Les den offisielle beskrivelsen

Master i ledelse i Health Professions Education

Dette programmet er laget for å hjelpe deg å utvikle seg som en effektiv lærer, mentor, veileder og pedagogisk leder. Spesielle fokusområder inkluderer hvordan du bruker lederegenskaper i pensum design, pedagogiske strategier, vurdering for læring, klinisk veiledning, pedagogisk forskning og evaluering gjennom faglig program og stipend.

Er dette programmet for deg?

Dette programmet er designet for alle helsepersonell som ønsker å vise lederskap i undervisning og læring. Hvis du allerede jobber som pedagog av dersom undervisningen er en del av dag-til-dag jobb, vil dette programmet hjelpe deg og utvikle deg som leder i utdanning.

Levering & Design

Programmet leveres med en kombinasjon av klasserom kontakt dager støttes av online læring. Hver modul er levert ved hjelp av en kombinasjon av web-baserte instruksjon og tre dager med klasse kontakt. For å fullføre en mastergrad må du fullføre alle seks moduler og en arbeidsplass basert prosjekt. Moduler er vurdert av en blanding av individuelle skriftlige arbeider, klasserom presentasjoner og gjennomføring av en elektronisk portefølje. Læringsutbytte Følgende er de læringsutbytte for Master i ledelse Health Professions Education:

  • Kombiner lederegenskaper med en inngående forståelse av spekteret av medisinsk utdanning.
  • Utvikle kunnskap og ferdigheter i området helse pensum design, levering, evaluering og vurdering.
  • Fremme og støtte en kultur som bidrar til elevenes læring og lærere faglig utvikling i sammenheng med helseopplysning miljø.
  • Legge til rette for utvikling av en visjon for undervisning og læring i helsevesenet innstillingen som deles av alle interessenter, og reagerer på mangfoldig samfunn trenger.
  • Påta seg en lederrolle som en effektiv pedagog og talsmann for bedre helse utdanning levering.
  • Effektivt håndtere endring i helseopplysning sammenheng å levere beste praksis i helsefaglige utdanningsprogrammer.
  • Fremme stipend på undervisning og læring og undervisningssted forskning som bidrar til kunnskapsbasert praksis.
  • Utvikle studentenes evne til å integrere ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd gjennom hele programmet og anvende disse til et organisasjonsutviklingsprosjekt.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
6,120 GBP
- EU Avgifter (per år); € 12195 - Non-EU Avgifter (per år)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato