The Master of Arts i tale Language Pathology er et avansert studium som er utviklet for å forberede studentene på faglige stillinger som Speech-Language Patologer i sykehus, institusjonelle og skole innstillinger. De vil være i stand til å identifisere, vurdere og forbedre de kommunikative ferdighetene til personer med en rekke kommunikasjonsforstyrrelser i en rekke innstillinger. Disse lidelser omfatter artikulasjon, språk, tale, flyt, kognisjon og svelge. Programmet er akkreditert av Rådet for Academic Akkreditering i Audiologi og logopedi av American Speech-Language-Hearing Association (ASHA) og oppfyller de faglige og practicum krav i New Jersey Licensing Board i logopedi / Audiologist som samt tale-Language Specialist sertifisering utstedt av New Jersey Department of Education.
 

Studenter som holder grader i andre disipliner enn logopedi kan søke til programmet, og hvis innrømmet, vil være nødvendig for å fullføre skrevet lavere kurs før han ble helt immatrikulert i Master Program: Introduksjon til kommunikasjons Disorders; Fonetikk; Anatomy & Physiology av Ear & tale Mechanism; Språkutvikling; Forstyrrelser i tale Produksjon & Voices; Audiologi; Tale Science., Og nevrovitenskap.

Hvis du vil vite mer om Master of Arts i tale Language Pathology program, besøk http://grad.kean.edu/masters-programs/slp.

Se 3 flere kurs fra Kean University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
- http://grad.kean.edu/tuition-and-fees
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato