Master Music Therapy

Generelt

Programbeskrivelse

Autonome - Unik - Forskningsledende

Med dette mastergradsprogrammet reagerer vi på den økende etterspørselen etter terapeuter som har rett til å utøve musikkterapi på eget ansvar. I tillegg til den videre utviklingen av musikalske terapeutiske ferdigheter, fokuserer vi på en dypere undersøkelse av forskningsorientert praksis. Målet er å utdanne akademikere som har kompetanse innen skuespill og forskning som etter oppføring i den offisielle, offentlige listen med "musikkterapeuter" er ansvarlige for den selvansvarlige praksis for musikkterapi i henhold til §10 og §12 i den østerrikske musikkterapiloven (MuthG, BGBl. Nr. 93/2008 idgF ) har rett.


målgruppe

Grad programmet er rettet mot de som ønsker å jobbe som selvstendig næringsdrivende musikkutøvere med tittelen musikkterapeuter under den østerrikske musikkterapiloven. Nyutdannede av musikkterapi Bachelor eller Diploma-programmer, som er interessert i en høyere faglig kvalifikasjon og ønsker å jobbe i eksisterende så vel som nye områder innen musikkterapi, kan også fullføre denne mastergraden.


karriereveier

Vitenskapelig utdannede musikkterapeuter er spesielt viktige for å strukturere fagfeltet som en vitenskapelig disiplin. Etter at du er oppført på listen over musikkterapeuter, kan du også åpne din egen praksis og jobbe med en medisinsk, psykologisk eller psykoterapeutisk oppgave, spesielt på følgende områder: nevrologi og nevrehabilitering, geriatri, psykosomatikk, psykiatri, palliativ medisin, intensiv omsorg og funksjonshemning og utviklingsforsinkelse. I tillegg gir dette masterstudiet videre doktorgradsstudier.


Detaljer om studien

Mastergradsprogrammet Musikkterapi ved IMC FH Krems er unikt i Østerrike, fordi det ble satt opp i henhold til Bologna-kriteriene. På den ene siden fokuserer læreplanen på å kommunisere forskningskompetanser på kliniske felt og på den annen side å utdype terapeutiske kompetanser og evne til å samarbeide med andre helsepersonell.


Høydepunkter

Du utvikler dine musikalske terapeutiske ferdigheter videre og engasjerer deg i forskningsstyrt praksis. Et annet høydepunkt er kombinasjonen av praktisk terapeutisk og selvreflekterende kompetanse med behovsbasert vitenskapelig forskning. De implementerer dette med implementering av et forskningsprosjekt som omhandler klinisk relevante problemstillinger av musikkterapi.


Et øyeblikk
  • Varighet: 2 år / 4 semestre
  • Format: Ekstra-yrkesmessig
  • Forelesningsspråk: tysk
  • Grad: Master of Science i helsefag (MSc)
  • Studiestart: hvert 2. år i september
  • Undervisning: € 363,36 per semester for EU / EØS-statsborgere


For flere detaljer også

  • Tilgang krav,
  • Opptaket,
  • Datoer og frister og
  • online søknad

Vi henviser til vår hjemmeside www.fh-krems.ac.at .

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Les mer

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Minimér
Krems an der Donau