Les den offisielle beskrivelsen

Bastyr Universitetet direkte-entry Master of Science i Jordmor program tog studenter i alle aspekter av jordmor omsorg, forberede dem til å forbedre kvaliteten og bredden i svangerskapsomsorg tilbys kvinner og deres familier. Det kvalifiserer også kandidater til å bli statslige (eller provinsielt) lisensierte og nasjonalt sertifiserte jordmødre.

Den strenge, utprøvd pensum - basert på den kompetanse som er fastsatt av Jordmødre Alliance of North America (MANA) og den kombinerte ekspertisen bastyr University og tidligere Seattle jordmor skolen - bruker state-of-the-art teknologi og et omfattende nettverk av klinisk trening nettsteder over hele verden. Programmet er beregnet for entry-level jordmorstudentene og tre år i lengde (11 kvartaler), som kulminerte i en Master of Science i fødselshjelp.

Gjennomføring av Studiet kvalifiserer til gå opp til eksamen for å bli lisensiert som jordmor i Washington eller andre stater, registrert i kanadiske provinser, og nasjonalt sertifisert av den nordamerikanske Registeret Jordmødre (NARM) som en Certified Professional jordmor (CPM).

Gjennom dette programmet, er studentene pålagt å følge undervisningen på stedet på campus Kenmore, Washington. Når de er på stedet studentene nyte en dedikert jordmor klasserom med store vinduer med naturlig lys og utsikt over et fredelig landskap. Dette klasserommet er komfortabelt innredet og inkluderer state-of-the art teknologi for instruktør og studentpresentasjoner. Kliniske ferdigheter kurs blir undervist av kvalifiserte instruktører og alle forsyninger (unntatt personlige student verktøy og utstyr) er gitt av skolen.

Avdeling for fødselshjelp har en dedikert stab person som vedlikeholder en organisert og rikelig beholdning av forsyninger for studentlæringsopplevelser. Campus Fasiliteter inkluderer spise commons for kjøp av naturlige og organiske matvarer, student studiearealer, overnattingsmuligheter (mot en ekstra kostnad for studenten), en student lounge, trimrom, bibliotek, rådgivning avdeling og mange flere student tjenester.

Eiere

  • Start eller bli med på en privat praksis som gir fullvoksen pleiepleie, med fokus på fødselsenter og hjemmefødsler
  • Kvalifiser for registrering i Canada som jordemor som praktiserer i hjem, fødselssenter og sykehus
  • Utvikle eller jobbe i et fellesskap for fødselssenter
  • Gi omsorg som en del av et integrert maternity care team
  • Forske
  • Fungerer som konsulent for mødre / spedbarns helseinitiativer
  • Arbeid nasjonalt og / eller internasjonalt for å undervise og gi omsorg
  • Betjene som en nasjonal politisk talsmann

Midwifery er regulert i mer enn 25 stater gjennom lisens, sertifisering og registrering.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra Bastyr University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
27,045 USD
per år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato