Les den offisielle beskrivelsen

Oppgaven til Institutt for kommunikasjon fag og lidelser er utarbeidelsen av fagfolk kvalifisert til å gi uavhengige profesjonelle diagnose og terapi tjenester til en mangfoldig befolkning med et bredt spekter av kommunikasjonsbehov.

Informasjon til potensielle studenter

Logopedi er en utfordrende, men tilfredsstillende karriere med gode arbeidsplasser. Tale-språk patologer evaluere og behandle personer med kommunikasjonsforstyrrelser. Noen leger har spesialisert seg på omsorg for barn, andre spesialiserer seg på å servere voksne. Tale-språk patologer er ansatt i mange innstillinger: offentlige og private skoler, sykehus, rehabiliteringssentre, sykehjem, bedrifter, statlige og lokale helse avdelinger, hjem helse byråer, langsiktig omsorg anlegg, og sentre for personer med utviklingshemming. Mange har karrierer i forskningslaboratorier og som college professorer. På grunn av en nasjonal mangel på tale-språk patologer, er det mange jobbmuligheter.

For å bli en sertifisert og lisensiert logoped, er en mastergrad påkrevd. UCA tilbyr en bachelor-studium som gir grunnlegg kurs for masterstudier i kommunikasjon realfag og lidelser, en mastergrad program som forbereder studentene for sertifisering og lisens og et doktorgradsprogram for de som ønsker å forfølge karrierer i høyere utdanning og forskningslaboratorier.

Grad alternativer

Bachelor i kommunikasjon fag og lidelser (CSD).

Denne graden oppnås ved å fullføre den tradisjonelle 4-årig spor. For å få tilgang til offisielle universitet lavere oppslags og Program ferdigstillelse planer, se lavere oppslags nettside.

Transfer Studenter

Studenter som overføres fra andre institusjoner må kontakte en avdelings rådgiver for å sikre at de har nødvendig kurs for hovedfag i CSD. Hvis du vil vise de nødvendige skritt for opptak, se justis nettside om overføring student retningslinjer og prosedyrer.

Master of Science i kommunikasjon fag og lidelser (CSD).

Denne graden er nødvendig for å praktisere som logoped i Arkansas og mange andre stater. Masterstudenter gjennomføre minimum 54 timer med kurs og kliniske externships der de evaluerer og behandler personer med kommunikasjonsforstyrrelser mens overvåkes av en sertifisert kliniker. CSD avdeling driver en tale-språk-høring klinikk på universitetsområdet. I tillegg har programmet tilknytning til en rekke instanser som gir våre studenter kliniske practicum muligheter. Externships kan også ordnes i andre områder av USA i miljøer hvor studentene ønsker å få klinisk erfaring.

Frist for opptak til masterstudium: 15 januar.

Doctor of Philosophy i kommunikasjon fag og lidelser

UCA s CSD avdeling er en del av et konsortium av institusjoner (University of Central Arkansas, University of Arkansas for Medical Sciences, og University of Arkansas at Little Rock) som sammen tilbyr en Ph.D. i kommunikasjon fag og lidelser.

Master of Science Program

Institutt for kommunikasjon fag og lidelser (CSD)

Oppgaven til Institutt for kommunikasjon fag og lidelser er utarbeidelsen av fagfolk kvalifisert til å gi uavhengige profesjonelle diagnose og terapi tjenester til en mangfoldig befolkning med et bredt spekter av kommunikasjonsbehov.

Master of Science studium i kommunikasjon fag og lidelser ved University of Central Arkansas er akkreditert av Rådet for Academic Akkreditering i Audiologi og logopedi av American Speech-Language Hearing Association: 2200 Research Boulevard # 310, Rockville, Maryland 20850. Telefon: 800-498-2071 eller 301-296-5700. Nyutdannede fra programmet tjene en Master of Science grad og møte faglige og kliniske practicum standarder for Certificate of Clinical Kompetanse (CCC) i logopedi gitt av American Speech-Language-Hearing Association (ASHA) og logopedi lisens utstedt av Arkansas styret Sensorer i logopedi og Audiologi. Nyutdannede oppfyller også kravene for logopedi credential fra Arkansas State Department of Education.

program opptak

Opptak til MS-programmet i kommunikasjon fag og lidelser er konkurransedyktig, selektiv og begrenset. En bachelorgrad er nødvendig før å melde, men kan være i beslektede felt. Opptak gis uten hensyn til kjønn, rase eller farge, etnisitet, religion, åndelig tro, nasjonal opprinnelse, alder, sivilstatus, sosioøkonomisk bakgrunn, seksuell orientering, funksjonshemming, politiske overbevisning, intellektuell perspektiv, genetisk informasjon, militær status, eller andre faktorer irrelevant for deltakelse i dette programmet (Kostpolicy policy~~POS=HEADCOMP 502). Søkere må vise ferdigheter i muntlig og skriftlig kommunikasjon før opptak til practicum kurs. Kriterier som anses for opptak innbefatter, men er ikke begrenset til:

  • Lavere grade point gjennomsnitt: The UCA collegeutdannelse krever 2,7 samlet for opptak; høyere GPAs er typisk for studenter tatt opp til CSD masterstudiet. (Prioritet er gitt til studenter som demonstrerer fremragende akademiske prestasjoner.)
  • Utdannet grade point gjennomsnitt: Grade point gjennomsnitt for graduate kurs må være minst 3,0. Studiepoeng kan overføres fra et annet masterprogrammet, med forbehold om godkjenning av Graduate Advisor.
  • Score på Graduate Record Examination (Quantitative, Verbal og skriftlig): Den typisk innrømmet student har en score på 146 eller høyere på både kvalitative og kvantitative seksjoner og en score på 3,5 eller høyere på skriftlig vurdering.

Grad Krav

Hver høst en ny gruppe studenter starte UCA graduate program. Gjennomføring av mastergraden krever seks sammenhengende semestre på heltid innmelding. Studentene må gjennomføre minimum 54 semester studiepoeng av faglige og kliniske kurs, blant annet 40 timer med akademiske studier og 14 timer praksis. Se link CSD Master Program Course Sequence. Elevene bør være oppmerksom på at det å ha en jobb som krever mer enn 10 timer i uken vil gjøre avlagt doktorgrad betydelig vanskeligere. Fakultetet anbefaler ikke å jobbe hvis det er mulig.

Etter vellykket gjennomføring av mastergradsstudenter vil være kvalifisert for ASHA sertifisering. Å være "sertifisert" betyr holde Certificate of Clinical Kompetanse (CCC), et nasjonalt anerkjent profesjonell credential som representerer et nivå av fortreffelighet innen logopedi (CCC-SLP).

De som har oppnådd CCC-ASHA sertifisering-frivillig har møtt strenge akademiske og profesjonelle standarder, vanligvis går utover minimumskravene for statlig lisensstatusen. De har kunnskap, ferdigheter og kompetanse for å gi høy kvalitet kliniske tjenester, og de aktivt deltar i kontinuerlig faglig utvikling for å beholde sin sertifisering gjeldende.

Etter at studenten er tatt opp i UCA graduate programmet, vil oppgradere rådgiver gjennomgå studentens lavere transkripsjon (s) for å sikre at han / hun vil oppfylle forutsetning krav til ASHA sertifisering. I tillegg til de nødvendige graduate kurs, må studentene ha fullført minst ett lavere nivå kurs i hver av følgende områder med karakteren "C" eller bedre:

  • biologisk vitenskap
  • Naturvitenskap
  • Statistikk
  • Behavioral / Social Science

I tillegg må studentene fullføre kurs i grunnleggende menneskelige kommunikasjonsprosesser og arten av tale, språk, svelging og hørsel lidelser samt kurs i følgende områder: fonetikk, normal tale og språkutvikling, anatomi og fysiologi av talen mekanisme, tale og hørsel vitenskap, kliniske metoder, audiologi, forskning, kognisjon og kulturelt mangfold.

Etter transkripsjon gjennomgang, er lavere mangler identifisert og studenten varsles. Det anbefales at studentene fullføre alle manglene knyttet til de biologiske fag, naturvitenskap, statistikk og samfunns / atferdsvitenskapene før du går inn i programmet.

Maksimalt 9 studiepoeng kan overføres fra en annen CAA godkjent Master of Science program, med forbehold om godkjenning av Graduate Advisor. Verifisering av eventuell overføring arbeid (offisiell avskrift) skal forelegges av student og er plassert i faglig veiledning filen.

MS Thesis Option

Studenter som velger å fullføre en avhandling melde i 6 timer med avhandlingen kreditt (6336 Thesis). Avhandlingen alternativet krever ikke at studenten skal ta mer enn de 54 som kreves studiepoeng. Hvis du er interessert i å fullføre en avhandling, bør du gjøre en avtale med din rådgiver. Valg av en avhandling tema er ansvaret til studenten. Alle medlemmer av avhandlingen komiteen skal være godkjent og oppnevnt av avdelingen stolen. Avhandlingen Komiteen skal bestå av minst tre medlemmer som har utdannet fakultetet status: store professor, en annen ansatt i avdelingen, og et tredje medlem fra utenfor avdelingen.

Klinisk praksis (14 studiepoeng)

Studenter melde deg på klinisk praksis i hvert semester. Dette veiledet praksis vil omfatte erfaringer med pasient / klient befolkninger over hele levetiden og fra kulturelt / språklig forskjellig bakgrunn. Totalt 400 kliniske practicum timer skal periodiseres med minimum 325 på høyere nivå. Practicum erfaringer vil være ferdig ved UCA Speech-Language-Hearing Clinic og off-campus steder. UCA Clinic serverer ca 60-70 klienter per semester. I tillegg studentene nyte en rekke kliniske erfaringer i sykehus, rehabiliteringstjenester, offentlige skoler, og tidlig intervensjon programmer over hele staten og noen ganger i andre stater.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra University of Central Arkansas »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
30 - 34 timer
Heltid studier
Pris
- se Skole priser tabell under Kostnad og avgifter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato