Master Applied Health Sciences

Generelt

Programbeskrivelse

Multiprofessional - Research-led - Innovative

Praksis- og forskningsmessige ferdigheter gjør det mulig for kandidater å ta på seg de utvidede feltene for aktivitet og oppgaver - for eksempel konsultasjon og koordinering av helsetjenester i primærhelsetjenestene eller koordinering og behandling av kliniske studier i helsestellinstitusjoner med forskningsmandat.


målgruppe

Målgruppen er personer som er forberedt på å møte utfordringene og endringene i helsevesenet, særlig bruk av ny digital teknologi og integrasjon av helsemessige innovasjoner, og å utvikle sin faglige praksis.


karriereveier

Som utdannet kan du jobbe i ulike helsetjenester og omsorgsnivåer (grunnskole, videregående, tertiær omsorg): rådgivnings- eller ledelsesoppgaver i intramuralområdet; selvstendig næringsdrivende med eller uten ekstramural rådgivnings- eller ledelsesansvar, eller i offentlig forvaltning, samt kliniske forskningsaktiviteter.


Detaljer om studien

De er intensivt involvert i helsefremmende, forebyggende, helsevesen, langvarig omsorg og rehabilitering, etterfulgt av rådgivning for å velge og bruke helsetjenester; med utvikling av multifaglige og tverrfaglige tiltak for å opprettholde og øke helse. De blir kjent med en moderne kunnskapsstyring for økt implementering av personlig og bevisbasert terapi og har mulighet til å delta i forskningsaktiviteter fra helseinstitusjoner med forskningsoppgaver.


Høydepunkter

Mangfold, kultur, bærekraft og etikk - dette er grunnlaget for dette programmet. Med en bred og disiplin-uavhengig, men tverrfaglig utdanning vil du være forberedt på operasjonelle og strategiske oppgaver innen ulike helsefag. Feltene "personlig og evidensbasert terapi og evaluering i det multifaglige og tverrfaglige teamet", "anvendt vitenskap og forskning" og "innovasjon og helse", innovasjonsutvikling og markedsføring, helse- og helse teknologi og telemedisin og e-helse er inkludert i sentrum.


Et øyeblikk
 • Varighet: 2 år / 4 semestre
 • Format: Ekstra-yrkesmessig
 • Forelesningsspråk: tysk
 • Grad: Master of Science i helsefag (MSc)
 • Studiestart: hvert år i september
 • Undervisning: € 363,36 per semester for EU / EØS-statsborgere,
  € 4900 for ikke-EU / EØS-statsborgere


For flere detaljer også

 • Tilgang krav,
 • Opptaket,
 • Datoer og frister og
 • online søknad

Vi henviser til vår hjemmeside www.fh-krems.ac.at .

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Les mer

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Minimér
Krems an der Donau