Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere dette kurset?

Som psykologi og nevrovitenskap nå ut til å takle de store spørsmålene som samfunnet står overfor i dag, ferdigheter og erfaring i nye og nye teknikker i avbildning av hjernen som de forholder seg til kognitiv nevrovitenskap er etterspurt.

Dette kurset gir en utmerket mulighet for avansert læring i Brain Imaging og kognitiv nevrovitenskap. For mange studenter dette kurset hjelper dem til å utvikle en mer fokusert sett av interesser og ferdigheter innen kognitiv nevrovitenskap, slik at de kan velge neste karrieresteg som er best for dem. For andre, som allerede har identifisert den sub-spesialitet som fyrer deres karriere ambisjoner, gir kurset dem til å dykke dypere inn i sitt fag, og for å få mer spesifikke ferdigheter og kunnskap som trengs for å bygge deres valgte karriere. Et mål med kurset er å gi studentene et løft i å sikre en interessant og spennende jobb på arbeidsplassen eller et sted på en høy kvalitet PhD kurs etter endt utdanning.

Arbeidsevne

Et overraskende rekke yrker er åpne for studenter uteksaminert med en mastergrad i Brain Imaging and Cognitive Neuroscience. Våre studenter er gode kandidater for forskningsrelatert arbeid i både privat og offentlig sektor, fordi dette MSc utvikler viktige ferdigheter som er svært attraktive for arbeidsgivere, nemlig analytiske og statistiske ferdigheter, samt presentasjon og rapportskriving ferdigheter.

Dette MSc er også god forberedelse for PhD eller andre avanserte grad posisjoner.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
16,920 GBP
(International Students) £ 6,840 (Home / EU studenter).
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist