Global helse er et område av studier, forskning og praksis som prioriterer bedre helse og oppnå egenkapital i helse for alle mennesker over hele verden. Erkjennelsen av at mange globale helseproblemer stammer fra økonomiske, sosiale, miljømessige, politiske og helseforskjeller, bringer den globale helseprogram sammen tverrfaglige team for å løse komplekse helseproblemer og for å trene den neste generasjon av globale helseledere.

The Duke Kunshan Universitetet Master of Science i Global Health (MSc-GH) studenter kommer fra en rekke disiplinære bakgrunner inkludert medisin, folkehelse, biologi, ingeniørfag, jus, økonomi, politikk, næringsliv og mer. Med vekt på tverrfaglig samarbeid, en forskningserfaring, og mentorer fra ekspert fakultetet, forbereder programmet nyutdannede til å gjøre et inntrykk i deres verden. Studenter har fullført kravene i programmet får en Master of Science-grad fra Duke University i Durham, NC USA.

The Duke Kunshan MSc-GH program er modellert etter den svært vellykkede programmet pioner ved Duke University. Nå inne i sitt sjette år, MSc-GH på Duke har trent over 100 globale helseledere som nå holder givende stillinger med faglige, frivillige og bedrifter organisasjoner. Mange kandidater er også forfølge medisinsk eller Ph.D.-nivå trening på de beste universitetene i verden.

stipender

Studenter blir automatisk vurdert for stipend basert på deres Graduate School søknad - uten ekstra søknad er nødvendig.

Program Krav

MSc-GH Programmet krever at studentene fullføre et minimum av 33 studiepoeng med kurs, og minimum 5 studiepoeng forskning (dvs. avhandling forberedelse), for totalt 38 studiepoeng. Kursene som kreves av programmet er videre delt opp i to kategorier - sentrale kurs og valgfag.

Sentrale kurs (seks kurs)

Følgende kurs er nødvendig for alle studenter. Det anbefales sterkt at studentene fullføre alle kjerne kurs i det første studieåret av programmet. Disse kursene er:

  • GLHLTH 701K - globale helseutfordringer
  • GLHLTH 702K - global helseforskning: Design og praksis
  • GLHLTH 705K - global helseforskning: Kvantitative metoder I
  • GLHLTH 707K - global helseforskning: kvantitative metoder II
  • GLHLTH 740K - Etikk for global helseforskning
  • GLHLTH 750k - Health Systems i utviklingsland

Valgemner (fem kurs)

Studentene er pålagt å ta 5 valgfag, som kan fordelt over programmets varighet for å matche behovene til studenten og tilgjengeligheten av kurs. Valgfag tillate elevene å fokusere på et bestemt område, for eksempel miljørettet helsevern eller helsepolitikk.

Field Study og Thesis

En tett-veiledet og støttet feltet forskningsprosjekt, som kulminerte i en avhandling, er også en kreditt-bærende kravet.

Feltet baserte forskningserfaring oppstår vanligvis mellom første og andre år av programmet, med studenter tilbringer minst 10 uker i felten. The Duke Global Health Institute ved Duke University (DGHI) og hertugen Kunshan Global Health Research Center begge jobber med ledende forskere på verdensbasis, og tilbyr studentene et rikt sett av muligheter i Nord- og Sør-Amerika, Afrika, Europa og Asia å velge mellom for sitt feltarbeid.

Masteroppgaven er kulminerte produkt av MSc-GH, typisk gjennomført i studentens siste semester av programmet. Oppgaven må være formatert i samsvar med kravene i Duke Kunshan University og Duke Graduate School og representerer en betydelig arbeid stipend av studenten.

Din fremtidige karriere Starter ved Duke Kunshan universitet

Studenter i dag trenger internasjonal erfaring for å konkurrere i globale arbeidsmarkeder. Arbeidsgivere ønsker å ansette studenter som er komfortabel i globale innstillinger.

Global helse vil fortsette å være en stor del av internasjonalt utviklingsarbeid, og behovet for globale helsepersonell er sterk og økende.

I dette programmet studentene utvikle en forståelse av de viktigste globale helse begreper og utfordringer, bygge verdifull forskning ferdigheter, og tilegne seg praktisk internasjonal erfaring.

Duke Kunshan fakultetet og faglig utvikling personale hjelpe studentene bygge forbindelser med fremtidige arbeidsgivere. En Duke Kunshan utdanning gir studentene mer enn bare kunnskap; det hjelper dem å bygge tillit, utløser deres kreativitet, forbedrer sine kommunikasjonsevner, og lærer dem å tenke på innovative måter.

Vellykket nyutdannede av dette programmet vil forfølge akademiske karrierer i global helse og forskning, global medisin, og i frivillige organisasjoner som Verdens helseorganisasjon, Verdensbanken, Verdens matvareprogram, og i andre bedrifter sektorer og offentlige etater rundt om i verden.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurs fra Duke Kunshan University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
3 - 4 semestre
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato