Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science in Biomedical Engineering

Biomedical engineering er et utviklende disiplin i ingeniørfag som trekker på samarbeid mellom ingeniører, leger og forskere for å gi tverrfaglig innsikt i medisinske og biologiske problemer. Feltet har utviklet sin egen kunnskapsbase og prinsipper som er grunnlaget for de faglige programmer utviklet av Institutt for Biomedical Engineering ved Columbia.

Den MS-programmet i Biomedical Engineering ved Columbia forbereder studentene til å anvende engineering og anvendt vitenskap problemer i biologi, medisin og forståelsen av levende systemer og deres atferd, og å utvikle biomedisinske systemer og enheter. Moderne ingeniør omfatter sofistikerte tilnærminger til måling, datainnsamling og analyse, simulering og systemer identifikasjon. Disse metodene er nyttige ved studiet av individuelle celler, organer, hele organismer, og populasjoner av organismer. Den økende verdi av matematiske modeller i analysen av levende systemer er et viktig tegn på suksess for moderne aktivitet. Programmene som tilbys ved Institutt for Biomedical Engineering søker å understreke samløpet av grunnleggende ingeniørvitenskap og anvendt ingeniør med de fysiske og biologiske vitenskaper, særlig i de områdene av biomekanikk, celler og vev engineering, og biomedisinsk bildebehandling.

Opptakskrav

Grad nødvendig for opptak: Studenter tatt opp til programmet må ha en lavere grad i ingeniørfag, vitenskap, matematikk, informatikk eller andre relaterte felt (med forbehold om godkjenning av Biomedical Engineering Program) fra akkreditert akademisk institusjon. Søkere bør ha en sterk undergraduate posten for å være konkurransedyktig for opptak.

 • GPA kreves: Minimum 3,0
 • GRE krav: General test kreves

Andre krav til søknaden: To anbefalingsbrev, karakterutskrifter, CV og et personlig-faglig uttalelse er nødvendig. TOEFL test score er nødvendig for alle studenter som fikk sin bachelorgrad i et land der engelsk ikke er offisielle og talespråk. Alle krav til søknaden i Graduate Søknad må være ferdig som spesifisert i søknaden.

MERK: Studenter forfølge kurs i Biomedical Engineering i den ikke-studium er i stand til å bruke opp til maksimalt seks studiepoeng (2 kurs) mot dette MS program, hvis senere innrømmet.

Grad Krav

Studenter forfølge kurs i Biomedical Engineering i den ikke-studium er i stand til å bruke opp til maksimalt seks studiepoeng (2 kurs) mot dette MS program, hvis senere innrømmet. Studenter som søker til MS program i Biomedical Engineering burde ha tatt følgende grunnkurs:

 • Ett år med Kalkulus
 • Ett år for biologi
 • Ett år med kjemi
 • Ett år med fysikk

Søkere som mangler noen av disse kursene kan vurderes for opptak til fastsatte mangler som må være oppfylt i tillegg til kravene i studiet.

Kurs

Studentene må gjennomføre alle sentrale kurs (beskrevet nedenfor) og utvalgte valgfag (beskrevet nedenfor) for totalt 30 hovedfags interessante faglig arbeid via CVN med en akademisk gjennomsnitt på 2,5 eller bedre. Alle studiekrav må være fullført innen fem år fra begynnelsen av det første kurset krediteres mot graden. Dette inkluderer kurs tatt i den ikke-studium.

Velg minst tre sentrale kurs (12 studiepoeng):

 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Kretser i hjernen (kan telle som enten en kjerne eller valgfag.)
 • BMEN E4001: Kvantitativ Physiology jeg
 • BMEN E4002: Kvantitativ Fysiologi II
 • BMEN E6001: Computational Modellering av fysiologiske systemer: Cellular / Molecular (tidligere kjent som Advanced Quantitative Physiology I)
 • BMEN E4300: Solid Biomechanics
 • BMEN E4440: Fysiologiske Control Systems
 • BMEN E4750: Lyd og hørsel

En matematikk kurset. Velge fra:

 • APMA E4001: Principles of Applied Mathematics
 • APMA E4101: Introduksjon til ikke-lineære dynamiske systemer
 • APMA E4200: Partielle differensialligninger
 • APMA E4400: Introduksjon til Biofysikalsk modellering

Velg eventuelle to Biomedical Engineering Valgfag (6 studiepoeng):

 • BMCH E4810: Kunstige organer
 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Kretser i hjernen (kan telle som enten en kjerne eller valgfag.)
 • BMEN E4305: Hjerte Mechanics
 • BMEN E4410: Ultralyd i Diagnostic Imaging
 • BMEN E4501: Tissue Engineering I (biomaterialer)
 • BMEN E4502: Tissue Engineering II
 • CBMF W4761: Computational Genomics
 • BMEN E6002: Computational Modellering av fysiologiske systemer: Organs (tidligere kjent som Advanced Quantitative Fysiologi II)
 • BMEN E4300: Solid Biomechanics
 • BMEN E4440: Fysiologiske Control Systems
 • BMEN E4750: Lyd og hørsel

Velg en 4 Free Valgfag (12 studiepoeng):

En student må velge fire valgfrie emner (4000 nivå eller høyere) for totalt 12 poeng utdannet kreditt. Disse valgfrie emner kan studenten å velge emner fra en rekke områder innen Engineering School for å utfylle kjernen programmet. Beslutningen om hvilket kurs er aktuelt mot de valgfrie kravene er underlagt godkjenning av fakultetet rådgiver.

Søknad gebyr

 1. Et behandlingsgebyr på $ 200 er nødvendig for førstegangssøkere til en kandidats.
 2. The Graduate Student Services Office vil bare behandle søknader som er sendt inn med et søknadsgebyr. Den behandlingsgebyr kan ikke refunderes. Vennligst gjør sjekken til: Columbia Video Network.
 3. Søknader om mer enn én grad programmet kan ikke behandles samtidig.

Søknadsfrist

Vennligst merk: Søknader mottas på rullerende basis. Når en utfylt søknad er mottatt vil det bli behandlet og gitt til opptakskomité for vurdering. Søknader vil bli vurdert for neste kommende semesters innleggelser syklus. For eksempel vil en søknad mottatt i februar vurderes for den kommende sommeren semester. Kun fullførte søknader vil bli sendt til opptakskomité for vurdering.

Transkripsjoner

 1. Offisielle transkripsjoner fra hver høgskole / universitet du har gått eller er for tiden deltar må sendes med søknaden. Transkripsjoner må være i original, forseglet konvolutt.
 2. Studiepoeng som vises som overføre studiepoeng på noen annen avskrift er ikke gyldig; en offisiell karakterutskrift fra skolen der studiepoengene er opptjent skal leveres.
 3. Studenter som tidligere har eller er i ferd immatrikulert ved Columbia University må be om at kopier av deres vitnemål sendes til CVN ved Columbia Video Network, 500 W 120th St, 540 MUDD, MC 4719, New York, NY 10027
 4. The Graduate Student Services Office ber om at vitnemål sendes med søknaden. Hvis du forutser en forsinkelse i å sende offisielle transkripsjoner, må det vedlegges en uoffisiell sett til søknaden. Filen kan bli anmeldt av instituttet med et komplett sett av uoffisielle dokumenter; men vil du bli pålagt å sende offisielle transkripsjoner før du vil bli formelt tatt opp til en høyere grad program.
 5. Alle materialer som sendes inn til støtte for en søknad, enten offisielle eller uoffisielle, tilfaller Columbia University, og vil ikke bli returnert til søkeren eller videresendes til andre skoler eller institusjoner. Siden dokumentene vil ikke bli returnert, foreslår vi at du beholde kopier av alle dokumenter du trenger for dine personlige rekorder.

Nødvendige hjelpemidler Scores

 • Graduate Record eksamen (GRE) generelle testresultater kreves av alle MS søkere. GRE score er gyldig i 5 år.
 • TOEFL eller IELTS er nødvendig for alle kandidater som ikke har fått sin bachelor-grad i et land der engelsk er det offisielle språket. TOEFL og IELTS score er gyldig i to år.
 • Alle poengsum rapporter må være offisiell og sendt til Graduate Opptak direkte fra Educational Testing Service (ETS).
 • The Columbia Engineering CEEB kode er 2111 (ikke 2162 som hører til Graduate School of Arts and Science).

Obligatoriske Documemts

Disse søknad materialer er utviklet for å hjelpe enkeltpersoner gir personlig og faglig informasjon om seg selv, som vil bli brukt til å evaluere sin kandidatur for opptak til masterstudier i Fu Foundation School of Engineering and Applied Science ved Columbia University. Søkere kan bistå Graduate Opptak kontor i å gi rask tilbakemelding om deres søknad status ved å ikke sende overflødig informasjon som ikke har blitt etterspurt som overdreven antall anbefaling bokstaver, kopier av abstracts og teser, videobånd og / eller fotografier av forskningsarbeidet, og sekundær skole transkripsjoner. Informasjonen nedenfor angir hvilke elementer som kreves for en fullstendig søknad.

 1. Degree søknadsskjema (online)
 2. To anbefaling bokstaver i forseglede konvolutter via mail, eller direkte fra recommender via e-post til records@cvn.columbia.edu
 3. Offisielle GRE generell eksamensresultater
 • Alle poengsum rapporter må være offisiell og sendes direkte fra Educational Testing Service (ETS)
<li>The Columbia Engineering CEEB kode er 2111</li>

TOEFL eller IELTS testresultater (hvis relevant)

Ett eksemplar av offisielle transkripsjoner fra alle tidligere deltatt p&aring; etter videreg&aring;ende h&oslash;yskoler / universiteter
Personlig / Professional Statement - en kortfattet (ikke mer enn to sider) maskinskrevet erkl&aelig;ring som beskriver dine akademiske og profesjonelle m&aring;l
CV / Curriculum Vitae
$ 200 S&oslash;knad Fee
Overf&oslash;re studiepoeng Form (hvis relevant)

Vennligst merk: Studenter som begynner sine studier ved Columbia University under ikke-immatrikulert status gjennom CVN må fortsette å ta alle sine kurs gjennom CVN. Ved søknad om opptak til et studium, må studentene levere alle sine søknad materialer direkte til Columbia Video Network for behandling. Søknader som sendes direkte til Office of Graduate Student Services eller sendes inn elektronisk via ApplyYourself Søknadsskjema stedet for CVN former vil resultere i totalt tap av alle studiepoeng tatt under ikke-immatrikulert status gjennom CVN. Alle Columbia kurs for å bli brukt mot en student skal være fullført via CVN. Merk også at enhver student å ta kurs gjennom regi av CVN kan ta på campus kurs utelukkende under administrativ ledelse av CVN med rådgiver godkjenning.

Skolepenger

Vær oppmerksom på at all undervisning og avgifter er i amerikanske dollar og er estimert. Undervisning og de fleste avgifter er foreskrevet ved lov, og kan endres ved skjønn av forstanderskapet.

 • CVN Credit Studieavgift: $ 1782 per poeng (Credit Hour)
 • CVN Audit Studieavgift: $ 834 per poeng (Credit Hour)
 • CVN Fee: $ 395 per kurs
 • Avskrift Fee: $ 105 ikke-refunderbart engangsavgift
 • Graduate Opptak Søknad Fee: $ 200 ikke-refunderbart engangsavgift
 • Sertifiseringsprogram Søknad Fee: $ 150 ikke-refunderbart engangsavgift
 • Late Registration Fee: $ 100 ikke-refunderbart gebyr
 • CVN Uttak Fee: $ 75, pluss forholdsmessig undervisning og alle ikke-refunderbare avgifter

For eksempel: En tre kreditt selvfølgelig ville være $ 5346 + avskrift gebyr $ 105 (engangsavgift) + CVN gebyr $ 395 = $ 5846

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato