Les den offisielle beskrivelsen

I Master of Science i ernæring (MSN) program, vil du få en solid oversikt over ernæringsvitenskap, teori og forskning. Du vil lære å balansere et helhetlig perspektiv med en streng forståelse av biokjemi og næringsstoffer metabolisme. Denne innovative programmet gir en bred utdanning i forebyggende helse og velvære, forbereder deg til å kritisk vurdere vitenskapelig litteratur, og fungerer som et solid grunnlag for fremtidig utdanning.

Første året Undervisning omfatter områder som nærings metabolisme, anvendt og terapeutisk ernæring, forskning ferdigheter, og hele matvarer. Andre år kurs inkluderer samfunn og globale perspektiver på ernæring, og avhandling forskning.

Program Funksjoner

  • En streng science-baserte pensum forbereder kandidatene for en mainstream yrke med et naturlig helseperspektiv.
  • Høyt kvalifiserte lærere kombinert med små klasse størrelser og en sterk rådgivning program.
  • En moderne og fullt utstyrt hele mat ernæring kjøkken hvor studentene utvikle sine kulinariske ferdigheter og utdype sin forståelse av ernæringsmessige konsepter.
  • Hele mat Spise Commons med økologiske, lokale måltider.
  • Bastyr ernæring studenter å opprettholde universitetets medisinske urtehagen og dets 350 arter av urter og sesongens avlinger. Hagen fungerer som et laboratorium for økologisk, bærekraftig og fornybar landbruk.
  • Tilgang til relaterte valgfrie klasser innenfor den brede bastyr pensum, inkludert urte vitenskaper, naturmedisin og helsepsykologi.
Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra Bastyr University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
26,743 USD
per år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato