lukas Studer, Graduate 2015, Major helseøkonomi og helsepolitikk

«Ved å velge fordypning i forskningsmetode og gjør min forskning internship på sveitsiske Paraplegic Research in Nottwil, føler jeg at mange muligheter innenfor en verden av helseforskning har åpnet opp for meg.»
Siri Svedberg, Graduate 1015, Major forskningsmetode.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
- Studieavgift: 1110 sveitsiske franc per semester
Deadline
Kontakt skolen
Only fall intake.
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Only fall intake.

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Only fall intake.
Sluttdato