Velkommen til masterstudiet i farmasøytisk bioteknologi

Master101

På grunnlag av en god bachelorgrad i Pharmaceutical bioteknologi, biokjemi, biologi med vekt på molekylær biologi eller i programmer med i hovedsak samme innhold, vil du forskning på masterprogrammet, utvikling og produktorientert dannet. Studien Målet med fire semester på rad masterstudiet PBT er en kvalifisert grad i den farmasøytiske bioteknologi med graden "Master of Science" ( "M.Sc."). "Master of Science" er u. en en evne er til doktorgradsstudier.

Studie Innhold / kvalifisering Profile

Master102

Masterstudiet i farmasøytisk bioteknologi er en høy grad av tverrfaglig studium med moduler fra feltene bioteknologi utbygging, bioteknologi, teknisk mikrobiologi, biofarmasøytisk, anvendt immunologi, terapeutiske antistoffer, stamceller og regenerativ medisin, vaksinasjon, aktuelle sider ved Farmasøytisk Bioteknologi, juridiske baser, Drug og kvalitetssikring ,

Læreplanen er utformet slik at det i tillegg til faglige kvalifikasjoner gir tilstrekkelige muligheter til å skaffe integrerende eller additiv nøkkelkvalifikasjoner. Semester i utlandet kan være komplikasjoner integrert i læreplanen. En siste seks måneder, vanligvis forskningsrettet masteroppgave arbeid selvstendig organisasjon, self-ansvar og interkulturell teamarbeid. Prosedyre og resultatene er oppsummert skriftlig av reglene for vitenskapelig publisering og presenteres muntlig kolleger.

Generell informasjon

Den økende betydningen av farmasøytisk bioteknologi for utvikling av industri og forskning, spesielt i den økonomiske regionen i Ulm, førte til etableringen av Fakultet for Pharmaceutical bioteknologi ved Biberach University med lavere Bachelor - farmasøytisk bioteknologi kurset.

I konsekvent videreutvikling av dette lovende kunnskap og utvikling gren siden sommeren 2010 tilby den Biberach University og University of Ulm i samarbeidet i påfølgende Master kurs i farmasøytisk bioteknologi.

På grunnlag av en bachelorgrad i Pharmaceutical bioteknologi, biokjemi, biologi med vekt på molekylær biologi eller i programmer med i hovedsak samme innhold blir du undervist i økende grad fokusert på forskning i masterstudiet. Med ferdigstillelse av master trening du kan få i to år, til den kompetansen jobbe i mange områder av bioteknologi, farmasøytisk og biomedisinsk industri nasjonalt eller internasjonalt uavhengig.

Legemiddel bioteknologi er en fremtidig vitenskap som omhandler utvikling av innovative strategier for rask og effektiv overføring av de nyeste medisinske og farmakologiske funn i trygge og svært effektive legemidler. Hun beveger seg bevisst på grensen til (bio) kjemi, medisin og bioteknologi og kombinerer så mange aspekter ved moderne biovitenskap. Spesielt i dette tverrfaglige forskningen i universitets- / universitet og industri er sett til også fremtidige krav til legemidler for sikkerhet og effektivitet for å møte til en rimelig pris et enormt potensial.

samarbeid Course

Studenter på masterprogrammet kan bruke infrastrukturen i begge institusjoner. Få innsikt i både unfassende spekter av fag ved Universitetet så vel som i praktisk og anvendt undervisning og forskning ved universitetet.

Biberach universitet

Ved Hochschule Biberach er tilgjengelig for masterprogrammet, Institutt for Anvendt Bioteknologi (IAB). I nært samarbeid med industrien og med nasjonale og internasjonale universiteter, jobbet Institutt forskningsprosjekter i produksjonsprosessen for biopharmaceuticals. I de forskjellige laboratorier i prosessen vil være helt klar - starter med å etablere cellelinjer via fermentering, proteinrensing og proteinanalyse. Studenter på masterprogrammet er kalt inn for å undersøke disse nåværende og progressive prosjekter; de forskningsresultatene flyte direkte tilbake til undervisningen.

Den Biberach Universitetet har et stort laboratorium struktur med ultramoderne fasiliteter. Læreplanene for kursene - Bachelor til Master - ble utviklet i nært samarbeid med industrien, mange representanter fra praksis involvert på kurs.

Universitetet i Ulm

Studien og forskning ved Universitetet i Ulm er gjennom en medisinsk - merket teknisk profil - vitenskapelig. Masterstudiet i farmasøytisk bioteknologi er representert ved Institute of Pharmaceutical bioteknologi med spesielle vektlegging protein engineering, produksjon og rensing av terapeutisk effektive rekombinante proteiner og manipulere protein - interaksjoner. Gjennom samarbeid med andre akademiske institusjoner som biokjemi, biologi, human medisin og molekylærmedisin opplæring tilbys, som dekker både grunnleggende og fremtidige utviklingstrekk og bruksmåte for metoder og produkter.

Til slutt er det nødvendig tverrfaglig forskning et kjennetegn ved Universitetet i Ulm. Lokale, nasjonale og internasjonale samarbeid med både universitet og ikke-universitetsinstitutter og industrien er reflektert i forskningssentre, sentre for fremragende forskning, fokus og forskningsgrupper igjen.

Søknad

Masterstudiet i farmasøytisk bioteknologi har 25 plasser på vinteren semester og sommeren semester er det 15 plasser. Søknader blir gjort online via Universitetet i Ulm. Den elektroniske programmet er tilgjengelig i følgende perioder :. For vintersemesteret 15.04 til 15.05. (fristen)
For sommeren semester fra 15:10. til 15.11. (fristen)

Viktig informasjon til søkere

  • Dokumenter ikke er skrevet på tysk eller engelsk, må en offisiell sertifisert oversettelse sendes på tysk eller engelsk
  • Søknaden skal tilfalle Universitetet i Ulm, og vil ikke bli returnert. Derfor kan du sende oss noen originaler. En ny søknad må være fullt gjennomført og levert nye online, en referanse til Universitetet i Ulm har presentere dokumenter er ikke mulig
  • Ufullstendige elektroniske søknader og ufullstendige dokumenter arkivert blir avvist

Forutsetningen for opptak

Forutsetningen for opptak er en bachelorgrad med over gjennomsnittet testresultater i farmasøytisk bioteknologi kurs eller kurs med i hovedsak samme innhold. Programmer med vesentlige samme innhold er som biologi, biokjemi, bioteknologi, Biosystems Engineering, biomedisin, farmasi (State Examination).
Dette kan gjennomføres ved en innenlandsk eller utenlandsk universitet eller, alternativt, en anerkjent tilsvarende minst tre års studier.

Program undervist i:
  • Tysk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 semestre
Heltid studier
Deadline