Master of Health Administration

Generelt

Programbeskrivelse

Velg Master of Health Administration på La Trobe

Spor din karriere i senior helsestyring med Master of Health Administration.

Når du kommer i gang, tar du en grundig titt på det australske helsevesenet og får en solid jording i utfordringene i feltet. Du lærer om økonomistyring og folks ledelse, industrielle relasjoner, organisatorisk lederskap og systemledelse.

I ditt siste år integrerer du dine ferdigheter og kunnskaper. Et forsknings- eller arbeidsplassprosjekt i helsestyring, folkehelse, helsefremmende helse eller helsepolitikk vil utgjøre en stor del av dine siste års studier. Dette prosjektet vil gi deg praktisk erfaring ved å bruke analytiske og problemløsende strategier til virkelige helse- og helseproblemer. For mange studenter fører dette prosjektet til sin kampanje eller neste jobb.

Ut fra deres kompetanse vil våre akademikere gi den kunnskapen som trengs for at du skal bli ledende innen offentlig og privat helse, på områder som prosjektledelse, kvalitetsstyring og ledelse av bestemte helseprofessorer.

Det mangfoldige utvalg av valgfag gir deg mulighet til å utforske helseøkonomi og økonomi, helselov og etikk og behandle redesign.

Kurset er basert på Melbourne City campus og har en fleksibel fagplan, slik at du kan balansere studiet med andre forpliktelser. Vi tilbyr kvelden, blokkering og online studiemodus, slik at du kan velge når og hvordan du studerer.

Våre lærere har kliniske kvalifikasjoner innen medisin og fysioterapi. De har erfaring i helsestyring og er ledere innen helseadministrasjonsforskning. De har jobbet i senior helsestyringsroller i Australia og i utlandet, med organisasjoner som Toronto Hospital (Canada), Inner og Øst Healthcare Network (Melbourne) og PwC (tidligere Pricewaterhouse Coopers) som gjør dem til det perfekte folk for å fremme karrieren din inn i senior helsestyringsroller. Du vil også høre fra bransjeledere i vårt gjesteprogram.

Karrieremuligheter

Som kandidatstudent er du godt rustet til å gi fremragende ledelse i helsevesenet. Dette kurset er designet av eksperter på feltet spesielt for å fremme karrieren i helsestyring. Den vil forberede deg på et bredt spekter av ledende stillinger i offentlig og privat sektor.

Våre nyutdannede lykkes i fremtredende helsepersonell, blant annet:

 • Kreftråd Victoria
 • Northern Health
 • Western Health
 • Cabrini Helse
 • Australsk Røde Kors Blodtjeneste
 • Beijing Cancer Hospital.

Nyutdannede har tatt på seg roller som:

 • Administrerende direktør
 • Konsernsjef Kliniske tjenester
 • Bedriftslederen
 • Leder av kvalitet og sikkerhet
 • Leder av Subacute Services
 • Direktør for sykepleie.

Å studere helseadministrasjonen åpner også muligheter for arbeid i nærstående næringer, som helsepolitikk og forskning, samfunnsutvikling og sport og fitness.

Kursbeskrivelse

Master of Health Administration er et anvendt kurs som har til formål å produsere kandidater med praktisk kompetanse i ledelse og ledelse av prosjekter, helseforetak, tjenester og programmer.

Nyutdannede er godt rustet til å lykkes i de generelle lederrollene, eller alternativt å utvikle seg som spesialister innen områder som kvalitetsstyring, prosjektledelse eller ledelse av bestemte helseprofessorer. Kurset krever ikke ferdigstillelse av en avhandlingsoppgave, men hjelper elevene til å utvikle sine ferdigheter gjennom et stort læringsfag. Studentene utformer og gjennomfører prosjekter på arbeidsplassen og utarbeider en artikkel for publisering.

Denne tilnærmingen utvikler både praktisk ledelse og analytiske ferdigheter, samtidig som det krever kunnskap om relevant litteratur og viktige teoretiske begreper, gjennom en strukturert og samarbeidsprosjekt.

Emnet tilbys på deltid (påbegynt i et semester) eller på heltid (kun på semester). Programtidsplanen er designet for å imøtekomme arbeidende studenter, og tilbyr en kombinasjon av kvelds-, blokk- og nettmodus. Heltidsstudenter er pålagt å starte studiet i andre semester.

Kursets mentale læringsutbytte

Kursutvalgte læringsresultater (CILOs) er korte uttalelser som definerer hva elevene forventes å demonstrere de vet og kan gjøre ved utgangen av kurset.

 • Bruk forskningsprinsipper og praksis for å kritisk vurdere helsestyringsdelen av kunnskap og søke om leder- og lederøvelse.
 • Syntese informasjon om befolkningsbehov, helsevesenets leveringssystemer, finansierings- og finansieringsarrangementer og regjeringens politikk for å skape, revidere, gjennomføre og evaluere bevisbaserte strategier som øker befolkningens helse og maksimerer organisasjonspotensialet.
 • Bruk prosjektstyringsverktøy og teknikker støttet av moderne teoretiske modeller for å dyrke forandring.
 • Evaluere og syntetisere effekten av helsevesenets og helseorganisasjonens ressursfordelingsbeslutninger og gjelde for fremtidige ressursfordelingsbeslutninger.
 • Identifiser og samle relevante data for å analysere ytelse for å forbedre operasjonen til et helsevesen eller en organisasjon for å forbedre pasientenes helse og helsehelse.
 • Utvikle og anvende etiske bevisbaserte lederegenskaper rettet mot enkeltpersoner og lag over ulike organisasjonsmiljøer.
 • Effektivt formidle ideer og informasjon til ulike målgrupper og ulike innstillinger. Bruk kritisk reflekterende praksis som tilpasser seg behovene til ulike sammenhenger og interessentgrupper.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Les mer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Minimér
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Mer Mindre