KINESIOLOGI MS - ØVELSE SCIENCE OPTION

Studerer bevegelse-helse og menneskelig ytelse

Alternativet Exercise Science i Kinesiology MS-programmet integrerer treningsfysiologi og biomekanikk for å utvikle en grundig forståelse av bevegelsesanalyser, økt metabolisme og kroppssammensetning. Med sterk vekt på sportsprestasjoner, engasjerer programmet deg i anvendt forskning som forbereder deg på arbeidsplasser som styrke- og kondisjonstrener, som idrettsforskningsassistenter, og på sportsutviklingssentre. Vårt partnerskap med UCM Athletics tillater "hands-on" samspill med NCAA College-idrettsutøvere i deres jakten på yteevne. I tillegg drar programmet studentene interessert i å søke en Ph.D. eller gjør original forskning i øvelsesvitenskap.

UOCM101A

KINESIOLOGI MS - PEDAGOGY OPTION (Online)

Fremme yrket

Ved å forfølge masterstudiet i Kinesiologi, Pedagogikk ved UCM, vil du kunne jobbe i ditt eget tempo for å fullføre din grad. Du kan velge å fullføre programmet i løpet av noen år, eller du kan velge å fremskynde programmet og fullføre hele programmet på så lite som ett år og en ekstra sommer, noe som gjør dette til en av de raskeste å fullføre, helt online programmer tilgjengelig. Når du fullfører programmet, vil du finne uovertruffen kvalitet gjennom en evne til å tilpasse mange av kursinnlæringsaktivitetene for å forfølge spesifikke pedagogiske opplevelser som gjør at du kan tilpasse innholdet for å møte dine egne faglige mål.

Erfaringslæring

På UCM vil du bare ta kurs med fakultet som tilfredsstiller de høyeste standardene i feltet. Du vil ha all mulighet til å utfordre og fremme pedagogikkferdigheter og kunnskaper innen Curriculum, Physical Activity Promotion, Behavior Modification, Assessment, Instructional Practices og Special Populations. Dette er ikke bare en gjennomgang av innhold som tilbys i et bachelorprogram, men en avansert undersøkelse av de nyeste trender og problemstillinger innen fysisk utdanning på en måte som forbereder deg for fortsatt vekst. Det er målet med dette programmet å kontinuerlig utfordre deg til å oppsøke ny praksis som konsekvent vil hjelpe deg til å bli en enda mer effektiv lærer enn du allerede er.

KINESIOLOGI MS - SPORT MANAGEMENT OPTION

UOCM104a

Sport Management Advantage

En av de første sportsadministrasjonsprogrammene som tilbys helt online, er Sport Management-utdannelsesprogrammet konsekvent rangert i de fem beste online-programmene nasjonalt. Vi tilbyr opplæring på grunnnivå på det spennende feltet Sports Management. Du ser frem til muligheter i et bredt spekter av karriere innen Sport Management-feltet med fakultetskompetanse innen Sport Event Management, Leadership, Media og Finance. Graduation krav inkluderer enten en avhandling eller praktikk alternativ.

Læringsmiljø - Hva er læringsmiljøet som?

Vårt opplæringsprogram har eksistert i flere tiår og er anerkjent for kvalitet og rimelig. Våre oppgradere programmet er høyt rangert og en fremragende verdi i Sport Management utdanning.

Studieprogrammet - Hvilke kurs tar jeg?

Vår online graduate studieprogram tilbyr både internship og avhandling alternativer. Vårt 33 timers åretlige studieprogram gir fleksibilitet for å praktisere fagfolk og heltidsstudenter. Studentene kan med rimelighet forvente at de skal uteksaminere på bare 3 eller 4 semestre, selv de med lavere grad ikke relatert til feltet. Kursene gjenspeiler felles kompetanser som er kritiske for profesjonell suksess på neste nivå. En blanding av nødvendige kjernefag og valgfag gir studentene mulighet til å tilpasse sitt program for å passe til deres profesjonelle behov / ambisjoner.

praksisplasser

Våre studenter intern over hele USA og verden avhengig av individuelle karriere ambisjoner.

Jobber-Hvor vellykket er våre kandidater?

UCM universitetets brede plasseringer priser er veldig. Graduate program studenter er vanligvis allerede vellykket i feltet og forbereder seg til deres neste oppadgående flyt på sin profesjonelle reise.

Erfaringslæring - Hvilke faglige forhold forbedrer elevens erfaring?

Studentene har mange muligheter til å bygge faglige relasjoner med idrettsorganisasjoner.

Program undervist i:
Engelsk
University of Central Missouri

Se 6 flere kurs fra University of Central Missouri »

Sist oppdatert October 14, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
292 USD
Missouri Innbygger: $ 298.50 / per kreditt time. Ikke bosatt: $ 597.00 / pr kredittid. Per kreditt timepriser inkluderer ikke obligatoriske avgifter, boliger eller lærebøker.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato