Read the Official Description

Master of Science i Family Nurse Practitioner

Fall '13 opptak for dette programmet er nå stengt. Den neste startdato for påmelding er Fall '14, og du oppfordres til å søke NÅ for å sikre betraktning. Søknadsfristen for høsten er 28 februar; Gjennomgangen vil finne sted den første uken i mars.


Den 45 kreditt time MS Family Nurse Practitioner-programmet er utformet for å forberede ekspert avansert praksis primærhelsetjenesten klinikere i stand til å gi omsorg til familier i primærhelsetjenesten. Programmet bygger på lavere fundament og utvikler avanserte vurdering, planlegging og evidensbasert kompetanse gjennom teoretisk forståelse og praktisk anvendelse til primærhelsetjenesten praksis. Programmet gir også et sterkt grunnlag for doktorgrads studier og forskning.

Klinisk kompetanse er ervervet gjennom kliniske plasseringer i en rekke offentlige, private, og samfunnet basert primærhelsetjenesten etater. Studentene skal gjennomføre 800 timer med klinisk praksis.

Programmet er tilgjengelig i en hybrid format med en betydelig mengde av kurs tilgjengelig på nettet. For første semester, studenter reiser til campus bare en gang i uken. Ettersom programmet utvikler seg, reiser til campus avtar.

Studentene begynner programmet i høstsemesteret og kan forfølge enten heltid eller deltid. Heltidsstudenter kan fullføre programmet i fire semestre (tar 12 studiepoeng / semester) ved å følge den anbefalte plan for studiet. Deltidsstudium tar ca 8 semestre for å fullføre, men kan variere avhengig av din spesielle kurs belastning hvert semester. Student er nødvendig for å fullføre programmet innen syv år med påmelding.

Retningslinjer studiekompetanse


Alle søkere til MS Family Nurse Practitioner-programmet må ha en Baccalaureate grad med fordypning i sykepleie fra en NLNAC eller CCNE akkreditert program med minimum 3,0 grade point gjennomsnitt (på en 4,0 skala) for de siste 30 timer lavere eller høyere nivå kurs .

Alle søkere må ha en gyldig ubegrenset konsesjon som registrert Professional sykepleier (RN) i New York State.

Alle søkere må vise bevis på tilsvarende minst ett års fulltids arbeidserfaring som en RN.

Alle søkere må demonstrere vellykket gjennomføring av et kurs i beskrivende statistikk.

Alle søkere må også ha fullført en lavere helsekontroll kurs innen fem år etter registrering for avansert vurdering. For de som har lavere helsevurdering kurset var mer enn fem år siden, er kurset tilgjengelig som et sommerkurs.

Søknad Materialer Sjekkliste


For å søke om opptak til MS Family Nurse Practitioner-programmet, må du sende følgende materialer:

• Utfylt Søknad om Graduate opptak med en $ 60 søknadsavgift

• Offisiell transkripsjon (s) fra høgskoler tidligere deltok reflekterer ferdigstillelse av en bachelorgrad i sykepleie

• To profesjonelle brev av referanse

• Pedagogisk objektiv uttalelse (skrevet)

• CV

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by SUNY Polytechnic Institute »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 - 8 semestre
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato